Nevie niekto o nejakej agenture,ktora nepotrebuje opatr.kurz?alebo viete o nejake volnej rodine,kde nevyžadujú kurz,nemecky sa viem dohovoriť :-)naj by bolo v Rakúslu,ak dakto dačo vie,prosím napíšte mi,budem veľmi rada.Ďakujem
ahoj,pekny den ti prajem. ty mas skusenosti s nemeckom,ak ano napis nieco viac,ake su turnusy aky plat a td… dakujem
vydanie zivnosti v rakusku ako opatr. tam vôbec nie je podmienka opatr. kurz to vyzaduju len agentury…
miriam:to by aj mňa zaujimalo
Vieš to ani nie agentúra to potrebuje,ale ty to potrebuješ k vybaveniu živnosti a k zdokumentovaniu kvalifikácie.
Helča:takže do Rakúska sa nedostanem len vtedy,ked si spravím kurz?
Pokial viem, k vybaveniu zivnosti certifikat nepotrebujes, ale potrebujes dat kopiu rodine, pokial rodina pobera prispevok od statu. Pisalo sa o tom uz skor, precitaj si prispevky spätne…
nie agentury, ale rodiny…alebo lepsie povedane aj agentury, pretoze to rodiny potrebuju zdokladovat…
Dobry den. chcem sa opitat na blizsie podmienky prijatia na pracu do rakuska. Taktiez prijem, a dlzku turnusu. Mam opatrovatelsky kurz, vodicsky preukaz, zivnostensky list.
dakujem s pozdravom Stankova
ahojte kočky davajte pozor atena znova príma opatrovatelky ak nechcete prísť o 70eura ako ja
Ponuka prace pre opatrovatelku, viem len tolko, ze je to cislo na dceru, ktora hlada opatrovatelku pre matku - na vozicku vo Viedni. Blizsie info na tel. +436644593763
To sa koho pytate pani Stankova?
potrebuješ kurz…vyžaduje sa pri rakuskej živnosti
ked som zakladala ja v 04/09 nepotrebovala som…
Ahoj Xenia,takže ty nemáš kurz?
Mam kurz, myslela som tym len, ze pri zakladani zivnosti odo mna nik certifikat neziadal…
Xenia,jáááj,tak nič…
prosim pomoze mi niekto … moja mamina sa venuje ludom v nemocnici ma opatrovatelskz kurz a chcela by pracovat v rakusku len nevie jazyk … prosim pomozte mi pre nu nieco naist … ju to fakt s ludmy bavi … len v nemocnici ma mnoho pacientou a je to na nu moc … preto chce ist opatrovat kedze ju to moc bavi… prosim pomozte mi ,…