Ahojte milé kolegyňe, máte skúsenosti s platbou šeku zo Slovenska? Už som tu čítala pár príspevkov, ale treba tam nejaké kódy. Viete poradiť aké? Zvažujem tu možnosť platenia zo Slovenska. Ďakujem
Pozna niekto agenturu Blaskovej zo Zvolena?
Ja nemám dobré skúsennosti s posielaním platieb zo Slovenska. Z pošty sa vôbec nedalo, v banke som zaplatila okolo 10 eur. Teraz posielam už len z Rakúska, z Raiffeinsen Bank, stojí to 2 eurá, pokiaľ tam nemáš otvorený účet.
Ja posielam z pošty cez medzinárodný šek EUROGIRO, poplatok je 4 eur / zo sumy 450 Eur /
Má niekto skúsenosť s ag. Fabiánova ?
Bea, uz som ti pisala, ag. Fabianová - môj názor je ten, že ruky preč, vyplácaju ťa oni v agenture, musiš chodiť s ich šofermi atd. myslim, že svoje zarobené peniaze by si si mala prevziať od rodiny sama a to či budeš chodiť agenturnymi šoférmi ťa nikto nútiť nemôže. Si živnostník.
Cez SLSP je poplatok v rámci EU za regulovaný prevod ako na Slovensku a potrebuješ SWIFT KOD a BIC cez internetbanking za polovicu
Platím cez internet banking zo Slov. sporiteľne, stálo ma to 0, 13 za jeden prevod v rámci EHP a za osobný účet platím mesačne 4, 90.
Prečo nepoužívate internetbenking, nedá sa tam ani pomýliť je to jednoduché a lacné, prečo zbytočne platíte.
Fidorka, ja internet banking mám, no ešte som ho nepoužívala. Napíšeš mi prosím inštrukcie? Budem ti veľmi vďačná
Aký je ten SWIFT a IBAN pre VOLKSBANKEN-AG? Od včera pozerám net, no nevypátrala som ich
Hanka: SWIFT a IBAN do Volksbank pre účet do SVA si nájdeš na papiery s vysvetlivkami, ktorý posiela SVA so šekom a Kontoauszugom. Je to úplne spodný odstavec.
Tak, teraz budem vyzerať ako teliatko, ale ja tam žiaden SWIFT ani IBAN nemám, pozrela som aj papiere od SVA, ale nič, ani na šeku.
Ďakujem za odpoveď. To som potrebovala vedieť. Z akého dôvodu si náš zárobok dávajú posielať na svoj účet? Tiež taká doprava je o ničom, my z toho máme akurát stratu času a oni zárobok. Tak isto si dáva posielať zárobok opatrovateliek na svoj účet aj ag. Gemeinsam-Chrenková.
Z VUB ťa stojí prevod 50 centov.
Dá sa dohodnúť na akadémii vzdelávania nemusíš byť na všetkých hodinách keď si momentálne vonku. Chodíš vtedy keď si doma. Ale falošný certifikát by som neriskovala to máš basu a zákaz pracovať v A.
Ja cestujem vlakom.
Napíše už nejaká dobrá duša SWIFT a IBAN? Prosím a ďakujem.
Tvoj zárobok si preto dávajú posielať na ich účet, aby si mohli z neho ešte ukrojiť. Napr. rodina za teba platí 55 eur na deň a agentúra ti dá z toho 50 eur na deň. Aj na doprave si môžeš ušetriť nejaký eurik. Ak pôjdeš s agentúrnou dopravou, jednak od teba zoberu cele cestovné / lebo vedia, koľko ti rodina na cestu dala / a stáva sa, že ešte im doplatiš.
Ak ste sa niečo dozvedeli, prosím dajte mi informácie vďaka