Opatrovateľky v Rakúsku

Ahojte dievčatá, ak niektorá z Vás pracuje v 10. bezirku, blízko Migerkastrasse, Neilreichgasse, Troststrasse, Graffgasse, Raxstrasse, tak ked máš volno, mohli by sme dať spolu kávu. Som tu sama, a nepoznám tu nikoho. Budem rada ak sa niekto ozve. ďakujem Zuzana.

Ahoj,
Dostala si Steuernummer, pretoze si na Finanzamt pri zakladani zivnosti na jednu otazku u Fragebogen odpovedala ano. A kolegyna asi odpovedala: nie. Ale ved o nic nejde, podas danove priznanie, resp. si ho uz do aprila mala podat a ked mas deti alebo dieta, obdrzis aj negativny Steuer, ale musis vyplnit spravne tlaciva, ktore si najdes aj na Internete. Dokonca aj Steuererklärung najdes na webovej stranke Finanzamtu aj v slovencine. Striedacka, ked nedostala Steuernummer, nebola Finanzamtom vyzvana a nemala zisk viac ako 11. 000 Eur (teda poodpocitani nakladov a odvodov do SVA) , tak podavat Steuererklärung nemusi. Ale ked ma skolopovinne dieta alebo deti, mala by podat, lebo dostane negativnu dan (ako to hore pisem)
Pekny den

Ahoj,
ked si zakladala zivnost, zrejme si neposlala spätne Erklärung. Preto Ti neposlali E Card. Pozri sa, ci tento Erklärung niekde medzi papiermi nemas. Posli to. Inak oni nevedia, ci sa prihlasujes sama, alebo prihlasujes so sebou aj deti pripadne aj manzela. V tom bude problem!
Pekny den

Zelame vsetkym stastnym i zo zlymi miestami nech su i nadalej stastne a spokojne a myslim to uprimne. Kazda mame svoje hranice pokial chceme ist vsetko dobre.

Ahoj Lenka, momentálne neviem o ničom, len nedávno som sprostredkovala miesto opatrovateľky. Napíš mi niečo viac o sebe-o vzdelaní a praxi a hlavne na akej úrovni je nemčina. Ked ma niekto oslovi, tak sa ti ozvem. Pekný den Anka

Zdravim. Ma niekto z vas skusenosti s pani Mikulovou?

Ahoj Alka, aj ja už nutne potrebujem “zmenu”, som zdravotná sestra 7 rokov pracujem ako opatrovateľka v Rakúsku, bola by som ti vdačná, keby si mi sprostredkovala kontakt na tvoju priateľku / tel. číslo /. Dakujem Anka

Ahojte, má niekto z vás skúsenosť s ag Via Viva 24h Personenbetreung. Od 11. mája mi ponúkajú rodinu v hornom Rakusku, ev. by som to niekomu posunula

Pani Mikulova Darina je sprostredkovateľ pre rak agenturu / Weinbormeier /. Da sa s ňou v pohode dohovoriť, aj v nemčine. Po tomto rozhovore ťa zaradí ak aj ty s tým súhlasíš do databázy čakáš. Platí sa 600 eur na rok, v ďalších rokoch 300.

Ahoj Evi prosim Ta môzes mi dat kontakt na ag. co sprostretkuje pracu v svajciarsku prosim a dakujem c. t. 0902129119

Vie mi niekto poskytnut č. tel. na Heim v Rakusku, kde by ma zobrali ako opatrovatelku. Skusenosti mam, mam živnost a pracujem 6r. v Rakusku po rodinach. Teraz by som chcela zmenit rodiny a trvalo sa zamestnat v Altesheime. Vopred dakujem.

Poslala som im všetko, oni mi už poslali E-106 pre našu poisťovňu- potvrdenú, platbu od marca až do konca júna, len e-card nie.

Ja som u nej zaregistrovana 4mes, a doteraz nic len poplatok za registraciu som zaplatila 20eur, a nie som sama, viacerzch ošmekla.

Pracuje niekto cez agentúru pani Budovskej, aké sú Vaše skúsenosti

Môže mi niekto dať kontakt na pani Drescherovu a taktiež by ma zaujímali vaše skúsenosti

Napis mi mail, mozem Ti dat blizsie informacie.

Slovo Heimhilfe in Altesheim a ponukne ti to viacero miest. Ale pochybujem, ze zoberu bez rakuskeho kursu. Maju uz prisne predpisy, beru len kvalifikovane sily. Zdravotne sestry, ktore maju vysvedcenie overene na Bundesministeriu vo Wien a tiez na Slovensku, na ministertve zdravotnictva… je to dlha cesta. Ale da sa…

Dobry den! Nepracuje niekto cez ag. Ruby v Nemecku? Rozhodujem sa pre nich lebo nemaju velmi vysoky poplatok-470Eur na rok. Su to najmenej mesacne turnusy a viac. Ma niektore s nou skusenosti? Dakujem…

Má niekto skúsenosti s ag. Annet Fischer a s ag. Simony Fischer ? Kde pôsobia a aké majú podmienky ? Vďaka.

Pekny den hladam kontakt na serioznu a nie drahu ag. mohlo by byt sprostretkovanie aj bez ag. samozrejme za poplatok, prax mam a potrebne papiere tiez, nastp hned. Dakujem prajem pekny den.