Opatrovateľky v Rakúsku

Ake papiere budem potrebovat ak chcem ist na marodku, kde sa to da stiahnut

Dávajte si pozor ako tu už bolo veľakrát spomínané, čo je obsahom zmluvy s agentúrou / myslím tie fin, postihy /. Prečítajte si ustanovenie § 25 a nasl. zákona č. 5 / 2004 Z. z. o službách v zamestnanosti a o zmene a doplnení niektorých predpisov. Nie ste zamestnancom ag. v rodine, ale túto činnosť opatrovateľky vykonávate iba na základe Vášho živnostenského oprávnenia!

Ponúkam prepravu opatrovateliek do Rakúska a späť. Som súkromná osoba, os. auto Passat combi, max. 4 osoby, Trenčiansky kraj.

Dobry den poprosim blizsie info ohladom zaskoku
poprosim do e-mailu

Skús sa pozrieť na porada. sk V minulosti som stade čerpal, aj dával info.

Ak je zluva "klasická"tak ako väčšina a neni inak dohodnuté / napr. výpovednný termín / skúšobná doba / zvyčajne 1 mesiac, agentúra môže s tebou rozviazať spolupracu. Pokuta nehrozí nikomu.

Vie mi niekto poslat kontakt na pana bobala co sprostredkuje pracu opatrovatelkam v rakusku na moj meil?

Nasim zamestnavatelom je rodina, nie agentura, agenture platime za sprostredkovanie

A este k tomu zvysene odvody nam rodina nedoplati, pretoze v zmluve mame stale tu istu dennu taxu z ktorej si same platime nizke odvody a ked nam po 3r pridu nedoplatky a zvysene
odvody… tym padom ideme s platom dolu… viem, prve tri roky mame ulavu a platime odvody z najnizsieho vymeriavacieho zakladu, ale. baby ktore pracuju bez agentur sa chvalia, ze rodiny im preplacaju celu vysku odvodov, teda aj tych zvysenych… neplati rovnake pravidlo a zakon pre nas vsetky? alebo ako to je vlastne? to mame vsetky pracovat bez agentur?

Ahojte babenky, dostali ste aj Vy Wahlkartenantrag na volby do WKO vo februari buduceho roku? je to povinne?

Zastupim len počas sviatkov opatrovatelku, som na dochodku. Robila som na živnosť. 0902241389.

Dobrý den p. Julia píšem na váš príspevok možno budete vedieť poradiť som na AT materskej-mám Variant 20+4 čiže tento mesiac mi končí ale skúšam dať žiadosť na SVA o predlžení KBG na manžela 4mesiace tak uvidíme či nám to schvália. No moja otázka je ako je to s platením odvodov do SVA? Ak je možné dá sa ešte požiadať o výnimku? Dakujem za odpoved

Pýtaš sa, či neplatí pre nás rovnaký zákon a pravidlá.
Najprv si musíš ozrejmiť čo to vlastne je - pracovať na živnosť ako živnostník. Ty ako živnostník ponúkaš svoje služby za určitých podmienok. Tie podmienky sú napr. , že za koľko chceš pracovať, koľko voľna mať, a pod. Keď sa nájde niekto, kto Tvoju ponuku akceptuje (súhlasí s Tvojimi podmienkami) , dostaneš zákazku (klienta). Dohodneš sa písomne čo a ako, nesmieš na nič zabudnúť.
Ak sa rozhodneš pracovať cez agentúru, NIE SI zamestnanec agentúry, ako si to mnohí myslia, ale stále si živnostník, len súhlasíš s podmienkami, ktoré dohodla agenúra. A tam je kameň úrazu, pretože agentúry v snahe získať klienta stláčajú platy opatrovateliek dole.
Takže pre nás platí len jedno pravidlo: platí len to, čo je písomne dohodnuté s rodinou.

Inssbruck je raj <3 http://tirolsko.eu/webkamera-innsbruck/

Inssbruck je raj <3 http://tirolsko.eu/webkamera-innsbruck/

Nie nič take neexistuje treba zaplatit lebo rastu uroky z omeškania a potom pride exekucia

Dobry vecer, prosim vas kto ma skusenosti s preplatenim zub. nahrady v at? Staci k tomu doklad o zaplateni od zub. lekara na sk? dakujem

Prosím napište ake su podmienky prosím, ďakujem!

Na prestávku máte nárok, ked pracujete ako opatrovatel-ka podla zákona platného v EU, treba si tohned dohodnť v den nástupu, prestávka je 2- hodiny, pretože vy máte pracovný pomer na 24 hodinovú opatrovateľskú službu a ZP je platný v rámci EU…

Prešovská agentúra, má 700 opatrovateliek, názov si vygooglite