Opatrovateľky v Rakúsku

Prosím a kam všade to mám poslať? Stačí na SVA?

Ma niekto skusenost s agenturou Neuman zo Zvolena?

Ahojte dievcata, chcela by som sa Vas opytat, ci si musime platit samy 200e rocne za to, ze mame vybavenu zivnost alebo to plati rodina ak plati aj odvody?

Hm, lenze miroslava davala tento prispevok v minulom roku, kto vie kde je teraz?

Ahojte žienky, prosím Vás má niekto skúsenosti s p.Kalcher - Graz a okolie

Cez aku agenturu pracujete, viete nieco o p. Kalcher (Graz a okolie).

Neviete koľko berie agentúra pána Demčáka za vybavenie živnosti a sprostredkovanie práce? Robí niektorá z Vás cez neho? Vďaka.

Ahoj anka! Pises a rozmyslas naozaj rozumne, az mam pocit, ze si moja striedacka, vsetko dobre, ali :slight_smile:

Ahoj ženičky, vedel by mi niekto poradit ako sa da skontrolovat stav na karte YESS /to mam na internet/ len neviem kde to ukaže kolko som už minula a kolko tam este je zostatok. Mam to prvý krat tan štartovací baliček z Hoferu. Ďakujem za radu. Denisa.

Ahojte, vie mi niekto poradit s SVA mi prisli papiere na vyplnenie este nemam nastartovanu zivnost, lebo ak som zacala tak po tyzdni som ju pozastavila takze este nemam nic, je to zdravotne, socalne, len neviem, co vsetko tam vypisat moja nemcina je tak dobra akurat okolo kuchyne a ale tymto uradnym veciam nerozumiem chcu napr. nejake opcie, poistenie rodiny, je to pre mna tazke myslela som si ze som s nemcinou na tom uz dobre, ale certa. Dakujem vam ak mozete niektora pomoct.

Daj si do vyhľadávača kontomanager, potom tvoje tel. č. a pasword, vyskočí ti tabuľka, kde všetko nájdeš.

Ďakujem za vysvetlenie, ale asi sme sa nerozumeli. Ja nemam na karte žiadne t.č. ani pasword, ja som si to aktivovala len cez PIN, tak neviem, ci je to to iste, lebo to mam do notebooku. Ak vieš, tak mi daj prosím ťa vediet či to je to iste. Ale asi nie. Ďakujem, Denisa.

Cize aj rok, alebo aj dva? Vobec to nie je obmedzene?

Musela si dostat k startovaciemu baliku usb a sim kartu ku ktoremu patri aj tc.

Dobre ti poradila a t.c. si dostala, je to na internetove spojenie, mas ho napisane niekde na papieroch, ked si si kupila yesss.

Myslíš členský ročný poplatok WKS/Obchodnej komore/? asi je to podľa krajov v Salzburg bol 100eur na rok započítaš si to do odvodov aby ti ho rodina zapaltila/i to sú odvody/alebo ti ho jednorázovo preplatí rodina keď ti príde šek ale je to na dohode s rodinou niekomu to platia niekomu nie.A žiadne iné poplatky sa už neplatia jedine keď si ich ag.stvorí…až si cez ag.

Ja by som si želala, nech sú všetky také op. ako si ty Anka. Dík za poz. príspevok.

Skus agenturu ARIOS.

Pred rokom som sa s nim kontaktovala, požadoval 550eur. Neviem, ako je to teraz.

Nedoporučujem ag Hoffman Verein, Jomu. Joma nevydá ŽL ani žiadne doklady, ktoré vybaví k živnosti / od WKO, od SVA a pod. /. Do dokladov napísali, že rodina platí odvody a po troch mesiacoch som zistila, že nezaplatili nič. Poučila som sa. Po mnohých urgenciách sa mi podarilo od nich dostať aspoň živn. list. Hoffman Verein - im môže byť opatrovateľka ukradnutá, aj keby ste v rodine psychicky skolabovali alebo tam zomreli od hladu. Nepomôžu nič ani nedajú ďalšiu rodinu.