Opatrovateľky v Rakúsku

ahoj. je to adresa agentúry? Máš s nimi skúsenosti?

ahoj.ano,ja som tam napisala ziadost,ale este cakam na certifikat.bez toho nedaju ponuku.ale je tam mila pani,chrenkova sa vola.rakuska partnerska agentura.nemaju vysoke poplatky.neviem,mozes skusit.je tu este jedna.pyta za sprostredkovanie 780eu.to je bomba,co.

eu-netz.takto sa vola agentura,kde pytaju780eu.kto chce skusit.

a tá agentúra je v Rakúsku, koľko pýtajú oni? Odkiaľ si?

Tej Daniele som poslala email, tiež mi neodpovedala. Nechápem, prečo sa vyhovára teraz, že chce životopis. Načo? Keby som mala tel.číslo, zavolám tam a povedia mi, čo všetko potrebujú odo mňa. Podľa mňa je to podvod.

caute baby.ja som podala vsade ziadost,co som nasla adresy:office@pflege-valentin.at,office@menscheinimalter.at,milaivanke@yahoo.com,office@betreuungzuhause.at,info.gemeinsam@gmail.com,heimhilfe@post.sk,…teraz cakam.ale ak volaco najdem,aj tam si podam ziadost.volaco sa hadam najde.pekny den.

Ahoj Iveta75, ja osobne poznám pár dobrých agentúr.Číslo agentúry z Trebišova som uviedla v predchádzajúcom príspevku. Môžeš sa odvolať na mňa. A propo, ak chceš o mne viac, napíš mi svoj mail.

dke sa stratil.este raz.heimhilfe@post.sk.
office@betreuungzuhause.at
info.gemeinsam@gmail.com

Ja si robím vyúčtovanie podľa toho, čo mám napísaní v zmluve, syn si napíše čo nám dá naviac. Je to chyba?

Píšeš, že syn si píše a kde mu podpisuješ prevzatie peňazí ?Nejaký doklad o tom by si mala mať.Alebo mu to podpisuješ len v nejakom jeho zošite ?Ak by si mala Honorarnote alebo podobný príjmový doklad - je dobre ak je vyhotovený 2x jeden tebe jeden rodine - v sume ako máš v zmluve a synovi si nič iné nepodpísala je to v poriadku. Ale musíš ešte pozrieť znenie zmluvy - cesta, poistné, či sa tam nehovorí, že prispieva rodina, prípadne dobre je tam napísať, že honorár už tieto dve položky zahŕňa. No ale to tiež záleží od toho, ako sa platí poistné - ak z účtu rodiny, treba upraviť v Honorarnote čiastku.

Prepáč, Jana, možno som tú tvoju situáciu obrátila a ty to robíš formou, že urobíš vyúčtovanie-faktúru aj príjmový doklad ,podpíšeš čiastku podľa zmluvy a rodine dáš jeden exemplár. Záleží na tom, ako si vedieš účtovníctvo, resp. robíš evidenciu príjmov. Potom platí to ostatné a je to o dôvere - ak mu prevzatie tých čiastok naviac nepodpisuješ.

Zmluvu mám na dedka, na ktorej je uvedené- denná mzda + poistné + cesta. Podľa týchto čiastok x dní si urobím rechnung a dám podpísať. Sú to manželia, vlastne dve osoby.Babka nerobí nič, takže varím, periem atď. aj na ňu. Syn si robí svoj rechnung taký istý ako ja, ale pripíše si naň 100 eu. za opateru babky, ktorá v zmluve nieje. Myslím, že toto tinanč. úradu dávať ako doklad nemôže. Alebo môže?

Poistné si platím sama.

jasne, že je to podvod.inak by už to číslo sem dávno dala.chce sa len robiť dôležitá!

Ahoj Iveta chcela by som Ta poprosit ci by si mi nevedela pomoct s pracou v rakusku al aspon nejaku spolahlivu agenturu ak by si o nejakej vedela.Dakujem.

50 Eur, je veľa, alebo málo. Moja známa bola na prvý turnus cez Rakúsku agentúru. Veľmi si chválila, pretože dostala veľmi dobru pani, okolo ktorej sa nenarobí, pani je len po operácii nohy, všetku hygienu si robí okolo seba sama, ona len navarí, nakúpi, poupratuje. Agentúre neplatí nič. Po nemecky nevedela ani ako začiatočník a kurz tiež nemala, len sa odvolala na to, že mala prax okolo rodičov. Takže kto chce tak si prácu v AT nájde.

Dobrý večer pani Alenka,

a neviete, cez ktorú rakúsku agentúru?

Ako som uviedla, je to o dôvere. Lebo v prípade, že sa syn o rodičov stará, môže si to tzv. mimoriadne zaťaženie ako odpočítateľnú položku pri daniach uplatňovať aj on. No a potom by predkladal ten jeho doklad,aj s tými čiernymi peniazmi, on by ich uviedol, len ty nie. Preto by bolo najlepšie rovno sa ho opýtať a ak sa dá dohodnúť, že v prípade podávania DP si túto vec zrovnáte. Neviem aký máš denný honorár, ale keď si pozrieš, čo som stranu-dve dozadu napísala Jarke o daňovom a prepočítaš si to na svoj prípad a dostaneš aj s tými 100 hodnotu pod 11000 tak by som sa netrápila.

Alenka,prosím Vás napíšte ako sa volá agentúra dakujem hella

Tak to by chcel vedieť asi každý…jednoducho neviem, nepýtala som sa. Ale viem, že v tej agentúre nevedia po Slovensky a vlastní ju muž.