Ahoj, podľa toho koľko krát a na ako dlho sa pripájaš.
Aj ja mám záujem o hodinové opatrovanie vo Wien, moj mail elen.sk@centrum.sk, tel 0917391808. Odpíšte ak niečo máte na obzore. Dakujem
Tiež som živnostníčka, poctivo platím odvody a dodatočne som musela poslať zmluvu s rodinou lebo som mala problémy s vybavením prídavkov.
Ja by som skôr povedala, že Eu netz je “dobrá spoločnosť”.
Podľa zákona, ktorý bol prijatý v roku 2008, môže opatrovateľka po zaškolení lekárom pichať podkožné injekcie (t. j. inzulín, antitrombotiká, alebo v tvojom prípade vitamínové injekcie).
Moniku Jakubeczy si nájdeš na www.osetrovatelka-rakusko.sk. To, že berie 600 eur za sprostredkovanie hovorí za všetko. Má aj vlastnú dopravu, čo mne nevyhovuje.
Dakujem zienky za vase nazory. Priznam sa, najprv som nechcela “zdrhnut” od tejto rodiny, pretoze nikdy som utekom nic neriesila. Ale po par dnoch psychiatrie uz zacinam nad tym uvazovat.
Marketa, poznas tu rodinu v Sankt Martine?
Ahoj, dnes na opatrovatelskom kurze nam hovorili o starostlivosti o mrtve telo, teda ked nam pacient zomrie, plus zabezpecovanie veci okolo pohrebu. Je toto naozaj v kompetencii opatrovatelky? Nie je to starost rodiny a ta starostlivost o zomreteho pohrebnej sluzby?
Napiste prosim niekto, kto mate skusenost s umrtim pacienta, co vsetko ste robili, dakujem
Rena tu nejde o utek z rodiny takto sa na to nepozeraj. Tu ide o teba, tvoje zdravie a tvoju rodinu, ktora ta caka doma a potrebuje. Porozpravaj sa este s rodinou, aby si mala ako voci sebe, tak aj voci nim ciste svedomie, ze si skusila vsetko a nemala pocit, ze si uiekla bez moznosti najdenia nejakeho riesenia. Podla mna tu nepomoze ani dochadzanie dennej sluzby, lebo ti v noci nepridu a tiez nepridu zakazdym, ked chcu ist starci na wc. Jedine mozne riesenie vidim v dalsej sile tak aby ste boli dve. ja som tak uz robila a slo len o jednu osobu, ale tu bola rodina nesmierne chapava. Ozvi sa, ako si to vsetko doriesila. Drz sa a nerozmyslaj dlho.
Pre annnny: Pokial nebudes stahovat subory, pozerat TV a telefonovat, tak dost dlho. Ja chatujem na SKYPE, mail, na FB kazdy vecer aj 3 hodinky, SMS pisem a vydrzi mi to 4 sluzby t. j 4x14 dni. To su moje skusenosti. Dufam ze ti to pomoze.
Dobrý neskorý večer! Má niekto skúsenosti s agentúrou pani Ivany Labudovej? Ak áno, napíšte, prosím. Už dlhší čas som tam zaregistrovaná a zatiaľ nič, preto sa informujem. Ďakujem za odpoveď a prajem príjemný zbytok dňa!
V nedelu 9. 5. som cestovala z Bratislavi do Viedne a potom dalej do Welsu. Až v Bratislave som sa dozvedela, že vlaky z hlavnej stanice idú len do prvej stanice vo Viedni Erzog Karl. Tak som sa radšej vrátila domov a cestovala až na druhý den. Nevie mi niekto prosím poradit, ako dalej cestovat ked vystúpim na tejto stanice a chcem sa dostat na Sudbanhof, ktoré spoje použit. Dakujem
Je pravda, že v štvrtom roku podnikania musíme doplatiť zvýšené odvody do poisťovní za celé prvé tri roky - teda cca 3000, -eur?
Ďakujem za vyjadrenie.
Ashoj Elissa, na kurze hovoria polovicu veci, ktore s nam nie pri tejto praci treba, a nehovoria tie, co by sa nam zisli, taka je moja osobna skusenost, nie som zaciatocnik, som Op uz 5 rokov. Za ten cas, pri mne, chvalabohu! pacient nezomrel, pri striedacke 2x, vzdy dosli najblizsi alebo doktor, ktori zariadili vsetko potrebne. Sme Op, nie pohrebna sluzba, kazdy pacient ma prinajhorsom suseda, alebo volat retung, pohotovost, ta urcite zariadi dalsie kroky, moj nazor, ahoj.
Dopĺňam, že má sídlo v Gamblizi v Rakúsku a agentúra sa volá Pflegerinnen. Inak ona je veľmi príjemná osoba, ale chcem vedieť osobnú skúsenosť niekoho. Ďakujem.
Pre Emu-13. 5. Viacere sme tam zaregistrované ale nič sa nedeje ona sama este chodí ako opatrovatelka do Rakuska. Preto si aj ja hladam miesto. Možeš mi prosím ta dať kontakt na Pflegerinnen? Ďakujem Vieroslava
Pflegerinnen.at
Wohlmuthgasse 18
A-3003 Gablitz
AT: +436509502988
SK: +421 904582839
Z Mistelbachu hlada kontakty na opatrovatelky, ktore sa nachadzaju v blizkosti Mistelbachu pri Welse, Schatenu, Marchtrenk, Buchkirchen, Wels a ostatne blizke okolie. Staci zaslat mailom kontakt a ja sa ozvem. livjar@azet.sk
Dobry den. Pracuje miekto cez ag. Guter Engel-Jana? Ma ponuky Vieden a okolie? Ako ste spokojne s nou? Dlho sa caka na ponuky?