Dobrý deň, Adriaanka, mala by som záujem o Váš tip na AT agentúru. Ďakujem za radu. S pozdravom Iva
Dobrý deň, pani Segíňová, mala by som záujem o Váš tip na AT agentúru. Ďakujem za skorú spätnú väzbu. S pozdravom Anna.
Dobrý deň, pani Adriana, mala by som záujem o Váš tip na AT agentúru. Ďakujem za skorú spätnú väzbu. S pozdravom Anna.
Ahoj Adka, mám záujem, napíš názov ag, vela žien hladá prácu op. určite sa ozvu Macka, díky moc za snahu pomôct tým, ktorí to potrebujú.
Príjemné ráno prajem, , mohli by ste mi prosim Vas napisat nazov a kontakt na tu rak. agent. ? v Rak. pracujem uz 7r. no momentalne som bez rodiny, , dakujem, , s pozdravom Beata
Ahoj, aj ja si hladám pracu ako opatrovatelka, mozes posim ta v maily mi napisat tu rakusku agenturu dakujem. zuzana
Prosim ake sú požiadavky a platenie na deň+odvody+cesta?
Dakujem
Mám záujem o prácu opagrovatelky, prosím o informáciu, kde mám volať. Veľmi pekne ďakujem.
Tatiana
Dobrý den. Chcela by som sa opýtať, či ma vplyv výška odvodov platených do SVA, na výšku dôchodku ktorý budem poberať na Slovensku. Ďakujem
No ma to vplyv, ale nie na slovenský ale na rakusky dôchodok. Lebo slovensky dôchodok poberáš zo Slovenska, rakusky z Rakuska, v prípade že máš v Rakusku odrobené viacej ako jeden rok.
Mám 60r, nie celé 4r. odpracované ako op. v AT a pozastavenú živnosť (bude už rok). Našla som si už rodinu. Mám požiadať o rak. dôchodok? Ako je to s platením SWA potom? Prosím Vás pekne, ak mi viete poradiť, čo mám robiť budem veľmi povdačná.
Mam zaujem o pracu skusenosti 2 roky aj s imobilnym pacientom napište viac info na e-mail, ďakujem
Dobry deň. Vedel by mi niekto poradiť ako zučtovať rodinne pridavky / Diferenz / v rakuskom danovom priznani. Ďakujem
Prídavky sa nezapočítavajú do príjmu. Je to príspevok od štátu na dieťa.
Dobrý deň.
Hľadám si prácu ako opatrovateľka som začiatočníčka mám 400-hod. opatrovateľský kurz.
Ďakujem za odpoveď.
Manželka (už dôchodkyňa) odpracovala v Rakúsku viac ako dva roky, mala tam živnosť a odvody mala riadne platené. Keď pacient zomrel ukončila činnosť a informovala sa u “domácich” na možnosť poberania dôchodku. Bolo jej povedané že nemá nárok… Vy tu píšete, že po odpracovaní aspoň jedného roka môže dostávať. Kde zistím pravdu a na koho sa obrátiť? Bol by som vďačný za informáciu.
Dobrý den Adriana môžem ťa aj ja poprosiť o tú agentúru, veľmi pekne ti dakujem. Nech sa darí, prajem všetko dobré.
Ak Vaša manželka dovrši 60rokov čo je dôchodkový vek pre ženy v Rakúsku, tak jej pošlú sami všetky potrebné dokumenty k dôchodku, , , Ale veľa to nebude, moja známa mala tiež odpracované dva roky na živnosť a vychádza jej to zhruba 17eur mesačne a posielajú jej to raz ročne spolu, , , , , ,
Zdravim, rozmýšľam zmeniť pracu a začať pracovať ako opatrovateľka v Rakusku, preto mám záujem o informácie o Vami spomínanú agentúru. Som začiatočníčka so slabšou nemčinou. Viete mi seriozne poradiť?
Ďakujem…
Ja by som mala ešte jednu súvisiacu otázku. V akej výške je rodina povinná prispievať opatrovateľke na poistné. Mne totiž vychádza platiť 880 euro a mesačný príspevok mi chce rodina vyplácať len nejakých 156 Euro mesačne. Je to v poriadku?