že by to bolo toto čo hľadáš? Statzendorf v Dolnom Rakúsku. V okrese Sankt Pölten-vidiek
Pozná niekto agentúru LUMIR?
Zdravím všetky žienky,
poznáte niektorá agentúru pani Moniky Jakubeczy ?
Ak máte s nimi skúsenosť, prosím, dajte mi o tom vedieť.
Veľmi pekne ďakujem.
Dobry den! Boli ste niektore v Nitre na veltrhu práce? Ak áno, bola tam nejaka agentura čo ponuka prácu opatrovatelkam v Rakúsku? Dakujem za Váše príspevky, bude rada ak sa niektorá ozvete.
Ma niekto vedomosti o p. Kolmanovi v rak? Je spolahlivy ?
Ahoj zuzana a dakujem
LUMIR je zdieracka! zoberie 400eur na rok a Langova co snou spolupracuje berie 50eur z kazdeho turnusu a vybavia ubohe platy a to, ze Langovej sa dava poplatok vam povie az ked ste uz v rodine, zaplut na taketo spiny je malo
Dokial sa najdu chudery co im to platia tak budu ryzovat bohuzial nieje vzdy stastne riesenie zobrat kazdu robotu
Je to podla krajov radsej sa poinformuj aby si neplatila zbytocne za preklad ja som zakladala zivnost v salzburg a nepotrebovala som prelozeny register.
Ahoj. Nedavno som ukoncila skusky opatrovatelky. Prax som nadobudla aj u otca. Je moznost pracovat v Rakusku? Som z vychodneho slovenska a žije sa tu z výplaty do vyplaty. Mozem Ak by bolo mozne pracovat v Rakusku. Das mi prosimta vediet! Mam 35 rokov
Lenže tie “chudery”, ako ich nazývaš, sú asi šťastné, že zohnali aspoň nejakú prácu.
Zelam vam pekny 1. maj.
Pracuje z vas niektora v Rakusku v Domove dochodcov ako Heimhilfe? Myslim ako zamestnankyna, nie na zivnost. Pozeram na nete, ze hladaju taketo sily, len treba absolvovat Kurs Heimhilfe v Rakusku, stoji 1800 Euro, trva tri mesiace. Chcem sa spytat, ci sa oplati do toho investovat, ked Heimhelferin zarabaju pri 38 hod za tyzden okolo 1000 Euro. Ale na druhej strane maju 13. a 14. plat a 5 tydnov dovolenky.
Poradi mi niekto, ci do toho ist?
Pani co opatrujem 2 roky lezi v nemocnici a je predpoklad ze sa spat nevrati, ponuknite novu rodinu, zivnost mam. Dakujem. malibu222@centrum.sk
Tych 1000 Euro je selbverstandlich za 1 mesiac.
Samozrejme ze do toho chod, mam kamosku co robila na zivnosta, a potom mala ponuku ze ak absolvuje kurz moze pracovat oficilne, a este jej aj dohodili miesto v domove dochodcov. Vyplati sa to…
Dievčatá, počuli ste už o zákone príťažlivosti? Dostaneme do života takých ludí - rodinu-akí sme my sami. Prečítajte si ešte raz Vaše príspevky a berte to ako nastavené zrkadlo. Pekný deň Vám prajem
Zisti si kolko by ťa stalo ubytovanie a ostatne životné náklady a potom sa rozhodni. vraj to moc výhodné nie je.
Áno, ale podľa mňa je nutné pracovné povolenie, je to jednoduché ho dostať?
Keď som už plánovala odísť z predošlého miesta, ujasnila som si, aké nové miesto chcem: mobilného, priateľského človeka, lokalitu a plat. Denne som si to opakovala nahlas vždy, keď som si na to spomenula, a také miesto som aj dostala. Treba si to hovoriť v prít. čase, ako by to už bola hotová vec:, Mám nové prac. miesto v… atd.
Pekná hlúposť. Pekný deň.