Opatrovateľky v Rakúsku

Pekný večer, je niekto cez agentúru Sun Set blvd? Napíšte referencie. Diky

reag.na prisp.Miroslava…pisete citujem:vas prispevok neplatil uz v dobe,ked bol napisany. Precitala som si aj ostatne prisp.a dosla som k nazoru ze iba oblbujete zeny.Vy ziadnu pracu neviete sprostred!!!

ahoj, zdravotne sestry tam aj tam zarabaju 70 euro ale platis si vsetky odvody, a v charitase pytaju 216 uvitaci balicek a 35 poistku rocnu a mesacne odvody tak si vypocitaj kolko ti ostane

Aj by som si vyskušala túto prácu v Rakusku, ale v slovensky alebo česky hovoriacej rodine

ucit sa po nemecky,dnes je problem zamestnat sa,ak ovladas jazyk, nie ak ho nevies.Na to velmi rychlo zabudni.Pravdepodobnost 1:10 000.

stara mama!Len bolo treba zvolit opacny postup, najprv precitat a potom sa sklanat, ak je komu a zaco.

cez nich robiť, ale za 45 euro je to trochu málo, keď ešte aj ag. platíte. Bolo to ale pred cca 1rokom, tak si presne nepamätám, ale oni väčšinou mali do Nemecka, že do Rakúska menej, tak mi bolo povedané.

pochopila tak, že LULU chce bez poplatku vopred, pretože niektoré ag. berú aj poplatky vopred, t.j. napr SČK Topoľčany - 150e pred nástupom do rodiny alebo iné…
Môžete si zavolať do ag. v Lučenci, tam sa platí len po odrobení turnusu

Mirka prosim ta ako by som sa dostala k praci opatrovatelky ked sa este len učím NJ a opatrovatelsky kurz si robim.

určite som to myslela, bez reg. poplatku, čiže bez poplatku vopred, ďakujem Vám velmi pekne, aké máte skúsenosti s ag. v Lučenci, rýchlo umiest’nujú do rodiny? potrebovala by som to urýchlene, ďakujem a prajem pekný deň

robim si opatrov.kurz teraz.Chcel by som ist robit to,ale agentury mi pridu predrazene !!Nevie niekto o praci tam ?:?dakujem

prosim vas kde v rakusku si kupim modem kartu do nok buku,chcem rakusky internet,a kolko stoji,prosim odpoved

cena bez viazanosti sa pohybuje ak kupis si modem + karta za 55 Eur. na karte su 2GB a potom si len dobijas… ja mam yesss ale su aj ine ako napr. BOB, Telering a ine …

ahoj vie mi niekto poradit ohladom danoveho priznania v rakusku alebo kam sa mam obratit …prosím surne :(((((((((

ja mam tiež yesss som spokojna

Vidno, ze este nie si celkom v obraze.Este robis iba kurz.Tipujem, ze aj nemcina v zaciatkoch.O muzov je velmi maly zaujem,ak,tak s praxou a jazykom.Aj cez ag. budes mat problem najst pracu,takze sa orientuj prave tam.

Minule tu jeden OP vychvaloval ag.JOMA-že cez nich robí,tak sa skus info.

Dobrý deň!
Prosím Vás, nemáte niekto skúsenosti s agentúrou Sankt Elisabeth aké sú tam poplatky a či je to vôbec seriózna agentúra?
Vopre ďakujem

je výhodná

Kurz pre sanitárky absolvovaný v nemocnici,je menej ako kurz pre opatrovatelky? Kto to vie a odpovie?