Ďakujem pekne. Vlak 22:26 ide každý deň do Zurichu?
Oni si doklady, papiere vyziadaju zo stareho/predchadz. Finanzamtu.
To je ich problem, to tvoje dieta nezaujima. Vypytaj si papiere k rod. pridavkom, vypln a osobne zasli. To oni tak naschval znechucuju opatrovatelky. Nenechaj sa odbit, ides si za tym, co ti patri.
Srdečná vďaka. Funguje to.
To je pravda a maju len rodiny, ktore neplatia odvody, ja chcem od nich prec a chcem si najst nieco ine, ale mam deti a ked nenajdem, tak sakra budem musiet este tam vydrzat.
Prosim vas k pridavkom na deti, potrebujem mat vsetko overene notarom? Nestaci len prelozene do nemciny? Neviete ako to je? Vdaka
Stačí mať preložené do nemčiny.
Ahojte dievčatá. Chcem si zrušiť pripoistenie, ktoré platím mesačne asi 13 eur - nemocenské pri práceneschopnosti. Vie niekto ako si ho zruším? ďakujem.
Dobry den Stannka, kde ste presne v Salzburgu, ja tiež idem zajtra, Luba
Ahoj Elenka, vloz si kartu do telefonu, zadaj pin, napis sms GUT na cislo 810820 a pride ti sms zostatok kreditu.
Majka dakujem, kredit som zistila, ale dobit mi to cez telefon nejde, neviem kde robim chybu a nemozem ho dobit ani cez internet, neotvori mi stranku.
Súrne prosím o radu, mám v Rakúsku opatrovateľskú živnosť, poberám v Rakúsku aj rodinné prídavky na dieťa, možem pracovať na Slovensku na dohodu o vykonaní práce? Nestratím nárok na prídavky na dieťa v Rakúsku? Ďakujem veľmi pekne za radu.
Ak budes pracovat aj na Sk, stratis rodinne pridavky v Rakusku.
Ahoj Elenka, ja som isla s mobilom do trafiky a tam mi ochotne dobili kredit, nakolko ja az tak dobre neovladam jazyk. Daj vadiet, ako si pochodila.
Dobry den, chcela by som sa opytat, ci niekto nahodou nevie, kedy mi asi vyplatia spatne rodinne pridavky. Do kolkych dni, jedny mi tvrdia, ze je to do 2 tyzdnov, lenze u mna uz tie ubehli a ziadne peniaze mi este nedosli.
Dobrý den, ja som podala v polovici februára, pred dvoma týždňami som tam volala a povedali, že prídem na rad až niekedy v júni, tak čakám, dúfam, že sa dočkám, pekný deň.
Dobry den, to snad nie, takze sa mozem pripravit a dlhu dobu?
Dobrý deň! Chcem poprosiť o radu, čo všetko potrebujem na vybavenie rodinných prídavkov? Len pred mesiacom som začala pracovať v AT. Ďakujem
Dievčatá, počula som o istej pani Mazanovej, mala by sprostredkovávať prácu pre opatrovateľky - Linz a okolie. Ak by ste niektorá mala na ňu kontakt, vopred vám ďakujem.
Pani Mazancová má agentúra http://www.ag-iva.eu Je potrebná aktívna nemčina, plat je od 45-65 eur na deň. Skúšky sú z neminy, buď osobne alebo telefonicky. Registračný poplatok neberú. Sprostredkovateľský po 1. turnuse, ale výšku neviem. Jej mail: ag-iva@ag-iva.eu, telefón: 0043 699 1400 4241