ahoj tak jasne,ze sa naucis a ovela rychl. vies ja som sem sla robit opatr. uplne bez nemciny teraz sa dohovorim po 9 mes. obstojne a to vsetko s prekl.ide o to ze potrebujem nieco povedat tuknem prelozi mi to nemusim desat minut listovat, a ty ak mas zaklady co ja som nemala tak sa naucis super to mi ver…nepisala by som tu keby to nebola pravda,v praxi je pre mna nenahraditelny…dokonca aj tie zeny co chodime spolu autom maloktora pocula o tom prekl. slovniku len vyvalovali oci a aj tie co tu robia dlho mi vraveli ze si kupia ked som im ho ukazala a odskusala na par slovickach…lebo nikto nikdy vsetko nevie…
tak vies sanca je stale ja som bez agent., ale vacsia sanca najst nieco je podla mna s agenturou ako bez…mam kamosku jednu co je 7 rokov tu s agent. a je velmi spokojna …takze to zavisi …od viacerych faktorov…aj ja mam par kontaktov co na agentury ostava len si spravne vybrat…
NELA, V dd MOZES ROBIT IBA S PERFEKTNOU NEMCINOU
Vierka dakujem si ma povzbudila.Nevedela by si mi poradit nejaku dobru agenturu,mam nejake kontakty aj nieco som obvolala, ale vybrat si tu spravnu to je dost tazke.Bola by som rada keby si sa mi ozvala na meil.Ak budes ochotna.Dakujem
nelka,tak napis mi ty na viera2251@azet.sk nejako sa neviem dostat k tvojej mail.adr., ja sa popytam tej kamosky cez aku ona chodi 7 rokov a nikdy nemala problem a to uz ma viac rodin za sebou…dalsia je cez ag. JOMA kontakt .0908868643.ozvi sa mi
Prosím Vás kde sa dá kúpiť. Dík
Prosila by som o adresu ag. Slowcare, prípadne podmienky na môj mail, ďakujem
Ahoj Slavka ja mam opatr.kurz cez akademiu vzdelav.len 146-hodín. Ciže ten chybajúci počet by som si musela dokupiť a doučiť .Neplatí ani ked mam prax v opatrovaní?
Už sa tu písalo že do Rakuska je potrebný opatr.kurz v rozsahu min. 200 hodín ja mám spravený cez akademiu vzdelavania 146 hodín. Ciže chybajúce hodiny by som si musela doplniť. Len si nev predstaviť ako by to prebiehalo to by som znova musela absolvovať kurz.Nevadilo by že jeden mam od akademie vzdel.a druhý napr.od agentúry ?Vedel by mi niekto poradiť? Dakujem
vie niekto poradit ako sa vypocita nachzalung na penzijne poistenie.nejaky vzorec alebo nieco podobne.diky monika
daj si do googlu a najdes stranky, kde sa da kupit…
1., 2.,3. rok vyska penzijneho poistenia:
“Príspevok na penzijné poistenie predbeţne € 86,04 mesačne.”
“Ak príjmy podliehajúce poisteniu presahujú € 537,78 mesačne,
dôjde k dodatočnému zaťaženiu: dodatočné zaťaženie
vyplynie z rozdielu 16 % príjmov podliehajúcich poisteniu
mínus predbežne zaplatené príspevky.”
Nebude sa to spätne doplacat, ale zvysi sa to na vypocitanu sumu…
Myslim, ze tie hodiny nie su taky problem, ked uz mas ten kurz.
dik Xenia.vedela by si mi to vypocitat ak by som ti dala prijem za rok 2008.robila som len 5mesiacov.monika
da sa v Rakusku pracovat aj na slovensku zivnost?? dik
Iba 2 mesiace
ahoj ja sa snazim dostat do rakuska a nedari sa mi. je pravda ze som dost slaba v nemcine ale poznam baby ktore tam isli a nevedeli ani slovo. mam certifikat a mam aj skusenosti s opatrovanim. mohla by si mi nieako pomoct?
Ahoj, prosím o link na predmetný prekladový elektronický slovník. Diky.
a do Nemecka nikto nechce ist robit?Je lahsie sa tam dostat,nechcu v mnohych pripadoch taku perfektnu nemcinu ako rakusania, ale su dlhsie turnusy…minimalne mesacne, ale ved to sa da, nie?