Baby, prosím vás nemáte skúsenosť s agentúrou Buwag v Zl.Moravciach?Sľubovali prácu do dvoch týždňov,ale akosi ma nechávajú dlho čakať…či je nás viac takých, alebo len JA?!
nepisalo sa o nich dobre,preco si o ag.neprecitate vo forach, nechapem.
Moje dve kamarátky, robili cez túto agentúru. Ak sľubia dodržia, ale sú tam trochu ťažkopádnejší, dlhšie im to trvá. Už tam nerobia, lebo si našli prácu cez rakúsku štátnu agentúru.
Milé kolegine. Už je to nudné ako sa tu osočujete.Ja ľutujem dcéru pani Marty ale nech pracuje na tom, aby si čo najskôr našla novú prácu.Nie je to také strašné meniť rodiny, privykne si na to človek, získa skúsenosti.Východ, západ, je to jedno. Všade sú dobrý aj zlý ľudia.Tešme sa, že máme kde robyť a nie za malý peniaz.Ja Vám prajem v dalšej práci veľa zdravia, spokojnosti.
Na WKO mi stornovali pozastavenie zivnosti.Prebehlo to v klude,uz ma tam tak trosku ocakavali po vcerajsom telefonate.Dcera od babky nam nepravom pozastavila zivnost a este nam to ani neoznamila,pracovnici WKO jej to nemali umoznit.Vsetko vybavili v tichosti a klude,lebo urobili chybu.Potom sme zabehli na SVA skontrolovat ci tam mame vsetko v poriadku.Takze vsetko je v poriadku a mozme dalej v klude pracovat.Este raz dakujem za info.Vsetko dobre.
Pouvazuj nad zopakovanim gramatiky.
ahoj ja som monika,bud taka dobra pomoz mi naist robotu v rakusku.vopred dakujem.
Ahojte, prosím vás má niekto skúseností s agentúrou lotty Banská Bystrica, zatial som nečitala žiadne príspevky, neviem, možno som ich prehliadla, za odpoveď ďakujem…
Lotty pred rokmi bola dfobra, ale vraj sa zopsuli. Ako skoro kazda agent.
ma niekto skusenosti s opatrovaním v Holandsku?
som rada, že sa to vybavilo, už som zažila, že úradník na Bezirku chcel dcéru obviniť z Betrugu, keď takúto vec urobila - ale bolo dobre, že si to oznámenie zavčasu zachytila a hneď si začala konať, na SVA nie sú vždy takí rýchli a na WKO zrejme rodinu poznajú, alebo dcéru, ktoré to oznamovala… ale aj tak by zrejme nebolo, v prípade nejakej komplikácie ťažké dokázať, dokedy si vlastne bola v rodine - je tam ešte zaujímavá situácia s Förderungom ak rodina brala, ale to je už ich vec…pekný večer
ďakujem za odpoved, budem hladať ďalej.
Skús túto agentúru VaV z Prešova www.vavslovakia.sk Mne našli prácu v Rakúsku a počula som, že umiestňujú aj mužov. Veľa štastia.
moj mail rumancek66@azet.sk preco ja mam trpezlivost tak mozno by som to vydrzal
Pozná niekto ag.Alconn,s.r.o.,pani Kralovicova,ponuka pracu v At,pre opatovatelky.Ak viete nieco,napiste to sem.Vďaka,pekny den
Vždy keď chcete niečo vedieť o niejakej agentúre, tak si ju dajte do vyhľadávača a keď existuje tak určite o nej niečo nájdete, tak ako o agentúre Alconn. Nájdite si príspevok zo dňa 13.10.2009 a tam sa píše o p.Alenke aká je to podvodníčka.
Vdaka za odpovede…fóra som čítala, no každý píše niečo iné, tak som sa spýtala touto formou,lebo tu je veľa žien,čo už robia vonku a tak možno sa niekomu podarilo aj cez túto agentúru dostať…Ale ešte raz vďaka
Skuste na agenturu SunSet Bratislava, cez internet si ju najdite,
Tiez som skusala agentury, z jednej mi kazali poslat doklady a viac sa neozvali, z druhej sa dvakrat ozvali, dokonca mi oznamili, ze ma uz idu zaradit, bolo to asi pred dvomi mesiacmi a nic. Ale poplatky som neplatila, nepytali. Asi cakam marne.
Lorena, ale veď oni takých ako tý majú… veď ty ich musíš bombardovať, oni ti volať nebudú. A aké to boli agentúry?