Opatrovateľky v Rakúsku

uz som raz pisala,ale poprosim este raz,poradi mi neaka skusena dama,co mam robit,ked rodina nezaplatila za mna odvody,je mozne ,ze v tom ma prsty aj agentura,pretoze koli nej som tam vtedy skoncila,bola to velmi neseriozna a podvodnicka age…teraz mi prisiel vypis z SVA,kde mam tu ciastku za cely Qvartal uhradit a to az po pol roku,takze ja som bola doteraz v tom ,ze je vsetko ok…nemala by som sa odvolat na SVA,aby tu ciastku vymahali od rodiny?..ved to je ich povinost,kedze oni dostavaju peniaze od statu…poradi mi niekto ,ako mam postupovat?

Súhlasím. Ja pracujem v dobrej rodine, len baba mi robí problémy. Všetko kontroluje, ale nerozkazuje. Ale aj tá prehnaná kontrola mi lezie na nervy. Čo robím, ako to robím, kedy to robím, čo zjem, čo kúpim atď… no hrôza. Inak je to v pohode. Musím si ju ešte trošku prevychovať.

suhlasim so vsetkym ,co si napisala aj ja som si od zaciatku urcila hranicu, robim vsetko na com sme sa dohodli a co mame v zmluve, rodina si ma vazi

ahojte chcela by som radu ked chcem poziadat o detske pridavky potvrdenie o navsteve skoly musi byt aj notarom overene alebo staci len pretlmocit dik

Vybavila niekomu ta Miroslava pracu alebo sa vam aspon ozvala??? Ak by bola taka seriozna, tak hned tu necha kontakt a nenecha tu zeny len tak vypisovat a prosikat…

Lucka,ja osobne som potvrdenie o návšteve školy nedávala. Je na to určený formulár E-402, ktorý škola potvrdí. Formulár E-402 si môžeš stiahnuť z internetu. Keď chceš predsa len dať to potvrdenie o návšteve školy,stačí úradný preklad,nemusí byť notárom overený.

Rozmyslam o praci v rakusku ako opatrovatelka.Mam zdravotnu skolu,10rocnu prax v zdravotnictve,certifikat a neviem sa rozhodnut.

teraz som odovzdavala na finanzamt potvrdenie o skole a nemusela som ani prelozit,je to vsade ine…

Poprosim tiez o zaslanie;Dohoda o vykonani prace-VERKVERTRAG.Dik.Eva.

ale si zvedava

Ahojte, viete mi niekto poradiť, teraz v oktobri mám isť prvý krat do Rakuska ako opatrovateľka, a teraz som zistila že som tehotná. Ešte len začiatok asi 3týždne. Ak tam budem robiť na živnosť predpokladám že do marca, apríla, je možnosť dostať tam aj materský príspevok alebo nie?

Dobry den chcela by som sa opytat ze ci by ste mi nemohli pomoct sa dostat do nejakej rodiny opatrovcat ma ukoncenu strednu zdravotnicku skolu a teraz si robim kurz z nemciny za ochotu velmi pekn dakeujme moje tel cilso je 0918169031

Ahoj Zuzka. Prečítaj si nižšie napísané články, nájdeš tam príspevok od xenie, je tam prinadý link na túto tému. Tam sa dozvieš všetko čo potrebuješ. Tiež som sa o to zaujímala a pozrela som si to. Stačí kliknúť na link a ukáže sa ti tá stránka. Snaď tam nájdeš informácie, ktoré ťa zaujímajú. Ja som si tam zistila všetko. Veľa šťastia. pa

chudaci maly smrk

wowo wowo wowo wowo wowo wowow owowo wowo wowo world of warcraft

Táto stránka prestáva mať svoj charakter. Viem, že každý má právo na svoj názor. Ale prosím tých čo píšu tie blbosti o preprave nech nekazia úroveň tejto stránky. Veľa opatrovateliek tu hľadá pomoc, alebo pomoc ponúknu, preto nezaberajte prosím priestor a čas tými táraninami a posmešnými poznámkami.

poprpsila by som o radu…platila som si zdravotku na Slovensku a kedze som dlho nemala E-106,aj v Rakusku,potom som mala Zivnost prerusenu,takze som stale namala ten formular,zacala som pracovat dalsi Qvartal a ta E-106,mi dosla az na konci Qvartala,lenze Zivnost ,som zasa preusila…v podstateplatila som odvody do zdravotky na Slovensku stale a aj medziobdobia aj v AT,pocula som ,ze moze byt s toho problem,vraj ja to aj tresne,ale nebola to moja vina a viem ,ze aj viacere zeny si takto platili,kedze sme nemali dost vedomosti ,dufam ,zeto urady zohlandia,kedze sa stouto Zivnostou ,zacalo iba teraz a je vela nezrovnalosti okolo toho…vie niekto nieco o tom blizsie?..dakujem

Prečítajte si na komunite v téme opatrovateľky - práca, ako to chodí v Nemecku pri tých ZADARMO ponukách. A ešte tu taká, čo takto verbuje ženy nabrýzga Tereze, že jej povie, čo si o tom myslí. A dôverčivé ženy ospevujú jej dobré srdiečko.

Prepac Inka, nechcem byt netaktna, ale to, “ze sa so zivnostou zacalo len pred nedavnom a viacere zeny si to takto platili, kedze nemali dost vedomosti”, teba a ani nikoho ineho neospravedlnuje. Ak predsa sa rozhodnem pre zivnost, poinformujem sa vopred, co to vsetko obnasa a ake su tvoje povinnosti. Mimochodom, to platenie poistneho v statoch EU sa netyka len zivnosti pre opatrovatelky, ale vsetkych, ktori su samostatne zarobkovi cinni v krajinach EU.

Caute kocky, mate pravdu je to tu ako na inzertnej stranke ale tak ludia ktory uz hodne dlho hladaju pracu tak pisu vsade a dufaju ze sa ozve hoci kto,to je uz ta zufalost no a ja som v podobnej situacii mam 22r certifikat z opatrovania + prax v domove socialnych sluzieb nemcina dorozumiem sa a chcel by som do AU ale tak doverovat dnes nejakej agenture je problem a tak keby ze nejaka z vas vie o niekom kde potrebuju chlapa tak sa moze ozvat,tak ako aj ine zeny aj ja to tu beriem “ze keby nahodou” tak nic v zlom sice malo by to tu byt rozdelene asi do tem lebo tu je chaos a ked niekto nieco hlada tak to nenajde len to pise na novo a je tu x tem rozobratych viac krat a precitat vsetko zaberie hodne casu,a aj o agenturach by sa malo pisat viac ktore oklamali a klamu,zacinajucim to pomoze ale slovensky narod je taky ze radsej nepoviem popalil som sa ja nech sa popalia aj dalsi ked obrali aj mna o peniaze ale su aj cestny ludia tak a k tym prepravcom uz to naozaj prehanate a prehnana reklama skodi, tak asi tolko,