Opatrovateľky v Rakúsku

Ahoj, čítam, že si pracovala v insbruku, známa by chcela ísť opatrovať do tejto časti at, bola si tam cez agentúru?

Ahoj, ja som tiež podvedená. Monika J. mi sľúbila, že peniaze sa vrátia, ak nechcem u nej zostať. Ak sa tak nestane do týždňa, podáme trestné oznámenie. PS: Musíme sa spojiť všetky baby. PÍŠTE! Jana

K slovenskému DP nepotrebuješ priložiť žiadne potvrdenie rakúskeho FA o podaní DP v Rakúsku. Nepotrebuješ dokonca ani dokladovať príjem nejakým slovenským účtovníctvom alebo niečim podobným. Neviem, pod ktorý DÚ patríš, ale dotyční pracovníci ťa nesprávne informovali. Problém môže byť v tom, že si žiadala o slovenský daňový bonus a nemala si uvedenú výšku príjmu z Rakúska. Tým, kde máš v Rakúsku podať DP by som sa nezaoberala, ak nechceš o nejakú platbu v súvislosti s rokom 2009 požiadať rakúsku stranu - vtedy na novom mieste, aj to len vtedy, ak podanie budú vyžadovať. To že ho nemusíš podať vyplýva priamo z rakúskeho zákona o dani z príjmu.

Ahoj!
Potrebujem prácu bez agentúry! Ak niektorá vie pomoct, prosím, ozvite sa! 9 rokov robím v Rakúsku, mám zivnost, ale prácu nie!
0903 / 957-069

Aj ja by som prijala bez agentury, ale niekedy to má aj výhody, podla toho na aku človek natrafí a 9 rokov je už naozaj dosť, kiež by som to aj ja vydržala.

Prosim Vas vie niekto poradit ako sa skontaktovat s ag. Lebens butler? Vraj je niekde pobocka alebo sprostredkovatel za tuto ag. v Presove? Kde sa to nachadza?

Dobry den, nemohli by ste mi poslat na seba kontakt? Dakujem Vam velmi pekne.

Uz mi odchadza baterka v booku a nevidim v kupe zasuvku na nabijanie, majte sa pekne a zelam vam vsetkym kratsie a lepsie cestovanie ako som mala ja, drzim palce.

Chcem sa opýtať. Mám niekto skúsenosti s nemocenským poistením v RAK. ? Viem, že sa platí v Rak. na mesiac 13, 45 EUR. Dá sa to aj využiť keď budem marodovať napríklad 2 týždne na Slovensku? Ako je to s marodnými lístkami? Vie mi niekto poradiť či sa to opalatí mať toto pripoistenie alebo nie? A keď áno, čo k tomu všetko treba.
Ďakujem

Ahojte, používate niekto rak. kartu do mobilu EETI? Aké máte skúsenosti? Je výhodná? Dík za odpovede.

Pekne popoludnie prajem, nenajde sa tu nejaka baba čo robi v Krumbachu ?

Platili ste vopred, a koľko sa tam platí?

Preštudujte si to :

Willkommen am Portal der österreichischen Sozialversicherung

Pani Alenka, reagovali ste na moju otázku o doplácaní do SVA. Neviete mi poradiť niečo bližšie na túto tému? Prípadne kde sa o tom viac dočítam?
Ďakujem. Ľudmila

Dobry vecer. Prosim Vas pekne hlavne tych co uz opatrujete mozte mi poradit agenuru? Urcite su tu aj take co pracuju cez slovenske agentury, prosim Vas poradte mi. Dakujem

Už som z toho niečo prečítala. Ako je to s marodnými lístkami? Musia byť preložené do nemčiny? Pri bežnom ochorení musí byť vypísané aj to tlačivo v nemčine? Keď sa dám vypísať na Slovensku potom ako s tými dátumami? Ja ešte to poistenie nemám ale si ho chcem dať a až po 6 mesiacoch to môžem využívať to mi je jasné. Pri PN treba potom každých 14 dní dokladovať marodku? Ak s tým maš skúsenosti môžeš mi to ešte lepšie vysvetliť? Vopred ďakujem

Ahoj,
pred 2 tyzdnami som bola na pohovor v Dynamicu v Blave t. c. 0254650534 a v stredu nastupujem do prace cez Hilfswerk. / Dynamic robi pohovor pre Hilfswerk /.
Vela stastia.
H

Helena, chcem ťa poprosiť o bližsie informácie, napíš mail alebo č. telefonu, ozvem sa Ti, ďakujem Jana

Prosim Vas, nech sa niekto ozve, kto dostal rodinne pridavky z finanz amt Baden. Ja som vsetky potvrdenia podala 8. januara a doteraz som nic nedostala. Ked tam volam, ani sa nechcu so mnou zhovarat. Stale hovoria, ze tam ta pani nieje, alebo ze ma dovolenku. Neviem co mam robit. Prosim poradte mi.

Ja som sa dala pripoistit a tlaciva ak budem na PN mi poslali v AT.