Velmi pekne dakujem, prajem pekny den.
Ďakujem, som rada, že sa tu nájde niekto, čo vie aj poradiť.
O tom neviem nic, volala som mu 4 krat a zakazdym mi pomohol, o ziadnom vstupovani kamkolvek nebola rec.
Ahojte, chcela by som vediet, ci vsetky papiere ohladom RP mozu byt stiahnute s internetu, dakujem za vase rady, prajem pekny vecer.
Všetky tlačivá, ktoré potrebuješ na RP, sú na stiahnutie na nete. Ale aj tak by si mala ísť na príslušný FA a spýtať sa ich, čo potrebujú konkrétne. Oni ti hned aj tlačivá dajú
Julia, a nevieš, či sa môže pri paušále odrátať aj Kirchebeitrag? J
Včera som si v diskusii prečitala, že matky s maloletými deťmi, ktoré sú rozvedené, majú nárok na nejaký príspevok ako matka, vraj je to na dve deti ročne okolo 660 eur. Viete mi niekto poradiť, ake je to tlačivo, ja sa na fin. úrad nedostanem, opatrujem nonstop ležiaka, tak ak niektorá viete o čo vlastne ide, prosím poraďte mi, ak možte tak podrobnejšie. Vďaka
Nie, len SVA odvody a pausal. Nic viac. Len ak by si sa rozhodla skutocne naklady si odratavat. Ale ak si mala min. roku pausal, tak 5 rokov musis pausal davat. K skutocnym nakladom sa mozes az o 5 rokov potom vratit!
Ahojte. Kúpila som si YESS internet a som totálny blbec neviem ho pripojiť. Viete m niektorá poradiť? CD nebolo v krabici. Na USB-kľúč modem som našla otvor na bočnej strane a neviem tam vsunúť kartu - otvor je krátky. A prečo sú 3 prípojky / jeden by mal byť USB kľúč, druhý notbook a tretí? Náhodou som našla verejnú sieť pri vyhľadávaní, ta som sa napojila. Firevall mám zapnutý, ale aj tak nechcem, aby niekto čítal informácie odoslané z počítače. Vrelá vďaka za pomoc.
Zita to pripojenie nie je take zlozite. Das do usb kluca kartu, tu sim kartu je to nakreslene v prirucke, takej malej knizocke. A potom das kluc do otvoru na laptope, kde ide usb kluc a ono ti to same zacne instalovat. Musis chvilku pockat a potom ti to vyhodi, ze co mas robit. To by si mala rozumiet, je to len zopar kliknuti a uz to mas. Ak to nepojde, tak nejako sa mi este raz ozvi a dohodneme sa inak. Vela stastia.
Zita, USB klúč a modem majú predsa celkom iné otvory, z tvojho príspevku nie je jasné, aký modem si si kúpila na internet, lebo sú rôzne. Ale zrejme si si kúpila veľký modem, ktorý ti do notebooku nevojde, o tom si sa mala presvedčiť predtým, než si si internet objednávala. Ja mám napr. veľký modem od one, ktorý do môjho notebooku vojde, ale do notebooku mojej dcéry nie, lebo je veľký. Ale sú aj modemy, ktoré sa pripájajú cez koncovku USB, je to ťažké vysvetľovať takto, trebalo by to vidieť. Ale odporúčala by som ti niekoho sa opýtať, kto by ti mohol osobne v tom pomôcť. A že si sa napojila na nejakú inú sieť? Nikto ti to nebude čítať, aspon máš internet zadarmo, veľa šťastia.
Mile kolegyne opatrovatelky, pripadne kolegovia, chcem Vas poziadat o pomoc. Aj ked chodim opatrovat uz pomaly 2 roky, telefonujem len v roamingu, az teraz som sa konecne rozhodla mat aj mobil s rakuskou SIM kartou, kvoli komunikacii v ramci Rakuska. Starsi avsak nepouzivany mobil uz mam a pocula aj citala som o Yesss karte, ze je vyhodna. Neradte mi prosim, aby som si SIM kartu kupila v Hoferi, lebo pracujem v malej dedinke, kde je akurat tak Spar a mala trafika a auto k dispozicii nemam. Dakujem vopred za kazdu rozumnu radu. Prajem pekny den.
Alda, ak máš k dispozícii internet (asi áno), klikni na www.wowww.at. Mala som kartu yesss, ale táto je oveľa výhodnejšia, používam ju teraz a som maximálne spokojná. Nemusíš nič kupovať osobne, ak nemáš kde, stačí si objednať cez internet, za donášku zaplatíš 6,80 myslím, ale oplatí sa a máš ju hneď na druhý deň.
Ja som zase pouzivala v AT telering. Ak si zvolis volanie do cudziny, na pevnu linku ma vysla minuta asi 1 SK a na mobil tiez nejake drobne. Ak si ponechas volanie iba v AT, mas tam tiez dobru cenu. Mne bol odporuceny telering a bola som s nim spokojna. Neviem, ci sa da kupit v trafike, ale dobit kredit sa tam urcite da. Skus poprosit niekoho z rodiny, aby ti kupil kartu.
Dakujem za odpoved. Postupujem podľa obrázka, problém je v tom, že otvor na boku USB kľúča, kam by mala vojsť SIM karta po otvorení - je o niekoľko mm menší ako SIM karta, neviem tam dostať SIM kartu chýba pár mm.
Dobrý den, už som tu davno nebola, ale chcem sa spýtat, ktoré ženy robíte cez HILSWERK vo Wiedni, mávate kontroly s agentury v rodine?
Mávali sme, ešte keď chodili do rodiny ZS z miestnej pobočky Hilf. a zabezpečovali lieky, ale odkedy sa o lieky stará rodina a odhlásila túto službu, neboli ani na kontrolu.
Ahoj, skús modem otvoriť a tam vsunieš kartu, na boku je vstup pre pamäťovku.
Prosím o informáciu o agentúre TMT partners z Prešova, prečo je u nich povinný mesačný turnus pre začiatočníčky? Vie niekto niečo o tom? Chcela som dvojtýždňové turnusy a oni zareagovali zrušením zmluvy! Prosím odpoveď na mail, díky, vlasy mi dupkom vstávajú, čo všetko tu píšete a prechádza ma chuť ísť do AT.
Ale teda dievcata, uz by bolo aj celkom fajn, povedat tu aj nieco pekne, pozitivne a dobre o tejto praci, ved ako teraz mame my, co chceme ist prvy krat, mat aspon troska pozitivneho myslenia, ved takto ani nemame chut, aj prestaneme verit uz aj ten kustik co sme verili.