Opatrovateľky v Rakúsku

dakujem za radu a neexistuje na to nejake orginal tlacivo?

dakujem ti za pochopenie.

Dobrý deň, dostrala som kontakt na pani Mišenkovú z ag. Curavita, dáva mi prácu bez zmluvy, má niekto nejaké skúsenosti???

Sorry za preklep, nie dostrala, ale dostala!

neviete mi dať telefónny kontakt na sestry Fábianove…

moze smi proadit ako sis a dostala von , vies dobr enemecky ci nie moc ako ja?

AHOJ PORADILA BY SI MI CEZ KTORU AGENTURU PRACUJES AKO NA TO.AKE SU PODMIENKY.KOLKO JE SPROSTREDKOVNE A AKO JE TO S DOPRAVOU.VOPRED DAKUJEM.

ahojky uz ti neikto poradil ? porad ajmne ak vies nieco nove dikes

Marika, tu najdes Honorarnote: http://www.zeitbetreut.at/formulare.html

ja som vybavovala a uspesne vybavila … ano dostavam kazdy druhy mesiac pretoze som slobodna mama …

ahojte,môžem si poslať žiadosť do SVA o E106 aj poštou zo Slovenska na Slovensko? ďakujem

ahoj,aj mna zaujima ta tema,tiez pracujem ako ty v rakusku a rozmyslame o dietati…takze aj ja PRIVITAM INFO O MATERSKYCH DAVKACH ATD…

ahojte…nevie niekto poradit?pracujem v AT a chystam sa otehotniet…mam narok na matersku z AT?

Dobry den,chcela by som sa opytat,ako sa da dostat opatrovat cez Hilsferk,ak ste daktora cez tuto agenturu,poradte prosim,dakujem

nevieš mi prosím ťa dať nejaký kontakt na sestry Fábianové.

Priamo na centrale v Rak., najlepsie osobne.Pozor,tam neplatis nic, ale ak by si isla cezPretiozus v BA,(Best-care)Tam sa plati a VOPRED a stvrtrocne tiez.Nie je to serizna ag.,vela sa uz o nich popisalo.Takze pozor!

Ahoj,dopravu ti viem zabezpečiť aj ja a cena podla vzdialenosti,alebo dohodou.
Bližšie info na tel.č. 0905 798 869.

Nerozumiem, skus este raz postou zo Slovenska na Slovensko?

pre jajas
čo sa týka serióznosti,to môžeš zistiť sama.
Zavolaj a vyskúšaj.
Bližšie info na tel.č: 0905798869

Ahoj Wera, tento formular Willkommen am Portal der österreichischen Sozialversicherung si vytiskni, vypln, doloz k nemu potvrdenie o trvalom pobyte-staci v slovencine a spolu to posli na SVA.Nezabudni im napisat, ze ten dokument v slovencine je na overenie trvaleho pobytu a poziadaj ich, aby ti to poslali spät na Slovensko. S tym pojdes do svojej slovenskej zdrav.poistovne a das im potvrdit oba formulare,kt.ti poslu.Jeden si necha slov.zdrav.poistovna a druhy sa odosle do AT-je mozne, ze to za teba urobi poistovna. Zaroven ti vydaju kartu poistenca EU, s kt.sa preukazes u nasich slov.lekarov.