Opatrovateľky v Rakúsku

Odkiaľ je pani Mikulová?

Ahojte. Ma niekto skusenoti s opatrovanim vo Svajciarsku? Pracuje sa tam tiez na zivnost? Pripadne ak ma niekto kontakt na nejaku agent. ktora sprostredkuje pracu vo svajciarsku napiste. Vdaka

Dobrý deň, vie mi niekto povedať o agentúre v Zl. Moravciach - BUVAG? Ďakujem za odpoveď, krásny, slnečný deň prajem všetkým.

Zo Smolníckej Huty

Napiš sem kontakt na Anetu Fischer a kde to je, vo Viedni?

Pracujem cez A. Fischer, ale nema robotu, vyvolavam tam kazdy druhy den, nic nema. Neviem co sa deje, alebo maju tam problemy, ale stale hovoria, ze niet roboty.

Dobrý večer. Ak má niekto skúsenosti s pani Chrenkovou, napíšte, prosím. Vraj má Graz a okolie. Nič sa o nej neda na internete zistiť. Ďakujem

Ešte mám otázku. Ak ide opatrovateľka cez agentúru, na aký dlhý čas má viazanosť s agentúrou. Ak má niekto o tom informácie, napíšte, prosím.

Mile dievcence. Poradte mi prosim rakusku agenturu, ktora sprostredkuje pracu, ale vyplaca rodina. Absolvovala som jeden turnus s rak. ag. Carering, 3 krat urgujem nevyplatenu mzdu. Majú veľmi milé jednanie, čo ma presvedčilo o korektnosti. Pracujem 6 rokov v Rakusku, ale k nájdeniu novej prace už nestačia len skusenosti, dobra nemčina, odporúčania od rak. rodín, ale aj šťastie, ktoré mi chýba. Ďakujem

Mile dievčence. Ak má niektorá skusenosti s agenturou Pflegegruppe, Gudrungstrasse 179 / 1 Wien, poinformujte ma. Opatrnosti nikdy nie je dost a práce malo. Hlavne ma zaujíma, ci po skočeni turnusu vypláca rodina, alebo agentura.
Dakujem

Viem, že tam idu peniaze cez AG.

Pracujem v Rakusku ako opatrovatelka.
Tento štvrtok 6. 5. vo vecernych hodinach cestujem vlastnym autom z Kosic do Salzburgu. V aute mam 2-3 miesta volne. Ak by niektora mala zaujem cestovat do prace spolu so mnou, ozvite sa: 0917 34 89 45.

Agentúru si platíš na jeden rok. Taká je prax. Zatiaľ som nič iné nepočula.

Pre Maju. S pani Chrenkovou mam zle skusenosti uz dva mesiace mi dlhuje peniaze na odvody, rodiny platia agenture a ta vyplaca ako sa im chce! Velmi neseriozna agentura POZOR.

Pekný večer prajem všetkým. Prosím o radu. Neviete mi poradiť? Mám živnosť 2 mesiace a už som požiadala o pozastavenie. Od WKO som dostala email, že mi pošlú vyrozumenie. Chcem sa spýtať, či to musím oznámiť aj inde. Prosím, a viete mi povedať, koľko asi budem platiť SVA? Ďakujem všetkým.

Tiež nemám dobré skúsenosti s Chrenkovou. Nepreplácanie cestovného, len odvoz z BA, majú svojich šoférov, ktorých nezaujíma, že ženy musia ísť aj na vlak. Podávajú zavádzajúce informácie o stave pacientov. Taktiež som musela na peniaze čakať a zrážajú si koľko chcú. Okrem toho arogantné správanie k opatrovateľkám, ktoré si vedia ústa v rodine otvoriť a neochota pomôcť opatrovateľkám, ktoré majú v rodine problémy. Ja osobne by som 2krát do tej rieky nevstúpila.

Dobrý deň!

Rozhodla som sa Vám napísať preto, že práve v tomto období sa chystám vycestovať do Rakúska a ak by bolo možne rada by som si dala od Vás poradiť ale neviem ako sa s Vami spojiť. Za kontakt vopred Ďakujem.

Ja som nahlasovala len na wko, oni povedali, že nahlásia SVA a tak to a bolo. Za tie 3 mesiace som nedostala od SVA poplatky. Nezabudni sa však odhlásiť z poistenia v Rakúsku a prihlásiť sa tu na zdravotné poistenie / musíš vyžiadať formulár /

Myslela som prihlásiť sa na zdravotné poistenie na Slovensku ako dobrovoľne nezamestnaná

Ďakujem pekne za odpoveď. Tak to je veľmi neseriózne od nich keď neplatia. A s dopravou je to nanič. Pokiaľ viem, každá agentúra vozí ženy až k domu. Som tam mesiac v poradovníku a teraz mám strach ísť. Najlepšie je ísť mimo agentúr, ale ako. Vobec neviem čo robiť.