Opatrovateľky v Rakúsku

Ma niekto skusenost s agenturou TMT partners? Nemaju zverejnene poplatky, dakujem ak niekto zareaguje.

Takže takto, trošku som to nepochopila, o čom ste točili, ale rozhodla som sa, že vám text zo sprievodného listu napíšem a možno z toho budete niečo vedieť: Ihr Finanzamt erlaubt sich, Ihnen Ihre Steuernummer… fur die - Einhebung von selbstberechneten Gebuhren und Verkehrsteuern bekanntzugeben. Sie werden gebeten, kunftig auf allen Schriftstucken und Zahlungsbelegen, welche die angefuhrten Steuerangelegenheiten betreffen, die Steuernummer anzugeben. Veranderungen - wie z. B. Wohnungswechsel, Firmenanderung, Eroffnung, Verlegung oder Einstellung des Betriebes oder einer Betriebsstatte, Erteilung oder Anderung einer Zustellungsbevollmachtigung - teilen Sie bitte auch im eigenen Interesse umgehend Ihrem Finanzamt mit.
S rodinou sa nemám problém dohovoriť, ale toto je na mňa veľa. Pochybujem, že každá opatrovateľka si vie preložiť celú poštu z úradov. Takže žiadne odsudzovanie poprosím. Ďakujem.

Chcela by som sa vas spytat, robim 3 roky na zivnost a moj prijem cisty za rok 2009 som presla o cca 150 eura. Teraz mi dosli seky z sva kazdy kvartal mam platit 1278 eura je to mozne, za minuly rok som uz urobila v tuzke danove s tym, ze bude cisty prijem pod 11 tis. eura. Dostala ste aj vy niektora takuto horibilnu sumu? Ved to je strasne.

Chcela som to pozerať, ale práve vtedy išiel na jednotke zjazd, tak som sa radšej dívala ako vyhrala Görglová.

Prvý kvartál šeky musíš zaplatiť do 28.2., inak Ti prídu penále. Zavolaj do SVA alebo napíš tam mail alebo list, že nemáš ešte šeky.

Ja som to zacala pozerat, bola beseda najprv, az potom mali byt opatrovatelky, ale musela som priebezne robit obed babke, a presne o 12 obedujeme, takze som nic nestihla. Bolo tam nieco pre nas zaujimave? Ak ste to niektora zachytili?

Ahojte, ja som to pozerala, začiatok a koniec. Neboli tam žiadne opatrovateľky, bavili sa o dôchodkoch, a privyrobení k doch., o opatrovaní v heimoch, zmene reforiem atď., ale čo bolo zaujímavé, graficky poukazovali na to, že 83% dôchodcov v Rakúsku sú opatrovaní doma a len 23% je ich v domove dôchodcov. Na nás kašlali z vysoka. He-ehe. Pekný večer.

Dobry vecer, bol by niekto taky dobry a napisal by mi telefonne cislo na agenturu Meine Pflege (to su surodenci Putzer) myslim, ze pochadzaju z Tirolska. Dakujem.

Tie, čo ste dávali DP za r. 2009, koľko platíte teraz štvrťročné odvody? Díky.

V jednom mesiaci za rok 2009 mám odrobených iba 5 dní. Budem mať nárok na RP za tento mesiac? Ostatné mesiace mám približne po l4 dní. Díky.

Alenka, prosim ta mohla by si mi napisat tvoj e-mail, potrebovala by som tiez poradit. Tiez som mala autohavariu v AT, po turnuse, asi 5 km od miesta pracoviska. Dopadla som so zlomenou panvou, polamanymi rebrami a auto islo len do srotu. Kedze som nemala pripoistenie, nedostala som nic, dokonca ani slovenska lekarka mi nechcela vypisat PN, ktora bola dolezita pre moje urazove poistenie na SK. Neostavalo mi nic ine, tak ako aj Tebe, len dalej pracovat a napchavat sa liekami! Budem velmi rada ak sa mi ozves. Moj e-mail je ivet742@azet.sk Dakujem.

Dobrý deň. Chcem sa vás žienky opýtať, čo potrebujem k tomu, aby som si mohla v DP vyúčtovať cesty autom? Auto si musím požičiavať od zaťa. Aké potvrdenie o tom potrebujem? Ďakujem. Posielam vám veľa dobrej energie.

Zdravim, je to zaujimave citat Vase rady, tak by som Vas poprosila, ak by ste mi niektora z Vas napisali, podla coho sa prideluje danove cislo a ci ho kazda opatrovatelka ma. Ja mam zivnost 4. rok, danove priznanie som podala za rok 2008, za 2009 som nepodala, ale sa chystam dodatocne podat teraz, ked budem podavat za rok 2010. Anna

Posielam Ti tie cisla : Manuel Putzer 06767460200, jeho sestra Christina Pirchmoser-Putzer 06767460201.

To nie je pravda, ze zaplatis penale za omeskanie v SVA. Mam s tym skusenosti, platila som aj mesiac neskor a ziadne penale som nedostala.

Ahoj, kupila som si BOB internet na Poste v Rakusku, ked som ho kupovala, tak mi povedali, ze je bez viazanosti a bez potrebneho konta na dalsie dobijanie. Ked som si isla na postu, dobit kredit, tak mi potom povedali, ze musim mat potrebne konto. Tak ja uz nicomu nerozumiem. Nevie mi niekto poradit ci sa to naozaj neda dobit aj inym sposobom ako cez to konto? Dakujem.

Mne znizili na 402 €. Davala som ho hned po 1. odpracovanom roku.

A aký si mala čistý ročný príjem? Díky.

Ahoj, nedá sa nikde dobiť, len cez konto, mala som ho tiež, ale je jeden z najlacnejších

Ja som dostala sek na 1278 eura pri plate 50 eura, vobec tomu nerozumiem, dostala ste aj vy niektora na taku sumu? Dakujem za odpoved.