Opatrovateľky v Rakúsku

Zdravím Vás z BA, ja takisto pracujem ako opatrovatelka v Rakúsku, a pracujem už 4tý rok, 2hý rok na živnosť. Mám už aké také skúsenosti, a mám takisto aj skúsenosť s lekárskou starostl. v Rakúsku, teda chcem rozšíriť tento “spolok” pracujúcich žien v rakúsku…
S pozdravom Nikitinská

Ahojte, vie mi niekto poradiť nejakú slušnú agentúru, kde sa nečaká na prácu dlho a nie sú príliš nároční na nemčinu? Ďakujem.

Dobry den! Nepracuje nejak OP za agenturu z Popradu, nazov neviem len, ze sa nachadza v centre mesta a ponuky ma do Linzu a okolia. Ste s nou spokojni?

Prosim vas mohli by ste mi poslat cislo na tu agenturu Senior service. Vopred vam velmi pekne dakujem

Podla mojich info, musis mat SVA zaplatene min. 7mesiacov. Ci Ti na SK zastavia pridavky, alebo nie, zalezi od toho, ci mas muza, alebo nie a ci je zamestnany alebo nie. S.

Pozná niekto agentúru gut betreut a aké máte skúsenosti?

Chcem vás poprosiť, kto pozná ag. z Lučenca Westen a aké máte skusenosti, díky

Somarina, ja som nastupila v decembri a vo februári som mala zaplatené za december.

Majú najvyššie odvody, živnost si vybavuješ sama - veľmi sa o teba nepostarajú. Radšej už potom Ihre alebo Welt. Pobehaj a urob si názor sama.

Ja som prídavky dostala aj za rok, ked som si vôbec neplatila odvody do sva. Bolo to za rok 2008 a platila som si len povinné úrazové a poplatok do wko.

Moj pripad: vydata, manzel zamestnany. Na Slovensku berie muz pridavky, mne dopalcaju rakusania raz rocne za cely rok. Odvody do SVA som musela dokladovat.

Ja viem tak, ze je to povinne.

Nie si sama, Gabika. Tiež som už dlho doma. Ten nápad, čo ti poslali, stojí za pokus. Len na to možno treba odvážnych a hlavne sa vedieť dobre dorozumieť. Pekný deň a hlavu hore, aj na teba sa raz usmeje šťastie.

Som zdrav. sestra a rada by som pracovala v Rakusku v nejakom Pflegeheime. Skusenosti mam, nemcina komunikativna. Vie mi niekto prosim Vas pomoct, resp. sprostredkovat, alebo aspon poradit? Vdaka

Skus “Am sicheren Weg” - kontakt si najdi na nete. Ja som dostala robotu pomerne rýchlo / som ale ZS /.

Ahoj, v Doblingu-Wieden hladaju zdravotne sestry, vela štastia.

Ahojte Babenky, má niektorá skúsenosti s agentúrou alses? Aká je? Ď.

Prepáčte, ja som to číslo vyhodila, ale nájdete to na nete. Senior service - Marta Kopka. Veľa šťastia

Dakujem kikuci, blizsie by si mi nevedela poradit ako to vyhladat, na googli? Jazka

Ahojte,
vedeli by ste mi poradit, ako si mam v rakuskej lekarni pytat vodicku s nazvom “Tanin alkohol”? Ja som ju raz pouzivala na zapalenu ranu a velmi rychlo mi pomohla. Moja oma ma teraz podobny problem a po mesiaci uzivania roznych masticiek jej ani jedna nepomohla. Tak by sme chceli vyskusat ten tanin alkohol.
Dakujem za radu.