Opatrovateľky v Rakúsku

Ahoj, má niekto skúsenosť s agentúrou Ing.Mikuša z Trnavy? Ďakujem.

Pekne Ti dakujem

Objavila som tieto stránky včera a Vaše odpovede ma velmi zaujali.Pošlite mi prosím tiež tieto informácie. Ďakujem.

Prečo si namala môžeš mi to bližšie objasniť Ďakujem

Lebo som nesplnila hranicu prijmu, uz presne neviem, tusim 10 000,-?

28.5 o 18:28pisala p.Wilma pre p.Evu telefonne cislo 00436647673562.Pani Wilma,mozete mi napisat,aka je to agentura?Chcem si ju najst na nete.Dakujem Jarka62

nemas zaco…

Ide o pi.Fabianovu: http://www.senioren-krankenpflege.at/kont.html

Trva im to dost dlho,ale niekde som citala, ze za zuby neplatili.NeviemJa som raz bola opatrovat v Gast Hause a ako som uz pisala, kol. si tam odfaklila z prsta, tak jej doslo asi po pol roku 3 eura zaplatit.

Po troch rokoch ma FO vyzve k predloženiu DP alebo to musím urobiť sama(ak budem mať menej ako 11.000 Eur za rok.Poprosila by som aj ostatné babenky ktoré majú s touto problematikou skúsenosti aby sa mi ozvali.
Ďakujem

Zatial som sice 3 roky nepresiahla, myslim tym, ze este nemam zivnost 3 roky,ale urcite ta nevyzvu predlozit DP, ale pride ti urcite od SVA zvysenie, ktore sa tyka kazdeho, ked prejde na 4.rok, aj ked si predchadzajuce roky nemala povinnost podavat DP z dovodu nizsich prijmov, ako su urcene pre podanie DP.Ale mozne je, ze ta FA vyzve aj na podanie DP.S tym skusenost nemam, kto ma, nech sa podeli o skusenost.

pozdravujem, dostala som na vas kontakt od mojej netere Janky Danihelovej z Prievidze,nemam zatiel kurz osetrovatelka, ale surne potrebujem pracovat. Dohovorim sa dobre po nemecky a chcem vycestovat do Rakuska s umyslom vsetko presondovat a tak ako vy zalozit nejaku zivnost a pracovat ako osetrovatelka. Mam priatelov v Nemecku a tí maju vo Wiedni. Ja som zivnostnik stavbar projektant. Opatrovala som svojich rodicov, ale zial uz zomreli. Ak mozete mi odpovedat, aku mam sancu rychlo pracovat zatial bez kurzu a dodatocne si ho urobim. Drzim Vam palce a rada sa sVami stretnem ak budete na Sl. Ja som z Bojnic pri Prievidzi, mam auto čiže som mobilna a tel. 0905 366678 dakujem Daniela

Vďaka Xenia vidím, že sa s touto podľa mňa dôležitou témou trápime iba mi dve. Už som prešla celú túto stránku ale jednoznačnú odpoveď som nenašla.Všetci sa iba domnievame.Napíšte prosím aj tie ,ktoré pracujete v Rakúsku 4-5 rokov na živnosť a toto máte už za sebou.Idem pátrať ďalej
Pekný večer Xenia

Ahojte, prosím o radu,idem 1x do AT a nechcem ísť cez ag., ktoré májú origimál živnosti a plnú moc u seba a opatrovateľke dajú len kópiu…Neviete, ako je to u ag. ST.Elisabeth? Nepozná niekto pani Slušníkovú alebo pani Uchálovú???Aké máte skúsenosti s horeuvedenou pani Anett Ficher z Rakúska?
ďakujem

zdravím Júlia,tvoj nápad so združením je super, verím, že užaj funguje. Ja robím v at od apríla a teraz som našla túto stránku, tak píšem.Niektoré baby obdivujem,ako idú do tejto práce a nevedia nič, nehovorím, že ja som nejak múdra,však život je najlepší učiteľ.Prajem všetkým aby sa im tu páčilo a zarobili si.Ja
som spokojná,viac ako na Slovensku. Tak Ahoj

´ja som tam volala a odporučili mi dve slovenské agentúry, s ktorými spolupracujú, adali mi nane telefón.ALE vraj sa dá dohodnúť s nimi, ale zrejme osobne, tak vyskúšaj

Vie niekto poradiť názov agentúry, ktorá sprostredkováva prácu za 100 EUR na deň ?

taka nie je, jedine, ze by slo o 2 pacientov

co funguje? Nic nefunguje…

Vierka, ak by si to vypatrala, ozvi sa, prosim. Ak to zistim ja, tiez dam vediet.Pekny vikend prajem.