Opatrovateľky v Rakúsku

Vybavujem si prídavky na deti - toho mesiaca mi ich pozastavili tu na SK. Poberala som však aj opakovaný príspevok na vnučku, ktorú mám zverenú súdom, ten mi však tiež nebol vyplatený, o čom na sociálke ma nikto neinformoval. Má niekto podobnú skúsenosť - napíšte prosím, hella.

Ahojte, vie mi niekto poradiť prosím takú agentúru, ktorá poskytuje prácu v okolí alebo priamo vo Viedni. Som v Rakúsku už 8 rokov, ale zatiaľ som cez agentúry nepracovala, preto som stále ďaleko od SK hraníc. Rada by som už menila flek, aj na na úkor toho, že budem musieť zaplatiť.

Ano, ja. Co by si rada?

Ahojte, kto by bol na tolko ochotny a poslal mi vzor zmluvy medzi OP a rodinou / slov., nemecky /? Za ochotu vopred dakujem, Pata
majna777@gmail.com

Ahoj, ja tú zmluvu mám, ale ti ju môžem poslať len na budúci týždeň. Vtedy už budem doma na SK a viem si to dať do PC - tu v Rakúsku mám len notebook, tak to nejde, ak ešte budeš potrebovať, tak mi napíš v štvrtok na mail a ja ti to rada pošlem.

Jaj prepáč ten mail - g.borov@gmai.com

Ahojte dievcata. Som opatrovatelka v Rakusku na zivnost bez agentury so zakladnym poistenim v SVA a potrebujem poradit, ako si vybavit mutterschutz, nakolko mam rizikove tehotenstvo. Diky za rady.

Ahojte, chcela by som sa opýtať, či by ste mi niekto vedeli dať telefonický, prípadne iný kontakt na nejakú dobrú rakúsku agentúru, najlepšie vo Viedni. Mám skúsenosti, opatrovateľský kurz a viem plynule nemecky. Ďakujem. Siska

Ahoj Siska, prosím ak by si zohnala pošli ho aj mne. Ďakujem, Gabika, 0907938791.

Ahojte kočky, má niekto skúsenosti, alebo počul už o UNIVERSAL ag. - sídli v Michalovciach a pozvali ma na pohovor, prosím ak ju niekto poznáte odpovedzte mi - som od KE a mám to kus cesty - len tak možno zbytočne, ďakujem.

Mam kamosku co je cez rakusku care-ring je spokojna, dokonca sa dalo s nimi dohodnut nakolko potr. byt doma a medzi tym jej ponukli dokonca tri rodiny, ktore musela odmietnut / rod. dôvody / teraz je v dobrej rodine, maju aj dost rodin, takze si myslim, ze nie je tam problem pracovat pre nich.

Gabika, písala som Ti na mail (chcela som tiež poprosiť o tú zmluvu), ale píše mi to, že mail neexistuje, správa neodoslaná.

Ahoj, pravdepodobne ti napisala zlu mail adresu, ma tam byt @gmail.com

Ďakujem ti Vierka, skúsim ich vygooglovať niekde :slight_smile:

Áno prepáčte mi to - je to g.borov@gmail.com - takto to je správne - a áno dostala som napriek tomu ten mail, kto potrebuje prefotenú tú zmluvu, tak mi tam radšej napíšte a ja vám to hromadkou rozošlem na budúci týždeň, keď už budem doma.

No našla som to, keby mal niekto záujem tak vkladám link : http://www.care-ring.at/kosten.html

Ahojte. Je niektorá z vás v 23. bezirku? Ozvite sa. Mohli by sme počas voľna trošku podebatiť. e-mail: drazenka@centrum.sk

Len cez UNIVERSAL nie. Ja osobne mám zlú skúsenosť.

Ahojte, šiesty rok pracujem v rakúskych rodinách, nakolko som chlap pre mna sa tento druh práce zháňa ťažšie, ak by mi vedel niekto poradiť nejakú agentúru bol by som povďačný, vopred ďakujem s pozdravom Róbert

Ahoj Gabriela, ja som si v universal ag. urobila kurz opatrovatelstva, ale zatial mi neponukli ziadnu pracovnu ponuku.