Ale Ty môžeš ešte požiadať / hoc telefonicky / aj v OŐ na WKO o vrátenie 50% zo zaplateného poplatku, teda 25 €, ak si prešla o 5 mesiacov do NŐ.
Poslala som vam odpoved na email-
Dobry vecer mam otazku dnes mi prisl ado rodiny zivnost ako ma dalej postupovat mam sa ist ja prihlasit do SVA a FA alebo staci len na SVA ked som prvyraz v Rakusku. dakujem a a ko to je s WKO ? Dakujem krasne
Prosim o radu neviete či je možne isť v Rakusku do predčasneho dôchodku o dva rokov skôr.
Evka a prosim ta cez ktoru agenturu si sla do rakuska a platila si im nieco dopredu? prosim daj vediet. dakujem
Určite nie
Gitka, musíš lepšie čítať, tá pani takisto hľadá prácu ako aj Ty.
Dobrý večer, prosím o radu. Z Finanzamtu mi prišli papiere ako vždy ohľadom doplnenia údajov a priloženia HOnorarnote k detským prídavkom. Keďže mi syn nastúpil do prveho ročníka na strednú školu… chcem sa informovať, či je potrebný aj nejaký doklad o návšteve školy… ďakujem
Idem do starobneho dôchodku a neviem kolko dava starobny dôchodok Rakusko za jeden odpracovany rok ja mam odpracovane tri a pol roka ked viete tak odpište. Diky.
Pozerať dnes dobru relaciu o 18 30 Konkret na O2 je o nas Opatrovatelkach
Je to od cca 8-12E za jeden celý odpracovaný rok. Je to v závislosti od toho, koľko si odviedla do SVA do penzijného fondu.
Ahojte dievcata, mam na vas jednu prosbu… viete mi niekto napisat ci aj v roku 2013 preplaca SVA zubne korunky? Dakujem za info… pa
Je treba prihlásiť sa aj na finanzamt formulár Verf 24
Chcem dodať že k nášmu hrubému zárobku SVA prirárá 1%valorizačné a tím nám umele navýší hrubý príjem, až z toho sa rátajú poplatky do SVA
Chcela by som sa spytat ked poberate dochodok z rak. tiež Vam strhavaju 5, 1%na zdrav. poistenie Mne to urobili a dokonca mi stiahli 5, 1%aj zo sov. dochodku Podotykam, že ešte pracujem Boo mi povedane, že ked ukončim živnost tak mi už stahovat nebudu
Ma to Demčak na svojej web. stranke Daj si opatrovanie rakusko. Robi to za 5 rokov cca700eu
Ahoj kocky,
rada by som sa opytala ci si mozem poplatok Hilfswerku a polatok zivnosteskej komore dat do vydavkov dakujem
No… p. Demčák sa vám bude venovať jedine v prípade, že ste mu dali robiť daňové priznanie, aj to len do roka, inak čas na vás nemá.
Dobrý deň.
Ja by som sa len chcel opýtať, či tu nieje niekto kto tiež robí vo Vorarlberg a to presnejšie v meste Bludenz.
Ďakujem.
Môžeš len v tom prípade, ak si uplatňuješ skutočné výdavky. V prípade, že si uplatňuješ 12%-ný paušál tak určite nie.