Ženy prepáčte, že mám trochu inú tému, ale ešte som slobodná a mám tu v Rak. nápadníka. Čo na nich poviete, sú iní ako naši, máte skúsenosti? Galantní teda veľmi nie, ako som už zistila:- (
Tak poviem Ti mila Jana, ak ten Tvoj napadnik nie je teraz na zaciatku Vasej znamosti galantny, tak neskor co asi mozes ocakavat?
Ruky prec od Rakusanov, co nie su galantní.
Takych je dost aj na Slovensku.
V Po je agentura SPEs skus ju. Oni beru za kazdy turnus po 50 eur. ale ci nejaky poplatok tam este je, to neviem, pozri si to na googli.
Ahoj Jana, ja už mám známosť 3roky nič za to nedáš, keď si voľná však to skús. Všetko záleží od charakteru a že nie je galantný. Koľko mužov si stretla že boli galantní to všetko záleží od teba čo od neho budeš vyžadovať a ak ťa má rád tak to bude robiť čo ty chceš. Vela uspechov Ti prajem h.
Ahoj, a to potrebuješ radiť od žien, ktoré Tvojho nápadníka vôbec nepoznajú? To je predsa všade rovnaké, či na Sk sú všetci muži rovnaký?, Všade sú aj taký aj onaký, to je vždy lotéria, nech je odkiaľkoľvek, držím palčeky.
Ak má niekto z Vás kontakt na prešovskú agentúru SPES, napíšte ho. Ďakujem
Dajte si do GOOGLA a tam maju stranku aj registrovat sa mozete. Je tam aj kontakt.
Dobry den, chcela by som sa opytat kolko mate rokov? Mam 26, ale ako som pozerala inzeraty agentur, vacsinou chcu styridsiatnicky a patdesiatnicky, neviem ci mam vobec sancu.
Zienky poradte:
Mam zivnost uz rok, odovody zaplatene vsetky. S pracou uz ale koncim, jednak mi zomrel paciet a po dalsie idem na operaciu tu u nas na Slovensku.
Mam si zivnost pozastavit alebo nie? Mam narok na nemocenske z Rakuska? Ak ano, v akej vyske?
Dakujem!
Na nemocenské z Rakúska máš nárok, ak si si aspoň pol roka platila dobrovoľné pripoistenie - Zusatzversicherung in Krankenversicherung. Počas pobytu v nemocnici by si dostala asi 15 € na deň a na maródke doma 10 € na deň. Ak nie, tak nedostaneš nič.
Ja mám 29 a opatrovateľku robím od 25 rokov a nikdy som kvôli veku problémy nemala. Viem, že sú prípady, že rodiny nechcú mladé baby, ale ja poznám aj jednu 20ročnú, čo začala chodiť von hneď po skončení strednej. Netreba sa báť, treba skúsiť.
Dobrý deň prajem. Prosím vás, chcela by som pracovať ako opatrovateľka v rodine v Rakúsku. Som zdravotná sestra. Mám 12 ročnú prax v zdravotníctve. Prosím ozvite sa mi, či je v dispozícii nejaká milá rodinka, ktorá potrebuje opateru. Ďakujem.
Ahojte. Mam otazku na ktoru mi dufam niekto odpovie a tym mi pomoze. Robila som v tirolsku, teraz mam novu rodinu v Hohenems. Poberam rodinne pridavky na dceru. Kedze som presla pod iny kraj, neviem ako je to s pridavkami. Musim znovu o ne poziadat alebo ich budem dostavat nadalej? Poprosim odpoved na mail, lebo ani neviem ako som sa dostala na tuto stranku a neviem ci ju este niekedy najdem. Dakujem
Dobrý deň, vedel by mi niekto poradiť som v ag. Hilswerk a žiadajú chodiť ich autami, mne by vyhovovalo chodiť individuálne, mám nárok uplatniť svoje požiadavky? Poradte prosím a ďakujem.
Nikto by nemal nikoho nútiť viazať službu na službu. To by tá agentúra mala vedieť. Služba sa nemá viazať na službu. Zneužívajú agentúry to, že to skúšajú na opatrovateľky, ktorá na to pristane. Nemalo by to tak byť.
Aj ja som uvažovala o práci cez Hilswerk, ale vzhľadom na podmienku cestovať ich šoférmi som od toho upustila, pretože vyskúšala som dopravu s ktorou má zmluvu Hilswerk, a musím konštatovať, že čo sa týka nimi ponúkaných služieb- som bola max. nespokojná, nikdy viac. Môj názor je taký, pokiaľ je vzájomná dohoda so striedačkou a pri striedaní nieje ponechaný klient sám-tak je doprava úplne na rozhodnutí opatrovateliek.
Dobry den. Najde sa niekto na tejto stranke, kto by mi vedel poradit ohladom strajku medzi SVA a lekarmi. Ak navstivim lekara na SK, preplati mi to SVA, alebo nie? Dakujem pekne za kazde info.
Ahoj Zuzana. Ja som si sama rusila zivnost. Musis si podat ziadost Zurucklegung der Gewerbeberechtigung na Magistrat alebo BZhauptmannschaft, kde ti bol vystaveny Gewerbeschein. Automaticky ta odhlasia aj zo SVA e WKO. Ja som zivnost rusila cez internet on-line. Viac info alebo predlohu ti mozem poslat na e mail.
Dobrý večer, vedel by mi niekto poradiť? Ponúkli mi miesto na jeden týždeň, striedačka by robila tri týždne. Podmienka je, že musím robiť na živnosť, aby rodina dostala podporu na dve opatrovateľky. Ak by som miesto prijala a našla si potom iné, mohla by som robiť v dvoch rodinách? Dostali by obidve rodiny podporu?
Dobrý deň,
pracuje niekto cez Danu Bušovskú? Má agentúru alebo robí len do vlastného vrecka? Ďakujem