Opatrovateľky v Rakúsku

Zusatzversicherung krankenversicherung Info 22 / 2008 bol to leták priloženy k balíku čo sme dostali z SVA. Treba vyplniť ANTRAG auf Zusatzversicherung in der Krankenversicherung a poslať SVA.

Ahojte, nájdem nejakú opatrovateľku vo Welse? Rada by som vo svojom voľne s niekym pokecala.

Zdravím vás žienky milé, bola by som vďačná keby sa mi ozval niekto pracujúci v Innsbruku a dochádza tam vlakom a poradila mi ako začať lebo čo som pozerala doteraz tak ma nejak odstrašujú tie prestupy vo Viedni atd. Som vďačná za každú radu. Ak máte nejaké skúsenosti napíšte mi prosím. Ďakujem a prajem pekný a príjemný deň. Prosím píšte na leida3@azet.sk

Máš nárok na to, čo máš v zmluve s rodinou. Ak tam nemáš túto situáciu vyriešenú, je na dobrej vôli rodiny, či ti niečo preplatí. Nemusí platiť nič, čo si neodrobíš. Nárok, o ktorom sa zmieňuješ majú ženy, ktorým to do zmluvy s rodinou nezabudol zakomponovať sprostredkovateľ. Inak myslím, že sa to dá vyriešiť aj so striedačkou, posunutím turnusov, ale neviem, asi nemáte veľmi dobrý vzťah, keď to takto neriešite.

Dievcence, ma niektora skusenosti s Verein Pflegegruppe, Gudrunstrasse Wien? Dakujem, prajem pekny vikend.

Ahojte všetci, má niekto skúsenosti s agentúrou Pflegerinnen.at (p. Labudová + p. Joachim Luitz)? Ďakujem za skorú odpoveď.

Ahoj, ja som u nich zaregistrovaná od apríla t. r. dva krát mi ponukli prácu v mesačných intervaloch a o dva dni z toho zišlo, lebo pacient ostal v nemocnici. Neviem, či sa na nich dá spoľahnúť a čakať. Našťastie mám prácu, len som chcela zmeniť agentúru. Pa. Bea

Dobry den, poznate agenturu Atena?

Meno priezvisko (tvoje)
adresa (miesta pracoviska)

An Wirtschaftskammer (mesto v htorom je prislusny urad)

Betr:Vorschreibung Grundumlage 2009u:2010 (napis aktualny rok. )

Sg. Herren!

Mne vyplatili uz po dva roky vzdy po mesiaci. Ked prislo rozhodnuti peniaze uz boli na slovenskom ucte. Nepoptrebovala som ucet v Rak. ako som pocula, len som m usela zadat cely iban (je na kazdom vypise, poradili mi to v slov. benke kde mam ucet. )

Moja rodina berie prispevok na opatrovne, ale ani sa ma len nespytali, ci mam opatrov. kurz. To zaujima len agentury. Ja ju nemam (agenturu) a preto to nikoho nezaujima.

Leida, bez strachu, neboj, z insbrucku dojdes do viedne, vystupis na westbahnof, tam vyjdes pred stanicu, prejdes cez cestu, odtial mas elektricku c. 18 ktora ta zavezie na belvedere, je to asi 10 - 13 min., tam vystupis a 5 min peso odtial mas sudbahnof, teda stanicu odkial ide vlak do blavy, nic zlozite, zvladnes urcite, ta elektr. 18 chodi kazdu chvilu, ahoj.

Ďakujem veľmi pekne za radu a to iste platí aj na cestu tam? Pekný a príjemný deň prajem.

Ahojte, potrebujem zrusit zivnost v Rakusku, viete mi povedat, ci to musim urobit osobne, ci mi to vie rodina zrusit? Dakujem.

Dobrý deň! Zaujímalo by ma, či máte skúsenossti s Rak. agentúrou via viva, odpíšte prosím.

Ahojte, viete kto je pani Kuklinková a máte s ňou nejaké skúsenosti? Budem vďačná za odpovede. Alena

Prosím o info o pani Adele Dreskovej. Ďakujem. Bea

Adela Dresková je celkom fajn, len peniaze uhrádzaju na učet, nie do ruky.

Ja cez nich robim, som spokojna.

Leida ahoj, ano tak isto aj cesta tam, ja som chodila do Worglu, Kufsteinu, je to ten isty smer vlakom, ked vystupis z vlaku z Bratislavy vystupis na sudbanhof, vyjdes pred stanicu, prejdes cez cestu, a ides stale rovno po pravej strane, asi 5 min cesty budu dva podchody na 21, a 22, to su teraz kvoli tej prestavbe stanice porobene nahradne nastupistia, prejdes popri nich pride dalsi prechod cez cestu, a tam ma nastupiste elektricka c. 18, ktora ta dovezie pred westbanhof, odtial mas vlak do Insbrucku, taky isty postup, vsetko najdes urcite, chodi vzdy huf ludi, keby daco este napis, zvyknem sem kuknut kazdy vecer.