nezmylil si sa? AU je Australia
skus sa obratit na http://www.connekt.sk/ oni zvyknu hladat muzov -opatrovatelov, ja som s nimi zacala a po roku som sa osamostatnila, niekto ich chvali a niekto nadava, ale mysli ,ze podvody urcite nerobia…
prosim ta porad mi,ako sa da pozastavit zivnost v rakusku a nakolko vrela vdaka
toto by som nerobila.
toto sa mi stalo.Kede som prisla do ZP, len mi povedala, ze mi vratia preplatok.A bolo.A ak si mala aj prerusene v At, bez problemov.
preco by si to nerobila, hm
Ahojte ja sa zatial len chystam robit opatrovatelku,budem si robit opatrovatelsky kurz teraz robim nemcinu a jedna zena mi vravela vraj teraz v Rakusku tazko vraj rodiny velmi preberaju a vraj beru aj albankine co to budu robit aj za30e na den no ja hmm kedze mam dve deti tak mi vihovuje najviac len 2tyzdnovy turnus a samo ze by so sla cez agenturu ,tak nevem co je na tom pravdy,viem ze to bude tazke kazdy zaciatok je tazky no myslim ze sa da zvladnut uz som zvladla vselico,tak ak xce niekto odpovedat tak budem rada ahojte Danka
skusenost
Zdravím,prosila by som o radu. Momentálne som zamestnaná na Slovensku, ale mala by som ísť do Rakúska cez moju dovolenku. Môžem mať súbeh rakúskej živnosti so zamestnaním na slovensku? Ako budem platiť odvody, nezávisle, alebo sa bude brať do úvahy, že platím odvody na slovensku? Ak mi vie niekto poradiť vopred ďakujem.Beáta
V susedstve robí Rumunka za 25 na deň.
Ahojte
Som zdravotna sestra,27 ročna prax v zdravotnictve.V Rak.robim 6 rokov ako opatrovatelka doposiaľ cez agentury.Chcela by som bez agentury.Mam 59 rokov,ak by mal nekto ponuku pre mňa budem vďačna ,Wiedeň".Moje tel.čislo je 0915934482 Vďaka ahojte
Ahojte , pomylila som sa mam 49 rokov.
preco si nehladas ag. na nete?A Rakuske.
Za 25 na den??? je to mozne v dnesnej dobe? Podla mna je velmi hlupa…
nie nemozes…
Ak je v jednej krajine zivnost a v druhej prac.pomer, odvody sa odvadzaju v oboch krajinach.
ahoj Xenia treba mi poslat do ag.prelozeny op.kurz mam poslat original alebo staci im prefotit nevies nahodou uz pracujem len som nemala prelozeny diiik
Urcite kopiu, original nedavaj nikomu.
Mne gynekolog poslal domov moju zdravotnú kartu spolu s listom, kde mi písal, že ma vyraďuje z jeho kartotéky, keďže som poistená v zahraničí. Tak musím si nájsť nového, s tým som aj tak nebola spokojná, len dúfam, že ma nový neodmietne prihlásiť.
Ahoj Miroslava ak to naozaj myslíš úprimne a seriózne tak ja mám seriózny záujem.Môj mail:zanova@post.sk,pošli tel.kontakt na teba.Ďakujem.