Prosim Ta mohla by si Rechnung postať aj mne? Urobila som si tabulku, ale rada by som mala orginál. Dakujem jadore22@zoznam.sk
Caka sa dlho, ked aj ti najdu aj nieco celkom rychlo, tak je to vacsinou problemove miesto, kde nikto nechce robit a opatrovatelky sa tam striedaju ako ponozky.
Skoncila mi platnosť našej slovenskej karty poistenca v VZP, nepotrebujem pri vymene žiadne potvrdenie? Ďakujem za odpoveď
Neviete mi niekto poradit, ako sa da zohnat miesto bez zivnosti? Tu som prave zrusila, su s tym len patalie!
Nebude to stat nic. Ja sobne by som pracovala bez zivnosti… !
Nie, nepotrebuješ žiadne potvrdenie
Nepis mi viac radsej… tvoj nazor ma uz nezaujima!
Kto z vas uz robil v Nemecku? Chcem sa podelit o vlastnu skusenost. Je to velky rozdiel oproti Rakusku a preto nikdy viac do Nemecka nepojdem, jedine mozno na dovolenku. Varujem aj Vas ostatne. Postoj maju k nam Slovakom neskutocny. Handra ma tam vacsie postavenie. Osobne som to zazila v rodine Engelen.
Ahoj Anka, mozes mi viac popisat o tejto agenture?
Dobry den, nepozna niekto agenturu pflegepersonal-online, aku mate s nimi skusenost? Dakujem.
Reagujem na tvoj prispevok a myslim si ze pre nas opatrovatelky by to bolo velmi dobre a mozno aj poucne, treba niektore varovat pred chybami co sa stali nam a opacne! Moj mail tina3107@centrum.sk
Miesto bez zivnosti sa da zohnat, len ked osobne poznas rodinu a oni tiez s tym nechcu mat patalie, proste, ked sa im nechce chodit po uradoch. Ale cez agenturu uz nie.
Dobrý deň, mohli by ste preposlať tlačivo RECHNUNG aj mne? Ďakujem, e-mail: emiliab@centrum.sk. Príjemný deň!
K tomu by som chcela dodať, že je čoraz menej rodín, ktoré by nechceli alebo nemajú nárok na podporu pre zamestnávanie opatrovateliek, 550 Eúr mesačne je aj pre rodiny s dobrými príjmami pekný peniaz.
Nerozumiem, prečo tak podráždene reaguješ na vyjadrenia Aru, každý nemusí mať taký istý názor ako ty. Vyzerá to, že trafila kosa na kameň. Problém možno nie je iba v technike zdvíhania.
Neviem kto si, lebo si neuviedla meno, asi vies preco, ale nemusis mat starosti o mna. Nie som podrazdena, len jednoducho ma nezaujima jej nazor.
Ja som pracovala v Nemecku a babka a takisto ceká jej rodina sa ku mne počas celej doby l a pol roka správali veľmi pekne, na oslavách a na všetkých rodinných stretnutiach bolo moje miesto stále vedľa babky, keď som po 2 mesiacoch odchádzala domov stále som dostala darček, na Vianoce ešte aj od jej vnukov. Ja nemám zlé skúsenosti ani z Nemecka ani teraz z Rakúska
Dobrý deň, ešte raz ďakujem za tlačivo!
Ja som bola pri Mníchove skoro rok a rodinka bola super. Brali ma ako člena rodiny, chodila som s nimi na oslavy, dokonca aj na krstiny som bola. Pekne sa ku mne správali všetci, aj syn, nevesta. Aj darček na vianoce som dostala. Takže mám len dobré skúsenosti.
Dievčatá, dáte mi kontakt na p. Bochyňovú-som zdr. sestra na dôchodku a potrebujem si privyrobiť, dá sa na ňu spoľahnúť? Vopred ďakujem. Zora