Opatrovateľky v Rakúsku

Ak myslíš ubytovanie a stravu, tak áno. Pripočítava sa k zárobku, a aj cestovné, ak to máš v zmluve.

Všetko to vzniklo usmernením ministerstva v začiatku platnosti výnimky pre opatrovateľky, ktoré dalo dokopy závislý aj nezávislý pomer v opatrovaní, podobne ako napr. výhodnosť či nevýhodnosť paušálu a skutočných výdavkov.

Dobrý večer, chcela by som sa opýtať, ak je niekto cez Jomu, koľko sa platí ročný poplatok, kedže sa mi pomaly blíži rok, čo som cez nich a dobre vedieť, akú sumu si mám pripraviť. Za odpoved budem veľmi vdačná

Ahojte kolegyne, ma niekto skusenosti s dvoma pacientkami na jednej adrese, ako je to z danovym priznanim potom. Dakujem za odpovede.

Chovam svoju pacientku cez sondu 4krat denne, najprv lieky rozpustene vo vode, potom 2-3 striekačky roztoku nutricomp a potom este cistu vodu 1-2 striekacky.

Lenka prosim ta posli ak mozes c. t. na p. Husakovu, posielam jej meil, ale sa mi stale vracia spat, je to dobra adresa? Dakujem ti velmi pekne.

Poradí mi niekto po koľkých rokoch mám ako opatrovateľka v Rakúsku nárok na dôchodok?

Ktorá sa pýtala na Arios?

Dobrý večer, Iva! Našli ste už niečo nové, ozvali sa vám, alebo nejakú novú agentúru? Pekný deň a veľa šťastia! :slight_smile:

Chcela by som sa opýtať na pani Dankovú, či je spoľahlivá kedže už cez ňu pracujete. Vďaka

Dobrý deň, platíte si niektorá nemocenské na SK namiesto Zusatzversicherung v AT? Dá sa to, bez problémov?

Ahojte, môže mi prosím niekto z vás poslať na mail, ako vyzerá zmluva medzi rodinou a opatrovateľkou? Vopred ďakujem.

Ahojte dievčatá. Chcem ísť pracovať do Rakúska ako opatrovateľka. Som zdravotná sestra, mám odpracovaných 25 rokov v zdrav. , moja nemčina je na slabšej úrovni, ale učím sa. Potrebujem súrne prácu v Ra. z finančných, aj osobných dôvodov. Nemám žiadne skúsenosti s agentúrami, poradte mi prosím vás niektoré spoľahlivé a seriózne. / podľa možnosti kde sa nerobia skúšky / Ďakujem Marianna.

Pozná niekto p. Fabianovu, alebo pracuje niekto cez ňu? Aké máte s ňou skúsenosti? Ďakujem!

Dobrý deň všetkým zúčastneným, nájde sa medzi Vami niekto, kto má skúsenosti s agentúrou Pflege zu House? Ďakujem za info…

Dobrý večer prajem. Chcela by som sa informovať akú mám šancu nájsť si “rodinu”, keď som momentálne začiatočník v nemčine a opatrovateľstvo mám naštudované len z knižiek: Príručka prvej pomoci, dobrovoľná sestra, ako opatrovať chorých, popritom sa snažím zdokonaľovať v nemčine, hlavne vo oblastiach spojených s opatrovateľstvom. Ďakujem

Emilia, zdravim Vas, zatial nemam nic, neozvali sa mi, ale skusam co sa da, v jednej agenture mi pov. ze si mam dat prelozit doklady a mam sa ozvat, dufam, ze to dobre dopadne, dakujem, ze na mna myslite, je to od Vas velmi mile, dobre mi to padne, fakt dakujem

Ahojte, ozve sami nejaká opatrovateľka vo Welse?

Mam jednu otazku, neviete mi prosim povedat, ako dlho sa caka, kym vam finanzamt schvali rodinne pridavky?

Ahoj! Čo mám robiť, keď pacient si vytiahol permanentný katéter? Vďaka.