Ak sa možem opýtať, ako ste to vyriešili ak ste nemali prácu. Ďakujem
O tejto teme sa už veľa popisalo, každa bude niečo doplacať a každá inú sumu najlepsie informovať sa na SVA.
K tejto téme je otvorená samostatna diskuzia je tam o tom dosť popísane.
Ak si prejdete niektoré stránky, zistíte, že má veľmi zlé hodnotenie
Ahojte Baby, má niektorá z vás skúsenosti s agent. Alses?
Ahojte Baby, má niektorá z vás skúsenosti s agent. Alses?
Ela, robotu Ti zozenie rychlo, ale mas velku smolu, ak nieco potrebujes. Ta “pani” je priserne arogantna a bezcharakterna. Klame az sa prasi! Dokaze popriet aj svoj nos medzi ocami. Jej naoko “mile” a “chapave” spravanie je jedno velke klamstvo. Mam s nou len zlu skusenost. Nikdy viac by som cez nu nesla. Je vela agentur, ktore Ti zabezpecia pracu. Skus popozerat kontakty v tejto diskusii - par starsich stran. Vela stastia.
Mala som pacienta, čo zomrel a pravdu povediac nerobila som vôbec nič, pretože rodina mi povedala, že o všetko sa postará pohrebná služba, aj tak bolo, ja som pacientovi iba šaty nachystala. A myslím, že to tak funguje v každej rodine.
Moja rada : odísť. Rodina sa často až potom zamyslí. Ak tam ostaneš rodina si bude myslieť, že je všetko v poriadku. Nech skúsi rodina v noci nespať a cez deň prenášať bremená. Veľa šťastia.
Opatrovateľky pozor! V záujme dosiahnutia vyšších ziskov vytvárajú agentúry jednu spoločnú agentúru, ktorá ich bude zastrešovať: S.H.V. (svorka hladných vlkov). Príjemný deň všetkým.
Dobry den! Pracuje niekto za ag. Polly? Da sa s nou spolupracovat solidne? Ake poplatky maju?
A nevies dokedy budu jazdit iba do Wien Erzog karl? Ja cestujem zajtra do Wiedne. Pozerala som na stranku oebb.at, ale tam nic take nepisu. Dakujem, Nana.
Ahojte pozná niekto z vás agentúru PFLEGE zu Hause. Neviete mi poradiť či táto agentúra je spoľahlivá. Ďakujem
Odpoved, Pflege zu Hause je celkom slusna agentura je spolahliva, ma Li. nz a okolie. Sefka sa vola Kalb.
To bolo len cez sobotu a nedelu, ale určite sa to bude ešte opakovat.
Dakujem
Ahojte, bola z vás niektorá v Rakusku u zubára? Kolko sa plati za plombu? dakujem.
Slabo platia a musíš ich dopravou.
Ahojte. Ste milé, veľmi Vám ďakujem. Prajem krásny deň.
U agentúry Polly poplatok polročne cirka 260-300 eur. Slabé zárobky sú a keď opatrovateľka sa obráti na ag. majú len prázdne reči a výhovorky, za tie peniaze čo inkasujú nič nespravia.