Dobry den nepozna niekto agenturu Slando a AGENSY WORLD CO SU ZAC?
Ja som tu už tiež platilo čo bolo treba, ale toto sa mi vidí ako nejaká spoločnosť, ktorej mám platiť za ich služby. Ale neviem presne čo to je. Nepotrebujem ich služby už mám všetko vybavené. A je to za obdobie rok 2009-2010. Ja neviem či tu budem na budúci rok. To je ťažko povedať.
AGENTURA WORLD MA SIDLIT V BA NEVIE O NICH NIEKTO CO TO JE ZA AGENTURA? DIK
\\\\\\\\\\\\\\\\\slando je inzertny portal, alebo sa mylim?
Viete mi poradit z akeho prijmu sa plati v Rakusku dan. Viem ze pre tento rok je 11000,-- Eur a neplati sa dan, ale to je uz po odpocitani zaplateneho poistneho, cestovneho cize cisty prijem, alebo tych 11 000 Eur je suma, ktora je vypocitana zo vsetkych prijmov ktore ste dosiahli a z tych naturalnych prijmov ako stravovanie a ubytovanie.Dakujem
11.000 je čistý príjem.
Milá iva,na tejto stránke nájdeš určite ochotu pomôcť,len nepíšeš,čo konkrétne potrebuješ vedieť. Začiatky sú vždy ťažké,ale na ďalších stranách sa dozvieš veľa zaujímavého a hlavne užitočného. Trvá to dlhší čas,ale stojí to za to.
PROSIM O RADU VIE NIEKTO O AGENTURE VERIN-HOFFMAN AKA JE SPOLAHLIVA? MAM IST CEZ NICH OPATROVAT PRVIKRAT ANEVIEM AKA JE VIEM LEN TOLKO ZE JE DRAHA.VRELA VDAKA
Danka ja mám 50 rkov, a prosím ,píšte mi na mail,ak je tá práca opatrovatelky. dakujem Elen.sk@centrum.sk, tel 0903425092
Jarka77 ďakujem za odpoveď a snahu, ja by som chcela hlavne vedieť, či ešte aj my ktoré chceme začať a nemčina nieje ešte taká dobrá, či vôbec mám šancu sa ešte zamestnať, alebo je už dosť skúsených opatrovateliek.Ďakujem
Samozrejme, ze mas sancu, zalezi to od toho, aka si sikovna.
iva,za tie roky je už určite veľa opatrovateliek v AT,ktoré vedia po nemecky,ale určite majú šancu aj tie,ktoré chcú ešte len začať. Základy NJ sú nutné,ale veľa záleží od rodiny,ako ťa bude akceptovať. Keď som ja prišla do AT prvýkrát v roku 2005,tak som im sotva rozumela,pretože väčšina starých ľudí rozpráva dialektom. Určite teraz nerozprávam ako rodená rakúšanka,ale čo potrebujem,to sa dohovorím. Takže veľa šťastia a hlavne odvahy.
Mate niekto skusenosti z agenturou VaV z presova ohladom opatrovania alebo inej prace ci su korektny no celkovo ak nieco niekto ma prosim napiste
Jarka77, ešte raz ti ďakujem za povzbudivé slová
Tak ja mám takú skúsenosť. Zaplatila som poplatok 12e, vyskúšala ma slovenka, bola spokojná, potom dlho nič až doteraz. Je to už 3 mesiace.
Je to nieco hrozne, stale vidim, ze inzeruju a pritom nechaju ludi cakat 3 mesiace, mohli by nam to tu pekne vysvetlit, preco to robia, ved ag. nase portaly navstevuju.To uz su spokojni, ked maju negativnu reklamu, ale to je zrejme jedno, hlavne, ze pozbieraju peniaze, babka k babce…
Neviete mi poradiť? Teraz v októbri mi končí európska kartička poistenca vo Všeobec. poisť. po roku. Mám ísť do poisťovne a automaticky mi ju vymenia za novú alebo to musím znova vybavovať pomocou formulára E 106 tak ako pred rokom?
ahojte …chcela by som tiez do rakuska cez agenturu no po telefone ma budu skusat neviete ake otazky davaju najcastejsie?som v takom strese ze uz ani neviem ako sa volam …dakujem
pomozte mi prosim ak uz niekto pracoval za agenturu atena
ahoj sisa!mne ju automaticky vymenili…