Opatrovateľky v Rakúsku

Dasenka ak myslis das beste v Kosiciach, kamoska sla cez nich, je spokojna ale platis 2krat po 500eur. Je potrevbne uroibit skusky z zdravovedy psychilog. test a test z nemeckeho jazyka, preklad atd., uz tam pracuje na pracu necakala dlho, len tie poplatky pozna niekto pani Novysedlakovu Kosice, nie je to podvodnicka?

Iva a tie poplatky sa platia každý rok? A kedy ich je treba zaplatiť? A koľko má na deň?

Ala nemože byť okolie grazu?

Poznam jednu Novysedlakovu, nieje priamo z Kosic, ale blizko odtial. Pracuje nedaleko Salzburgu. Ponuka pracu? Pozate aj jej meno? Mozno to nieje ta, o ktorej si myslim.

Dobry den. Da sa zamestnat v A aj domove soc sluzieb ako opatrovatelka? Vlastne su to starobince. Ak viete, poradte ako. Dakujem.

Prosim vas, ak mate skusenosti s ag. JOMA, dajte mi info, ako ste spokojne. Uvazujem ze sa tam prihlasim, ale pockam na vase reerecie. Mnohokrat vdaka.

Viete mi poradit nejaku agenturu, ktora berie aj so slabsou nemcinou?

Moja suseda išla cez AT - agentúru a nevedela povedať okrem dobrý deň a ďakujem nič. Má 50 eur a chodí už pol roka a vraj super!

Zdravim, je niekto z Vas v Bregenzi? Lebo mam cez den par hodin volna, som v zena v strednom veku a rada by som si tu nasla kamaratku na porozpravanie pri kave, alebo prechadzke. 00436508309503

Dobrý den pani Janka, mohli by ste mi povedať, cez ako AT agentúru išla Vaša suseda? Ja som bola zareg. v Buwagu - Zlaté Moravce a v AHA - Žiar nad Hronom, povedali, že mám dobré základy v nemčine a tým to zhaslo, prajem pekný deň. Ľubica

Dobry den, pracujem v At uz 5 rokov cez At agenturu, ziadna Slovenska agentura neni dobra, chcu obrovske poplatky za nic, a Buwag je zo Zlatych Moraviec, nedokazu ziadnu pracu vybavit nikomu, kamaratka to skusala cez nich ale vysledok o nicom. Potom sa prihlasila do rakuskej agentury a behom 2 tyzdna uz bola vo Wiedni. Dievcata, zabudnite na Slovenske agentury, skusajto cez At agentury, ovsem nemecky treba vediet / aspon sa dohovorit /. Ahojte a skusajte to cez at agentury, je ich dost. Linduska.

Ahoj, moje kamosky robia cez Jomu a su spokojne, aj zienky, co s nimi cestujem sa nestazovali pochvalovali si ju.

Ahojte, je niektora v Stainachu?

Dakujem za radu. Urcite tam zajtra zavolam. Verim ze sa mi postasti a nebudem dlho cakat na rodinku. Este raz vdaka.

Pani Ľubica, myslím, že to bola asi rakúska agentúra Caritas alebo nejak tak, neplatila ani žiadny poplatok. Sprostredkovala jej to známa, ktorá už tam robí dlhšie. Viem len toľko, že tam bol veľmi milý pán, ktorý vedel trochu česky a ten s ňou všetko povybavoval aj po úradoch.

Čo je to slabšia nemčina? Všade sa robia skúšky z jazyka, takže to, čo píše Jana určite nie je pravda. Ak nebudete mať požadovaný výsledok, nezoberú Vás. Ani Vy by ste si nezobrala napr. Číňanku k svojej matke, ak by vedela slabo Sj, ale uprednostnila by ste takú, s ktorou by ste sa dohovorila. Uvažujte triezvo!

Aká je to tá AT agentura?

Ahoj, máte v piatok čas? Prídem do Bregenzu.

No silne pochybujem, že by Caritas bral ľudí s nulovou nemčinou. To sú len také reči.

Mám čas napíšte mi č. tel. alebo mail.