Opatrovateľky v Rakúsku

reag.pr.Miroslava 23.09.2009 Ked viete vybavit pracu opatrov.za 1800e mes.a poplatok len 50e za telef.ako ste uviedla,tak sklanam sa pred vami,lebo stakym niecim za mojej 13roc.praxe ako opatrov.som sa nestretla.Ovladam NJ a mam ZL.O915967139

netreba,staci si precitat zopar prispevkov,nie iba jeden, ktory neplatil uz v dobe, ked bol napisany.

Potrebujem ísť oznámiť úradu na SK, že mi priznali v AT doplatok ku prídavkom alebo im to oznámi rak. Finanzamt?

ahoj, chcela by som Ta poprosit o pomoc. Aj ja chcem poziadat o rodinne pridavky, len potrebujem vediet ake dokumenty a papiere si tam posielala. Ziadala si u nas o nejake potvrdenia alebo nie? ja som z toho vsetkeho uz riadny magor, z tych vsetkych formularov a tak…co vsetko mam vlastne na ten Finanz. poslat? Dakujem vopred za pomoc.

pracuje nhiekto cez ČK Topolčany a aké máte skúsenosti ?

Ahoj žienky,akurát som dostala európsky zdravotný preukaz,ku ktorým všetkým lekárom ho musím zaniesť?Ďakujem

si ho viackrat prefot, a ku ktoremu pojdes, tomu ho predlozis. Aj v lekarni pytaju zaroven kopiu, tak ju maj pripravenu. Tie lepsie vybavene si ho prefotia samy.
Pekny den.

Ahoj.

Moja znama taktiez zdr.sestra posledne roky robila opatrov.v rodine,potom chcela ist pracovat do nemocnice ako sestricka,tam jej povedali,ze ma dve moznosti a to:nostrifikacia alebo si urobi popri praci v rodine prax pol roka na odd.samo,ze bez zaplatenia

suhlasim s tebou vsetky ag.drzia s rodinou lebo tam maju staly mesacny prijem a striedaju tam op. a stava sa dost casto ze zaplatis ag.a nemas rodinu lebo za takych podmienok tam ani pes nebude robit a ty nemozes zobrat inde ponuknute miesto lebo ti vysia peniaze v ag.mne sa teraz stalo ze som mala uz miesto cez ag.ale rodina nakoniec nasla inu lacnejsiu ag.priebezne som si nasla miesto doma a uvidim cakam ako dalej vsetko dobre baby

Takže to nemusím ísť nahlásiť?Len nahlásim pri ošetrení?

to by si chcela vela cez agenturu a bez poplatku a rychlo .No to by sme chceli asi všetci.A ešte k tomu aspon 100 eur na den nie?

nie,netreba to nahlasovať,len si ho prefoť,aj viackrát,ja som k mojej obvodnej odniesla viac kusov do kartotéky a stále nosím so sebou a tam kde idem na vyšetrenie odovzdám kopiu,to potrebuješ všade,aj na odbery aj na RTG,proste všade kde ideš na nejaké vyšetrenie

Poradí mi niekto alebo mi pomôže, chcela
by som ísť robiť do Rakúska ako ošetrovateľka a pomocnica do domácnosti.
Som síce ekonómka, ale prišla som o prácu
a pretože mám 5 rokov do dôchodku som pre túto spoločnosť už nepotrebná.
Asi pred troma rokmi som bola skoro dva mesiace u jednej rakúskej rodiny, ale pán o ktorého som sa starala zomrel. Nemám sice opatrovateľský kurz, ale prax mám.
Nemčinu ovládam za začiatočníckej úrovni, ale nestratím sa a dohovorím sa.
Poraďte mi čo mám robiť.

ahoj,mne na sociálke doma povedali,že keď dostanem rozhodnutie z Rakúska mám im ho doniesť prefotené,nech si azložia do spisu

odkiaľ si Anka?

napíš na seba kontakt,meil,napíšem Ti

ahojte,viete poradit nieco ohladom vratenia danoveho preplatku?kedy je narok a co je k tomu potrebne,ake tlacivo…dakujeeem

Ďakujem žienky,myslela som,že to musím zvlášť pozanášať všade a informovať ich o zmene poisťovne.Ďakujem ešte raz.

dobrý den chcem sa spýtat pracujem v st. poltene a chcela by som si ešte privyrobit…neviete mi poradit na akej stranke by som si vedela niečo pozriet??? dakujem pekne za pomoc

avšak rada vypomožem počas tychto par dní pri opatere seniora v RAKUSKU do konca mesiaca,