Opatrovateľky v Rakúsku

Ďakujem, zasa, nie je to súrne, len som cítila, že proste je čas sa osamostatniť, ale iste ešte polroka budem u rodičov a dovtedy zasa niečo našporím. U mňa by to preukazovanie príjmu nebol problém, ja ho mám ako preukázať, dokonca aj babkina dcéra mi povedala, že ona podpíše prehlásenie, že ma vyplácajú oni na účet. Išlo mi hlavne o to, 1. či mám vôbec šancu úver získať aj na Slovensku,2. či ho môžem získať aj keď som sama a na tieto otázky ste mi odpovedali, veľmi pekne vám ďakujem.

Ahojte žienky. Už som tu čítala reakcie na Hilfswerk, ale napriek tomu chcem poprosiť o radu. Pred mesiacom som bola na pohovore v Ba, odovzdala som všetky papiere a povedali, že sa mi ozvú. Už je to mesiac a nič. Myslíte, že mám dalej čakať, či to má význam, či to nie su len sľuby.

A ešte ak by bola sonda zanesená, vstrieknuť normálnu coca colu nie vela 20 ml., pekne sa to prečistí a nasledne vodou. To mi poradila jedna rak. sestrička.

Pekný podvečer dievčatá, kto pracuje v Koflachu, je to pri Gráci, som tam sama a je mi smutno, ak tam niekto pracuje, ozvite sa som z okresu Žilina. č.t. 0904894759 Rada by som sa porozprávala, prezvonte a ja sa ozvem, prajem všetkým opatrovatelkám všetko najlepšie nech sa vám darí.

Ahojte. Má niekto skúsenosť s ag. ANTONIUS - PFLEGEDIENST? Aké rodiny ponúkajú? Aký je vzťah agentúry k opatrovaťelkám? Pracuje z Vás niekto pre túto agentúru? Za všetky odpovede a info Vám vopred dakujem!

Nemá niekto skúsenosti s agentúrou Verein ,Gemeinsam durch den Alltag"?

Nieje to Haselmanka? Pri ST. Poltene?

Pekný večer dievčatá, ja som bola teraz 1 krát v rodine neviem či som dobrá op. či zlá. Mala som byt 2tyzdne a bola som 5 tyzdnov. Ked som isla do rodiny babka chodiaca bez plienok kludna a ked som prisla musela som babke dat plienky pretože chodila dočurana pokakana na oknach na parapetach boli naukladane okakane utierky, mopy uteraky v skriniach osrate kefy od wc, spinave nohavicky a smrad neviem, ako tam moja kolegina mohla existovat. Ked sa pytala, ako sa mame a napísala som ze babka ma plienky, tak sa nevratila ani sa neozvala. Babka cele noci chodila prezliekala sa vsetko povyhadzovala z kasni cele noci zaluzie hore dole cez den musela byt tma ako v bunkri ziadne radio ked som varila tak som musela svietit. PO dvoch tyzdnoch som myslela, ze skolabujem keby som nemala ruzenec a moje dve kamaratky opatrovatelky, tak som na psychijatrii, velmi som im za to vdacna a vazim si ich. Za 5 tyznov, co som tam bola som mala 2 krat volno, nakoniec to bolo 5 tyzdnov, lebo nemohli nikoho zohnat, verte dievcata, bola to zaberacka. A preto prajem vsetkym opatrovatelkam vsetko, len to najlepsie, nech sa kazdemu dari. Teraz som doma tyzden a este sa z toho spametavam, som v koflachu pri grazi ak tam niekto ste, ozvite sa budem rada este raz prajem vsetko dobre apeknu dobru noc.

Ahoj, prihlas sa do agentury Atena, Email:info@atena-sk.eu, 0911 078 078, 0918 372 285, 0907 872 858, 0911 872 858 zavolaj im, drzim palce, pa Anka.

Ešte by som doplnila, nepušťať príliš rýchlo sondu, može prehnať a v polosede zhruba. Vela trpezlivosti, da sa zvládnuť.

Ahoj Ivka, ja som mala podobny problem ako ty v roku 2008 tak isto bola 3 mesiace bez prace a bez agentury, odvody som si za to obdobie riadne platila pisala som vybavovala, ale som nepochodila lebo Finanz Amt mi to zamietol preto, ze som nemala za to obdobie zmluvu s rodinou. Ale asi to zalezi od uradu alebo uradnika, ako kto to posudi.

Zdravím Vás opatrovateľky, teraz som zistila, že ag. VIVA Blava a 4U Trenčín sú prepojené, obe berú poplatok 786 eur, ktorý sa skladá z viac nezmyselných položiek, napr. asistenčná služba rakúskeho ČK 350 eur. Viete mi povedať, čo to je? Doteraz najvyšší poplatok, s akým som sa stretla.

Ag. Vlasta z Michaloviec bere 1000eur.

Ahojte dievčence, ktorá mi prosím poradí? Mám pacienta ležiaceho, Parkinson, demencia. Denne sa mu 100x prihováram, ak nemá svoj deň dedko, tak zavrie oči, zatne zuby, nechce nič jesť ani piť. Nerozpráva vôbec. Na psychiku je to ťažký stav, nehovoriac o podávaní liekov. Dedkov syn sa dnes sťažoval susedke, že s dedkom hovorím dosť nahlas a zreteľne. Že dedko na to nemá naládu. Škoda že som to počula len za dverami, a že to nemal odvahu povedať mne, že toto je problém. Nemáte niektorá s týmto skúsenosti??? Ďakujem Vám za každú radu.

Ahoj žienky, prosím Vás,poradíte mi? Potrebujem rýchlo pozastaviť živnosť. Prosím poradte mi, kde a čo mám poslať. Vďaka za pomoc všetkým. Prajem pekný večer.

Berie 1100 ročne. Platí sa aj rakúskej aj slovenskej agentúre.

názov ag. ARIOS

To uz tie agentury nemaju ani len chrbtovu kost! Ved to je ciste zderstvo!

Aspoň sa o Vás za tie ťažké prachy starajú? Toľko brala Das Beste v roku 2000. Od vtedy je agentúr ako húb po daždi a napriek veľkej konkurencii Vlasta ceny neznížila? Asi si myslí, že dievčatá v MI nemajú prehľad. Ale to keď začíname, žiadna nemáme prehľad.

Stiahni si tlacivo z Opatrovanie v Rakusku a danove povinnosti a posli aj faxom, postou.