som teraz doma na slovensku a chcela by som aby mi E106 poslali na Slovensko dík
Andrea, pozri si par stranok dozadu a najdes na ne kontakt…
Ano, aj ja som tak zaziadala a poslali mi ho domov.Potom s nim pojdes do poistovne a ta to posle do AT.Musis tam uviest adresu pacienta v AT.
Ahoj Xenia, az teraz som zbadala, ze aj ty pises.Dnes sa mi ohlasila Fr.F., uz sa to crta.
Karol vtipneeee!
zdravim
vie niekto poradit kde by som sa mala osobne sukromne prihlasit priamo cez rakusko ako opatrovatelka / pomocnica nastup mozny v september.
Anna
Drzim palce
Prepáčte že až teraz som odpísala ale nemala som čas,t.č je 0043 664 767 3562,alebo 0043 676 908 0701,neviem či ešte fungujú tie čísla ale skúste
Dobry den nepozna niekto p. ivetu Mynarikovu ktora tiež zproztredkuje pracu do Rak. dakujem
žienky zlate vedela by mi niektora poradit?už poriadne dlho opatrujem v rakusku ale až od 1.7.2008 som legalne zaregistrovana…chcela by som vediet po kolkych rokoch mam narok na urcitu cast dochodku z rakuska?kolko musim tu este robit aby som vobec nieco dostala zo štatu? dakujem pekne už vopred za odpoved
Dobrý deň, chcem sa spýtať či mi nemôžte poslať číslo n tie sestry Fabiánové, príp. nejakú inú serióznu agentúru.Dakujem pekne!
e-mail:maria.fedorcova@gmail.com
Dobrý deň p. Julka!
Kedže pracujete v Rakúsku,chcem vás pekne poprosiť či by ste mi poslali kontakt na vašu agentúru.Veeľmi súrne potrebujem prácu.Mám 3 ročné skúsenosti s opatrovaním a nastúpiť môžem ihneď.Dakujem pekne!
e-mail:maria.fedorcova@gmail.com
Iba taky detail, treba si precitat datum prispevku Julie…
Dobrý Ja poznám Ivetu Minárikovú osobne, len som nevedela,že sprostredkuje prácu do Rakúska a odkial to máš a kde pôsobí? napíš mi jej číslo a ja ti to zistím
ahojte vie mi niekto poradit?Pracovala som v Rakusku ako opatrovatelka ale dala som si pozastavit zivnost v novembri 2008 lebo mi zomrela pacientka a teraz mi prislo z Rakuska ze mam zaplatit za poisteni 680e hoci ja si platim poistenie na Slovensku…a nepracujem v Rakusku…vobec neviem co mam robit a tolko vela penazi zaplatit…
ak by ste boli prosim vas taka dobra a napisali čo treba všetko vybavit formulare uz mamale akedoklady potrbuju odomna a či vetko prelozene do nemčiny podinne pridavky za ohlas dopredu dakujem
Najlepsia rada je zavolat do SVA a popytat sa…
Ahoj,
som rada, ze je niekto, kto si chce vymieňať info z opatrovania. Ja opatrujem od apríla, som nedaleko Viedne. Podmienky v rodine sú veľmi dobré, som vpodstate spokojná. Bývam v dome, som sama s babkou, rodina mi nezasahuje do chodu domácnosti, chodí sú pozrieť raz za den na pár minut. A ako sa darí tebe?
Ty čo su sami s babkou tak to maju lahšie ako ty čo pracuju v rodine kde je cela rodina doma a vas sleduju ako to robite prečo to tak robite a ešte k tomu varenie
ahoj ja tiež robím opatrovatelku a som v rodinnom dome ale býva tam s nami na posch, syn slobodný starý mládenec ale nenormálne nervozny a zvláštny,takže stará mi nedá tolko zabrať ako on mám pri nemu nervy na dranz, a ešte k tomu teraz vybavuje dôchodok,tak to bude hrozné je stále doma