Opatrovateľky v Rakúsku

dobry večer pani Alenka pekne ste to napisali ano kto chce tak si pracu najde v AT a pritom ani nemcinu nevedela ,lenže ste zabudli napisat že niekto jej to sprostredkoval.Pretože nie je to take jednoduche ako vy ste to opisali ist cez rakusku agenturu ak nevie nič po nemecky tak nam potom napište aky je to postup a pozdravom

Viem, že pani, ktorá bola predňou bola nespokojná s 50 eur, bolo jej to málo. A samozrejme, že jej to dakto sprostredkoval, ale, ako viem, tiež taká, čo po nemecky nevedela. Musíte si pomáhať. Vraj cez AT agentúry je to lepšie. Keď budem vedieť viac, napíšem.

ahoj,velmi by si mi pomohla,keby si mi niečo našla,čo sa týka opatrovateľky.mám certifikát z opatrovateľstva,aj z nemčiny,pokročilá.budem Ti velmi vdačná,prosím ozvi sa mi na moj e-mail.Tel:0907613027

Ďakujem.

Čo konkrétne potrebujem na vedenie účtovníctva? Robím si iba vyúčtovanie, ktoré mi rodina podpíše.

pani Wilma, ak maródujem vyše mesiaca a platím si Zusatzversicherung 13,44 mesačne už rok koľko dostanem nemocenskej viem že by to malo byť 10,76 na den ale neviem či dostanem len za dni turnusov čo som nerobila v prvom som marodovala 14 a teraz 7 dní teda spolu za 21 dní alebo dostanem za celých 35 dní aj ked by som bola nemala robiť, dakujem

Agentúra Leopold Auer Vieden 21, +06602946168

odpoveď nechám na Vilmu, ale chcem sa spýtať Teba ako si pri PN postupovala, kto Ti vystavil PN atď…

Hľadá sa opatrovateľka k 86 ročnej babke do Rakúska, kontakt: 0915212448

CITUJEM. Takže kto chce tak si prácu v AT nájde. Ake jednoduché, netreba vedieť po nemecký, netreba mať ani kurz, iba stačí sa obrátiť na pani Alenu, ale to už tak jednoduché nie je ked ju žiadajú, alebo prosia o kontakt tak odpoved je To by chcel každý. Tak ked tej práce v AT je tak veľa a podľa jej slov každý si nájde tak prečo si hned neuviedla agentúru kde zoberú pracovať aj bez znalosti jazyka aj bez kurzu.Nehovorím, že sa to nemôže stať, ale to je vzácna výnimka tak tu nepíš rozprávky ked život a táto práca je o niečom celkom inom.

Milé dámy,
chcem Vám napísať toľko a zoberte si to ako chcete. Vy - niektoré, ktoré máte prácu v AT ma ten Váš sebecký postoj zarmucuje. Veď Vy skúsenejšie, čo by sa stalo keby ste dávali kontakt na niekoho, koho poznáte, prípadne máte dobré skúsenosti so sprostredkovaním. Mohlo by Vás tešiť, že ste niekomu pomohli. A zároveň oslovujem tie, ktoré ste si našli cez niekoho prácu, buďte im vďačné a nezabudnite na to. Veď iba takto si môžeme pomôcť. Každý človek potrebuje žiť, ale zároveň práca opatrovateľky nie je len o peniazoch. Prajem Vám veľa pokoja a radosti v srdci.

Ahoj Ildikó ja som tiež poslala mail tým agentúram ak by si chcela ísť osobne do Wien čo sa ja chystám napíš mi na mail nick1291@azet.sk

Dobrý deň, baby vedeli by ste mi poradiť resp dať nejake info ako to je s materskou v Rakusku? som poistena od minuleho roka juna 2008 , kedy mi vznika narok? musim odrodiť v rakusku? ak ju dostanem v akej vyske a v akej dlhej dobe mi bude poskytovana? mam v tom totiž gulaš, každy hovori nieco ine, preto by som bola rada, ked bude niektora tak zlata a zareaguje, ked to ma potvrdene, nie ked jedna baba povedala a pocula som ze asi tak by to mohlo byt :slight_smile: dakujem a rýýchle prežitie dvojtyzdnovky prajem :slight_smile: ja som zas na zaciatku:(

Anna, tiež by ma veľmi zaujímal postup pri maródke čiže PNke. Dávala si PN iba na sociálku tu alebo si kontaktovala aj SVA v Rakúsku? Ďakujem.

Ahoj, ja sa chystám prvý krát, takže tu len tápam. Odkiaľ si?

to cislo neberie ak je agentura tak to nechapem

Agentura Hilfswerk wiedeň 004315224847,AT Roteskreuz 0043158900152, Volkshilfe AT 004314026209, Caritas AT 0043148831400, Diakonie AT 004314098001.
Tak milé DÁMI chtivé opatrovania v Rakúsku, tu sú čísla na štátne agentúry, ktoré Vás určite nepodvedú. Ale telefonovať za Vás nebude nikto!!!

Musim dat Marte za pravdu je to tak vypisuju same chvaly ako sa dostali do AT pracovat ale ak treba dat nejaky kontakt na agenturu uz to nie su tie co pisali same chvali tak potom načo tu vypisuju take…

super Evi, idem si vygúgliť bližšie informácie o týchto agentúrach.

a čo Ti nestačí že Ti tu vymenovala agentúry aj s číslami? ešte aj informácie o týchto agentúrach potrebuješ? veď si tam zavolaj a zisti ! a presne je to tak ako sa to potvrdzuje, každá len čaká až jej niekto dá do papule všetko hotové ale zavolať si a vybavit - to ani jedna. hanbite sa všetky ktoré ešte vobec otravujete Evu na tomto fóre namiesto toho aby ste jej poďakovali, sadli k telefónom a vybavovali.