Pozna niekto agenturu Liebe im herzen, chcela by som o nej nieco viac vediet. Zda sa mi, ze to bude zasa nejaky zdierac penazi.
Dakujem Ti Margit, tak som sa vobec nemylila, ze to bude zdierac penazi.
Ahojte milé opatrovateľky
Rada by som sa spýtala či poznáte agentúru Lotty. Neberú nič za sprostredkovanie a pohovor sa robi priamo s Rakúskou rodinou. Máte niekto s nimi skúsenosti?
Dakujem s pozdravom Lucia
Co si myslite o tom, ak mam ponuku opatrovat dedka, je to lahsi stav chodi o 2 francuz. barlach, nevie sam vstat z kresla, wc sam, pomahat pri obliekani, vyzliekani, varit atd., ale zije s nim manzelka, ktora je sice uplne samostatna, no varit, prat, zehlit, musim aj jej, ponukany plat je 50 eur na den, nechcu dat viac. Dakujem za vase nazory.
Je to málo, keď sú v domácnosti dvaja, treba rešpektovať aj toho druhého, aj keď je samostatný. Skús si pýtať viac a nedaj sa.
Dakujem za Vase prispevky, vlastne mate pravdu, obidve. Ozvem sa.
Ahoj. Ja len ci by si nenapisala ako sa vola ta Rakuska agentura, co robis pre nich alebo nejaky kontakt. Dakujem pekne. Gabi.
Ja pracujem u imobilnej babky už 7. rok a mám 50 na deň, rodina mi platí cestu a poistenie. Nezdá sa mi to vôbec málo, tých Vašich 50. A robím v podstate všetko to, čo Vy. Takže ja by som neváhala.
Ak nie ste zdravotna sestra je to adekvatny plat, okrem opatrovania nemusite robit nic ine, zalezi na dohode a co si vybojujete.
Ma niekto osobne skusenosti s rakuskou agenturou Pflegeagenutur West, ktora sprostredkuva opatrovanie hlavne vo Volarlbergu? Su seriozna agentura? Ake su tam poplatky?
Zdravím všetkých, môže mi niektorá poradiť? Od 27.12. navštevujem lekára - mám problémy s chrbticou, ale až od 1.1.2011 môžem byť PN /po uplynutí 6-mesačnej lehoty/. Ktorý dátum začatia choroby má lekár uviesť, keď bude vypisovať “krankmeldung”? Za každú radu, ďakujem. Eva
Nemam zatiaľ s tým skúsenosť, ale podľa mna by Ti mal dať až od 1.1., lebo až od vtedy Ti to preplatia.
Vsak ten datum ma uviest od kedy je chora a bola u lekara, mne to tak preplatili.
Ja by som si na Tvojom mieste dala PN od 2.1.
Vie mi niekto povedat ako to je s platenim u p. Minarikovej? Ta co pracuje pre agenturu, kolko si pyta, lebo zeny na nu nadavaju, ked som cestovala autom.
Kaska@kaska stále ponúka nejakú prácu, neviete kto je to a pre koho pracujú? Ďakujem.
Cauko myslim si, ze vypisat Ta moze lekar az od 1.1.2011. Odvtedy uz mas narok na platebu PN. Neviem, ake platia zakony v rakusku, ale ked si ju das vypisat skor, tak Ti mozu napisat, ze nesplnas podmienky a nezaplatia Ti nic. Treba mysliet na to, ze musis si platit pol roka a Tebe sa to konci poslednym dnom toho roku.
Mám Internet YESS z Hoffera, je veľmi pomalý. Chcela by som Vás poprosiť o Vaše skúsenosti, či je tiež taký pomalý prenos dát. Na začiatku sa ma pýta, na rozdelenie. Poradí mi niekto v tejto súvislosti. Ďakujem.
Ahoj, ja mam skusenost, rada pomozem, a ked chces tak Ti aj c dam. Len potrebujes dobru nemcinu. Napis.
Ahoj Gizka! Krasne si to napisala, velmi krasne!