Opatrovateľky v Rakúsku

48 ročná opatrovateľka s dobrou nemčinou hľadá súrne nové miesto na opatrovanie v Rakúsku. Najradšej Viedeň. Môže byť aj záskok. Volať prosím na tel. 0949 408 951 alebo e-mailom. Díky.

Dobry den, som rada, ze este existuju aj dobry ludia so snahou pomoct. mala by som zaujem o blizsie informacie. Dakujem Katka

Dobry den, som rada, ze este existuju aj dobry ludia so snahou pomoct. mala by som zaujem o blizsie informacie. Dakujem Katka

ôôô

Prosím váš viete mi dať kontakt na tu agentúru čo berie aj zo slabšiu nemčinu opatrovatelky? prosím odpise mi na mail alebo moje t. c 0944278067 ďakujem eva

Dobry vecer napiste mi prosim tu agenturu co berie aj so slabsou nemcinou dakujem vam

Tak to nemate pravdu pridavky na dieta dostane kazdy aj nezamestnana osoba a danovy bonus na to musi mat prijem v roku nieco vyse 2000eur aby bol narok, neviem presne tu sumu, nezalezi pri ani jednom na mesiacoch, zamestnany ma bonus mesacne k paske, a zivnostnik raz v roku po podani DP

Bohuzial je to v poriadku. Nemaju nikde uzakonene kolko nam maju prispievat, alebo platit na odvody. Je to na dohode medzi opatrovatelkou a rodinou. Preto je velmi dolezite hned pri nastupe dohodnut sa s rodinou ako aj o vyske platu, tak aj o plateni odvodov a uzatvorit pisomnu zmluvu kde to vsetko bude napisane.

Má nárok na alikvotnu časť sumy za každý odpracovaný rok. Výška sumy však nie je vysoká.

Ahojte, mam velky problem patrim k tym opatrovatelkam dali plnu moc na vsetko, ja neviem co robit, som v5mes, tehotenstva, z agenturynemozem odist le no, mi zrusia zivnost a pracova mam do7mes, pokial, nejdem, na rizik, v rak, kde cchem byvat a rodit, budem mat onedlho v rak, trval, pobyt, ako mam postupovat aby z to hi celehonebol, pruser nesmieom totiz zrusit ani poozastavit zivnost aby som mala na vsetko narok v au, mam ist najprv k dok to rpvi v rak a vypisat sa na rizikove a poyom zrusiy agenture plnu moc, zivnost prehlasit na moj trv, pobyt, a ak sa to neskor agentura dozvie nebide moc noeco urobit mi nejako uskodit, napriklad nejaka pokuta, alebo preverovanie osoby policiou alebo ma vlacit po sudoch, , prosim vam budem vam vdacna za kazdu radu, ps, tie papiere na zrus, plnej moci a prehlasenie sidla zivnosti mam, len ako pokracovat

Na rakusky dôchodok máte nárok po odpracovaní 15 rokov s trvalým pobytom v Rakusku, inak je nárok len na alikôtnu čiastku čo činí približne 10-12 € za každý odpracovaný rok v Rak ked vám Slov. vyráta dôchodok 200 eur a robila ste v Rak 5 rokov dostanete spolu asi 250 eur

Prosim Vas dali by ste mi kontakt na tu agenturu. dakujem.

Prečítajte si prosím vás po sebe čo ste napísala, ved to nemá hlavu ani pätu, ako má dajaká dobrá duša pomôcť radou, keď sa v tom nedá vyznať, ešte raz a logicky. Kľud a nepodliehať panike.

A kam sa majú ozvať, ani email, ani č. t. vidíte ten záujem a je to reálne? pomôžte ak sa dá, veď aj vy ste bola voľakedy začiatočníčka so slabšou nemčinou, ako my všetky, nezabúdajme a podajme pomocnú ruku, nič to nestojí…

Dobry vecer, Zuzka Ozvala sa Vam ta pani ohladom agenturi, kde beru aj so slabsou nemcinou? Dakujem,

Evka ani Vam sa neozvali z tej nemenovanej agenturi?

0944 20948

Ahojte dievčatá, mám prosbu poradíte mi čo robiť?
Od 1. 3. 2014 mám živnosť ako opatrovatelka, všetko som si vybavila sama čiže žiadna agentúra. Kedže rodina nedodržala čo sľúbila a nezaplatili mi čo mali 31. 3. 2014 čiže včera som u nich skončila. Kedže nemám žiadneho pacienta, neviem čo mám teraz robiť ohľadom živnosti. Chcem si ju ponechať, nakoľko mi Rakúsko vypláca aj rod. prídavky chcem zostať prihlásená… avšak neviem teraz je mi jasné že odhlásim sa z prechodného pobytu a ak sama nezruším živnosť je možné si platiť SWA aj bez pacienta? Kočky ďakujem za radu… vážne a želám pekný deň. Mia

Požiadajte o pozastavenie živnosti- Ruhendmeldung na WKO v Rakúsku. Tlačivo nájdete na ich stránke. Potom môžete živnosť obnoviť. Živnosť nerušte. Počas pozastavenia neplatíte odvody. Doma sa prihláste na úrad práce, ktorý za Vás bude platiť zdravotné odvody.

Nepanikárte políciou, ani inými nezmyslami. Živnosť môžete pozastaviť, obnoviť a zrušiť len vy.