Opatrovateľky v Rakúsku

áno som tá Eva a ostatné na e-mail

Dobrý den
Obraciam sa na Vás z prosbou či by ste mi nepomohli Najst pracu opatrovatelky. Prax mám
ale v tomto čase som bez rodiny.
Margit

ahojte tuto stranku som len teraz nasla a myslim si ze je to dobre ked si takto zeny pomahaju.Aj ja by som potrebovala pomoc zivnost mam ale rodinu nemam dobru robim opatrovatelku,upratovacku,pomocnicu v kuchyni,o dieta sa staram a to vsetko za 45eur/na den keby niekto vedel pomoct najst rodinu kde nieje tolko roboty mam 46 rokov caute

zuzana napis tvoj E-mail mozno ti budem vediet pomocť

chcela by som poprosiť o radu , robim od februára 2009 a neviem , kedy si mám uplatniť nárok na detské prídavky, kedže mi každý uvádza mylné informácie.Prosím poraďte mi mám si ich podať teraz alebo až vo februári.ďakujem

afinogenov22@azet.sk to je synov možeš tam napísať

ahoj Marie mozes si uz podat na detske pridaky

Ahojky,chcela by som poprosit o radu,a pomoc pri vybere spravnej agentury.ak mate nejake kontakty na agenturu s kt. mate dobre skusenosti,budem rada.chystam sa do rakuska,ako opatrovatelka.dakujem

vie niekto o agenture SUNSET budem vdacna za kazdu odpoved

ahojky tvoj prispevok som našla na internete ,ma podobny problem vieš mi povedat či ta tvoja znama našlu vhodnu pracu aj bez jazyka pripadne zaklady nemčiny

Ženy, čo keby ste každá napísala názov agentúry, cez ktorú ste robili, a k nej len stručne napr. dobrá, zlá, menej platila, ochotná,… Bolo by to super hlavne pre nás čo chceme začať. Ďakujem veľmi pekne za každý jeden ohlas.

vyborny napad :slight_smile:

Zadaj si nazov ag. do vyhladavaca.

ďakujem, len dúfam, že sa nájdu také, čo tu aj niečo napíšu :slight_smile:

Dnes som tu dlho dlho sedela, aj dosť agentúr som preštudovala, ale som totálne zmagorená z poplatkov a neviem čoho všetkého… proste už ani neviem, ktorá agentúra koľko chce, ale chcú dosť. ani neviem za čo všetko to chcú. niekde je za sprostredkovanie, inde už aj za registrovanie… mám z toho pocit, že prvé tri mesiace budem robiť asi na poplatky, a to neviem ani koľko čo stojí v rakúsku, myslím živnostenský list a iné povolenia…

SPES Agentur, v pohode…nemala som problem…pan Feciskanin stale volal mne aj do rodiny, ako sa mame, ci je vsetko OK…
www.spes-betreuungsagentur.at

vdaka:-)
len mam mensi problem,ze neviem velmi dobre nemecky.:slight_smile:

skus mu napisat email alebo zavolaj, neviem ti povedat, ci je to problem…vela stastia… :slight_smile:

ahoj Slavka,dakujem za Tvoj prispevok.Chcem sa spytat,ak by som mala marodit,alebo ist do nemocnice,tak musim ist v Rakusku k doktorovi,alebo do nemocnice?Alebo to plati,aj ked budem marodit na Sk.Sestra ma Ecard a je poistena na Sk v zdravotnej poistovni.Plati si odvody do SVA a uvazuje o tomto pripoisteni ak by musela marodit.Nevies poradit link?Dakujem velmi pekne a dobru noc

Alicka,SPES agentur -chcela by som vediet, ci beru predom nejake poplatky, na ich stranke to nie je. Dakujem adka