Zdravím kolegyne a kolegov, viete mi poradiť agentúru, čo sprostredkúva prácu v oblasti Innsbrucku? Prípadne na území celého Tirolska, okrem ag. Putzer. Ďakujem.
Presne tak matka, nemas co lutovat a zufat, ale urcite daj vsetko vediet ag., nech vedia o koho ide, to chce silne nervy, taka rodina, su povahy, co to zvladnu a maju v pazi, no treba na to upozornit. To si mala urobit ako prve a hlavu hore! Bea
Skus viac citat, co si dievcata pisu na forach, vsetko je tam a Tirolsko je p. Horvathova t.c. 436645777001!
Ahoj mata, mám na teba prosbu, vedela by si mi poradiť ako mám vyplniť formulár L1k? Predná strana je mi jasná, no neviem si rady s druhou stranou od bodu 5. Za ochotu ti vopred ďakujem.
Ja som mala živnosť pozastavenú 18 mesiacov, medzitým som zastupovala bez papierov, ale keď som si našla stále miesto, živnosť som obnovovala až po tretom turnuse.
Prosim, neviete niekto, kde je vo Viedni 4 bezirk, co je v nom. Ci je to centrum mesta alebo niekde na kopci, alebo kde a ci nahodou tam niekto nieste. Aspon par viet nech sa pripravim na boj. Idem opatrovat deduska a vo Viedni som este nikdy nebola. Chodila som do Tirolska. Z Viedne mam strach, je to velke mesto. Bola som naucena na chalupku pod lesom z jelenou.
Sú agentúry, ktoré navyberajú taxu od rodín, tak môže potom rodina zaplatiť viacej opatrovateľke, ktorá si to za tú ťažkú prácu zaslúži. Písala som preto, aby si uviedla, že koľko máš taxu aby potom baby vedeli približne, keď budú mať nové miesto si povedať taxu. Ja nie som zdravotná sestra a mám 60 deň všetky odvody a cesta. A keď som nastupovala, tiež som nevedela, ale vedľa má baba 65 na deň, čiže keby som bola informovaná tak tiež poviem 65. A to u chodiacich pacientoch.
Alfonz, skus Andrea Moser, ma cele Tiroly od Valach, Kaprn, San Felden. Daj do gogla agentury, ja som o nej pocula, ze je dobra, je Slovenka dlho zijuca v tej oblasti. Nemam zatial kontakt, ale viem, ze sa da najst na google.
Poznam ich, nie su ferove.
Moser:
1. turnus 10 - 20% z platu
2. turnus to isté
3. turnus 10 - dňový honorár
Ahoj 4. bezirk je hned pri Sud banhove, neviem na akej ulici budeš, ja som v 10. bezirku a ten susedi so 4.-tým bezirkom.
Prosim Vas, poznate niekto agenturu v Presove LES-OSD? Ak ano napiste nieco o nej, ci skutocne zozenu pracu a ako je to s poplatkami. Dakujem
Joj dakujem ozvem, lebo este neviem blizsie len ze bezirk 4, ked mi pani povie adresu celu, tak tu napisem, ze som tam. Dakujem. Som rada.
Neuveritelne, ved ja som s takymi opatrovatelkami rozpravala, ani naznak nebol, ze by boli nespokojne, naopak chvalili. No nikdy som nepytala kontakt na Moser, tak to je vela. V Tirol rodiny su stedre, mozno im to nevadilo, tak potom prepac, to som fakt nevedela.
Len tolko, ze je to pravda a o spokojnosti radsej mlcia, vedia preco.
Ahoj, hoci sme zivnostnicky, plati pre nas a rodiny Zakon o domacej opatere. A tam sa pise, mame narok na 3 hodiny volna denne. Ale vieme, ako je to v realnej skutocnosti ! Zalezi od rodiny a co si dame do zmluvy!
Ja by som chcela vediet, ze preco neboli spokojne. Vzdy to takto urobite - splechnete sem nieco, ale dokaz ziadny. Ved napis, co ti take urobila a preco si nebola spokojna! Ja ju poznam len v dobrom a zase si nemyslite, ze ku kazdej opatrovatelke sa da spravat stale milo a laskavo. Aj medzi OP su velmi zle zeny a ked chcu pracu, tak su laskave a ake su len sikovne a ked pridu do rodiny, tak skutek-utek. Tak ak mas nieco a svoju vlastnu skusenost, tak to sem napis a nezavadzaj ostatne zeny. Andrea je velmi zlata aj po ludskej stranke, komu moze tak pomoze a dokonca aj inym, nie len svojim opatrovatelkam. A ked bola na niekoho zla, tak urcite mala na to dovod. Nepiste sem bludy ale fakty.
Ahojte, nemate niektora z vas skusenosti z agenturou Vlasta Michlovce? Dakujem.
Dobre precitaj, co pisem. Ja pisem, ze je ta pani dobra a ze pomoze, ale nemam na nu cislo a ze som stretavala v Tirolach opatrovatelky, co cez nu pracuju a spokojne su, tak preto som mu pisala, aby hladal kontakt na google ze ja ho nemam. Ja robim na vlastnu past a nestaram sa o agentury, ale som od opatrovateliek pocula, ze ma prominentne rodiny, asi preto viac pyta, ale pocitis, ze ti chyba, ked mas na den 100 eur, po lopate povedane.
Zoberú aj čerta. Pani išla v aute cez nich a rodina ju po pol hodine poslala domov, nevedela nič po nemecky. Prišla o 140 eur, čo dala šoférovi. Neviem, či jej ag. vrátila eurá. Plakala jak dážď.