Opatrovateľky v Rakúsku

dobry, chcela by som sa spytat, po kolkych odpracovanych rokoch v Rak. mam narok na rak.matersku a dochodok, lebo kazdy mi vravi inak.

Pre Eva z L… du,
pozri nižšie pod tvoj posledný príspevok ,W.

vie mi niekto povedat, ci pozna pani szaboovu?
zaneta.kolarova@gmail.com

rodina nie je povinna platit vsetko co je potrebne, to plati opatrovatelka. Je len dobra vôla rodiny ked to bude platit. !

www.rundumdiepflege.at

ahoj.chcem sa ta opytat,cez aku agenturu si isla?lebo ja si musim spravit kurz.a chcem pracovat.viem ze moc mlade nemusia,lebo ja mam 22.

Dobry den

Ahoj, robíš ešte v Rakúsku a založila si nejakú “komunitu”, lebo to bol dobrý nápad, lenže až teraz som natrafila na Tvoj oznam. Budem rada ak mi napíšeš na :reggia@azet.sk, teraz som v Salzburgu od októbra2008 ako opatrovateľka,tiež som riadne prihlásená. Lia

nelis -čo myslíš tým, že moc mladé nemusia…núkajú sa dve odpovede z tvojho príspevku, tak nerozumiem

Ahoj.

Volám sa Dagmar a ako oopatrovateľka som prcovala dva roky v Rakúsku a Nemecku. Rada by som sa k tejto práci vrátila, ale nechcem si zakladať živnosť. Je aj nejaká iná možnosť? Kto poradí?

ahojte.neviete mi poradit ako zohnat opatrovatelsky kurz?chcem ist opatrovat ale kurz trva velmi dlho.na uradoch overuju ci ste ho naozaj robili?nestaci ho len prefotit?diki za odpoved

Pre Ninaninu. Kde si? Písala si, že ideš ako prvá OP do rodiny, už by si mala byť pomaly druhý krát doma a nevidím Ťa tu. Postrehy, zážitky,nič? Napíš!

nerozumiem, co chces prefotit…Ved ked nemas certifikat na tvoje meno, tak nemas co prefocovat…alebo sa mylim???

misa (Dominik. rep.), Utorok, 17.3.2009, 17:26
Dobry pomozem vybavit opatrovatelsky kurz rychlo a pracu do rakuska seriozne na zivnost cez agenturu tel cislo 0918409077

…nevie teraz o co ti vlastne ide?? Vidina zarobku?? pravdepodobne

AHOJTE NEVIETE NIEKTO O AGENTÚRE,KTORÁ BY MA VZALA ZATIAĽ AJ BEZ OPATROVATEĽSKÉHO KURZU?ĎAKUJEM.

ahojte skusene opatrovatelky.poradte mi ako sa dostanem z viedne z vlakovej stanice do trausmaieru?ponukli mi tam pracu,ale kedze ja zijem v cechach bolo by pre mna nevyhodne cestovat na slovensko a tak taxikom do trausmaieru.tak ze z ciech sa dostanem do viedne a potom neviem.a to este z trausmaieru je to tri km do nejakej malej dedinky.ja tam asi ani nedocestujem za jeden den.poradte mi.dik

:slight_smile: pre kwikwi,
poznam dve, co po takom experimente maju zakazv v AT opatrovat na 5 rokov.

ahojte, idem do rakuska a potrebujem SIMkartu do mobilu, akého operatora si mam vybrat,kde su lacne volania na Slovensko počula som, že telering je vyhodny alebo to plati len v rámci rakuska???poradte mi, dik

Ahoj Petra, ja mam telering - tarif mücke za 6,9 centov do vsetkych AT sieti, na SK stoji minuta 70 centov, ale ked si aktivujes Auslandspaket za 5€ mesacne (mozes aktivovat cez sms jednorazovo na 1 mesiac alebo automaticky - jednou sms na dlhodobo) , volas na pevnu SK za 4 centy a mobilne SK za 20 centov. Viac info najdes tu: tele.ring ist jetzt Magenta | Magenta