Ahoj Vieri, prave som dnes o tom citala, , , ked si poziadala na Slovensku o dochodok a v Rakusku dalej pracujes, budes do rak. zdravotnej poistovne odvadzat zo slovenskeho a rakuskeho dochodku 5, 1%, , , po zruseni zivnosti v Rakusku tato povinnost konci
Ja som si uplatnila pn-ku aj pocas 3tyzdnoveho pobytu doma, ked som robit nemala. Ako ti to zistia, ci si mala a ci nemala robit?
Ja som im dokonca koncom roka posielala len prijmove doklady a na vrch som napisala len moje VSNR a do mesiaca mi vratili 220e. Ziadny sprievodny list, nic, takze to tak funguje
48 ročná opatrovatelka hľadá súrne nové miesto v Rakúsku, najradšej Viedeň. Babka, ktorú som opatrovala mi zomrela. Nemčinu ovládam dobre, mám rakúsku živnosť, skúsenosti s alzheimerom, demenciou, vozíkom, parkinson. Môže byť zatiaľ aj len záskok. Som prispôsobivá.
Ponuky prosím na tel. 0949 408 951 pani Anna
alebo e-mail: aanna852@gmail.com
Ďakujem
AIW, Šustekova 10, Bratislava vela stastia.
K negativnej dani musis podat danove priznanie. Oni ti potom poslu sek, s ktorym pojdes na Finanzamt a tam si na zaklade seku vyziadas formular na vratenie neg. dani, kde treba uviest adresu, sumu a cislo uctu. Samozrejme, datum a podpis. Nechas im to tam a cakas, kedy eura nabehnu na ucet. vela stastia
Ahojte, niekto v 2 bezirku? Spoločnosť na prechádzky, skôr rýchlu chôdzu po Hauptalle. Praterstr. , Lasallestr. , Venediger. Zvyknem chodiť až do 22. b. na druhú stranu Dunaja. kontakt. athena144@azet.sk
Konkretne by sa dala uviesť aspoň emailova adresa kvoli skontaktovaniu na p. Kubíkovu, niekto vie?, !
A napísala by si prosím ťa od akej agentúry si sa dostala do takej peknej roboty, alebo komu vďačíš za to. také by sme určite brali všetky, a to by bola aj pre kompetentnú dobrá reklama k dobrému menu! prosím!
Dobry den dievcata
Chcela by som sa spytat ako to riesite v pripade nepredvidanej nahlej choroby. Teda zo dna na den nahle ochoriem a nevladzem sa postarat o zverenu osobu?
Ak si cez agenturu, spytaj sa ci nemaju za teba nejaku striedacku. Ak ju nemas, tak sa skus skontaktovat s tvojou striedackou, ci by nemohla prist. Alebo to jednoducho odmaroduj pri tvojom pacientovi. Rodine vysvetli, ze mas zdravotne problemy. Vecsinou to pochopia a mali by ti aj pomoct. A vyhladaj tam lekara, nech mas lieky a pod.
Dobré ráno, má niektorá z Vás skúsenosť s agentúrou z Južného Tirolska, kde sprostredkúva prácu pre opatrovateľky p. Kovačevicová? Ďakujem za odpoveď.
Poradte mi prosím, v Rakúsku som pracovala ako op. niečo cez 2 roky. Je možnosť vrátenia nejakých fin, prostriedkov, ak som odvádzala len povinné odvody? Vopred ďakujem.
Pomožte mi, prosim, hladam pracu opatrovatela v Rakusku, može byt aj ležiaci pacient, skusenosti mam 3 roky prace v At. Dakujem Jan Tel 0905 480527
Ahoj prosím poradte mi aky najvyhodnejši internetovy baliček si mam zakupiť ak chcem mať internet v rakusku dakujem
Ak by mal niekto zaujem poznam rakusku agenturu ktora berie aj nove opatrovatelky so slabou nemcinou poplatok je maly. Nepisem jej meno hned lebo neviem ci ma dakto zaujem. a reklamu len tak robit nebudem
Napíšte meno agentury alebo kontakt, pom ožete viacerym. Opatrovatelka
Chcela by som vás poprosiť, či má niektorá z vás uzatvorené aj komerčné celoročné poistenie? V prípade, že áno, poraďte ktoré je najvýhodnejšie?
Ďakujem.
Hľadám si prácu ako opatrovateľka tak by mi to dosť pomohlo. Moja nemčina nie je bohviečo. Dík.
Hľadám kontakt na agentúru z Piešťan a tiež za akých podmienok berú, ďakujem