Opatrovateľky v Rakúsku

Pani,ktorá sa ozvala - neposlali ste mi kontakt. Je mi ľúto, zabudla som uviesť, že OŠE musí byť staršia, ako 30 rokov, lebo pacientka neakceptuje mladšie OŠE. m Záujemkyňa môže byť aj zo západného Slovenska.

Nemôže ta náhodou zastupit muž.Som momentálne bez pacienta-včera zomrel,živnosť mám.Ahoj!

dobre zacina,este tam nikto ani nie je a uz babka neakceptuje.No to hadah odtial op. usla, ked sa tu tak narychlo hlada.Nic v zlom p. Dana.

Eva ja nic nezahmlievam, zdalo sa mi, ze ta pani si mysli, ze idem cez agenturu, a nevedela som ci mozem dat email na pani Mirku. Ja uz vas zeny nechapem, sledujem to tu a chytate sa kazdeho slova, ktore sa vam nepozdava a hned utocite. Nevidim na tom nic zle jed napisen “jedna pani”

Neviete mi niekto poradiť, aké formuláre/tlačivá, potrebujem na rodinné prídavky v Rakúsku.
Ďakujem za odpoveď: vasicovaz@gmail.com

Neviete mi niekto poradiť, ako si môžem v AT zaopatriť internet? Počula som o nejakom modene s rak. kartou, ale neviem kde sa to dá kúpiť. Vraj to funguje na kredit. Vie mi niekto ohľadom toho podať viac informácií? dakujem

Ahojte, ak je tu niekto kto ešte nezabudol ako začínal a mohol,chcel by mi pomôcť bola by som rada.Mám 29,opatrovateľský kurz prax z domáceho prostredia, dobré základy nemčiny,chuť pracovať v tejto oblasti som prispôsobivá. Vopred ďakujem eva86@zoznam.sk

mozes si kupit v Hoferi YESS!Za 59 euro mas tam 2GB a potom si dobijas to je bez viazanosti a velmi lahka instalacia

Dobry vecer
som tu nova len nahodou som to nasla.potrebujem radu v AT precujem uz 7rokov s toho skoro 2roky legalne,co v pripade ked otehotniem,no mam tažky pripad a nebudem môct dalej pracovat mam narok na materskú?kto bude za mna platit odvody?môzem mat doktora doma?ako to cele vlastne funguje nemôzem sa dopatrat k informaciam už som bola aj na uradoch prosim poradte dakujem

Toto vsetko sa tu dozvies, ked si precitas, je tu vsetko aj ohladom tvojich otazok.

ja mam YESSS modem + karta s 2GB stoji v Hoferi 54,99 , potom si uz len dobijas je spolahlivy a da sa kupit aj stankoch na poste…

veľmi pekne ďakujem dievčatá, hneď si to dám kúpiť… pa

Agentúry nemajú právo dopredu vyberať peniaze, až po sprostredkovaní práce a tu je tiež stanovená hranica. Môžu tak urobiť len jednorazovo. NemaJú právo vyberať ani registračný poplatok, porušujú tým zákon o zamestnanosti. Rakúska agentúra vybavuje živnosť zdarma, živnosť nestojí nič, pokial opatrovatelka ide pracovať prvý krát. Orientujte sa len na rakúske agentúry. Je ich vela. Ako tu už bolo spomenuté, treba si vygoogliť 24 Pflege…VeĽa šťastia

Ahoj.Tiež od júla podnikám v Ra ako opatrovatelka a vela vecí sa potrebujem poradiť a tiež ponúknuť svoje skúsenosti.Prosím ozvi sa mi.

Ahojte práve mi došiel šek na 88€ je to od Wirtschaftsverband. Kto vie čo to je prosím informujte ma. ďakujem.

Najlepšie je informovať sa na Finanzamte,aj keď nie vždy sú tam ochotné pracovníčky. Ale za opýtanie nič nedáš. Potrebuješ E-401, E-411( tieto formuláre ti vypíšu a potvrdia na UPSVaR na Slovensku). Ak si vydatá,tak potrebuješ sobášny list - úradne preložený,ale treba sa informovať,či musí byť preložený,pretože v každej spolkovej krajine je to iné. Ak máš deti,tak aj rodné listy. Rodný list stačí,ak je dieťa do 15 rokov, nad 15 rokov potrebuješ formulár E-402,ktorý potvrdí škola. Ja pracujem v Niederosterriech,takže som dávala tieto potvrdenia. Dúfam,že som pomohla.

Takýto šek som dostala aj ja na začiatku živnosti. Neviem celkom presne,o čo sa jedná, ale viem,že nie je povinné ten šek zaplatiť. Ja osobne platím v AT len to, čo musím,čo je moja povinnosť.

ahojte

pomôže mi nejaká dobrá duša nájsť prácu ako OP v rakúsku. Nemčina základ a OK

pre dady,ahoj tu asi nenajdeš pomoc ja som sem už pisala a žial nikto sa neozval neviem ako mame začať ak budeš mať niejaký zachytný bod daj aj mne vedieť aspon som neni sama ahoj a nech sa ti darí