chcela by som skusit opatrovat v rakusku,ale neviem velmi dobre po nemecky,nevie niekto o nejakej rodine,ktora by potrebovala madarsky hovoriacu opatrovatelku,diky.
S Madarcinou velmi nepochodis, lebo aj Madarky opatruju a maju velmi dobru Nemcinu.Uc sa co najviac.
Ahojte, nie nepracuje pre tú agentúru čo ste spomínali, pracuje cez Hilswerk, ak som to dobre napísala, zatiaľ ok, no uvidíme a dúfam, že tie prídavky vybavíme…takže díky, ste zlatí…
ja by som tiez potrebovala tu E-106,ak mozes posli mi prosim,mala som prerusenu zivnost a preto ju nemam dodnes…dakijem
DP do 3 rokov v AT nepodavas ak zaklad neprevysil sumu myslim 11.000 eur. Tlacivo typu B podas na Slovensku ked si das tuto temu do Googlu tak tam o tom najdes velmi vela tu o tom vela pisala p.Wilma
Prosim tych ktory maju kontakt na nejaku solidnu osobu alebo agenturu ktora sprostredkuje opatrovanie bez astronomickych sum nech to daju aj nam ludom ktory sme uz zufaly s toho slepeho hladania a doverovania,myslim ze hovorim za viacerych ktory sa snazia zamestnat a budeme vdacny ak sa najde aj niekto kto nemysli len na seba a ten kontakt posunie .Dakujem
Dobry den mam na Vas par otazok.precitala som si skoro cely portal a bola som aj na stranke “eures” no nenasla som tam vsetko co som hladala.v AT pracujem na zivnost rok a pol.Zacinam premyslat o tehotenstve.V"eures" pisu len o zamestnancoch ale ako to je ked som tu na zivnost,co v pripade ked nebudem môct dalej pracovat vzhladom k stavu pacienta co odvody?mam narok na matersku?musim mat doktora v AT?musim rodit v AT? prosim o pomoc momentalne som AT dam Vam aj moj meil jankacervenova@azet.sk dakujem
súhlasím s tebou, zažila som to isté a to som sa obávala, či dôjdeme domov v poriadku.Teraz som maximálne spokojná aj moje spolucestovatelky. V prípade záujmu tu je kontakt 004210903696113. chodí utorky z KE do LInz a okolie
dobry den VAM prajem je to naozaj zaujimavi članok suhlasím svami,podminky splnam peknny den Vám želam.PS.zaujimave?žiadna reakcia odpoved nie je odpisana alebo sa mylim?
Ahojte, chcem sa spýtať či niekto nepozná agentúru Slow Care manželský pár Rusko,Rusková.Ďakujem
Dobrý deň, som zdravotná sestra, nemecky hovorím plynule, mám prax na Geriatrii. Viete mi pomôcť vybaviť prácu?
Ďakujem
Erva
pocul som ze najsolidnejsi niesu ,
preco nie?
ze to je taka ista blbost, ako tato Mir. ponuka.Ludia sa radi zabavaju na ucet ineho.
Skús Hilfswerk Wien,nájdeš na nete,ja som cez nich som spokojná.
počula som,že nie sú nič moc.
Ja som už druhý rok a som spokojná.Pohovory robia na Slovensku.Skús pohľadať na nete majú kontakty a vo Wiedni sedia aj Slovenky.
prosim ta odpis mi, ja mam cez nich ist, bibika
no ze je to zacinajuca agentura vezmu poplatok a nezozenu nic a ked aj zozenu tak proste komunikacia s nimi je tazka nemaju ochotu spolupracovat dalej pri problemoch
pre bibiku,Ahoj ja mám ísť cez nich 22.10
v sobotu mi volal ale ja som zatiaľ nič neplatila povedal že až potom budem platiť keď budem mať živnosť potom ten poplatok bude 150 euro plat mi slúbil 47 na den.Nieje to moc ale na začiatok stačí keďže idem prvý krát.Ty máš aké informácie? Diky Ahoj