Ahojte.Dnes som aj ja hovorila s pani Alenou.Odo mňa pýtala 300,- eur,150,- pri podpise zmluvy a 150,- po prvom turnuse.A veľmi mi sľubovala prácu,aj napriek tomu,že som ešte nerobila ako opatrovateľka a z nemčiny mám len základy zo školy :))
Mám jej veriť???
Dobrý večer prajem každému.Trošku bežím v čase dopredu,ale by som rada vedela či prepravcovia pracujú aj cez Vianoce.Ja by som mala nastúpiť v piatok 25decembra cez firmu Mačinca.Dnes mi hovorili, že prepravcovia nielen od Mačinca, nerobia cez Vianočné sviatky.Vie mi niekto povedať ako to chodí cez sviatky?Dakujem
Ahoj.Ja som s pani Alenou dnes hovorila.Uisťovala ma,že nie je problém pre mňa nájsť miesto v Rak.Aj napriek tomu,že som ešte nerobila ako opatrovateľka a ani moja nemčina nie je 100%-ná. :)))
to nie e pravda, ale mate narok na matersku v kazdom pripade. mozete navstevovat svk gynekologa. ak potrebujete vybavit matersku, rodinne pridavky, danove priznanie,rodicovsky prispevok…volajte 0918 961 180. Spravujem rakuske zivnosti. Feherpatakyova, 24St Pflegedienst
Firma 24St Pflegedienst zapisana o OR pod číslom 640-13790 ponúka spravovanie živností pre opatrovateľky v Rakúsku.
Za každú ženu, ktorá chce pracovať legálne /alebo už pracuje legálne, len sa nevyzná v rakúskom účtovníctve a zákonoch/ vybavíme:
ohlásenie živnosti,
vyplníme Fragebogen
prerušenie živnosti ,
zrušenie živnosti na požiadanie,
komunikujeme s WKO, SV,
prihlásenie na sociálne poistenie,
prihlásenie na finančnom úrade,
vybavujeme rodinné prídavky,
matersku, rodicovsky prispevok,
robíme poradenstvo.
robíme účtovníctvo,
daňové priznanie,
upravujeme zmluvy /Personenbetreuungsvertrag/ na želanie agentúry,popr. opatrovateľky.
archivujeme všetky faktúry ktoré opatrovateľka vystaví rodine,
vyhotovujeme vzorové faktúry ktoré opatrovateľka vystavuje rodine.
vystavujeme formuláre na Förderungsansuchen pre rodiny,
IMária Fehérpatakyová
Email: feherpataky.maja@gmail.com
Tel: 047 422 2752, 0918 961 180
ahoj, narovinu poviem, ze sa mi nechce verit, kedze som jedna z tych, ktore boli cez agenturu. trochu som nepochopila tu podmienku 3roky? ked som bola rakusku, nepotrebovala som kurz, viete mi pomoct s pracou aj tak, ak je kurz podmienka viem kde si ho mam spravit. nemcina je aktivna, dik za odpoved zanet
Ja sa chcem opýtať, nedávno mám založenú živnosťv Rakúsku na opatrovanie, prišla mi už e-card, ale je tam všetko zašifrované a tak vobec neviem od akého dátumu som vlastne v Rakusku poistená, je to rovnaký dátum odkedy mám živnosť alebo to može byť aj neskor? ako to zistím?
…od prveho dna ako ste zameldovana mate narok.
Ale podvedú. Hilfswerk vám hocikedy zruší živnosť bez vášho vedomia, už sa pre to baby naplakali.
ked tu bude ponuka stara 10 rokov, to stale budete na nu reagovat?
Musíš dostať aj za august, keď si už bola v auguste poistená a zaplatila si odvody aj za august. Ja som začala so živnosťou 23.septembra a odvody som zaplatila za september aj prídavky za september som dostala.
Ja som dostala list, že sa tam mám prihlásiť, volala som tam a povedala, že tu nie som v kuse tri mesiace, ale každé dva týždne na Slovensku, tak mi povedali, že v takom prípade to pre mňa neplatí a nemusím sa na cudzineckej prihlásiť, to iba keby som tam robila tri mesiace a viac v jednom kuse.
Mne agentúra povedala, že pre nás dvojtýždňové opatrovateľky to neplatí a nemusíme sa prihlasovať.
Kto ma nauci neminu pocas tur. volna
Poistená si od prvého dňa a to zašifrovanie vzadu(t.j.miesto údajov hviezdičky) majú všetky ,ale po roku poistenia si požiadaj o riadnu E-card s tvojimi údajmi(meno atď.)majú na to jednoduché tlačivo,ale môžeš požiadať aj mailom a do pár dní ju budeš mať.Platia aj tie prvé E-card,ale do únie s ňou ísť nemôžeš to je OK len v AT-ja som si kvôli tomu požiadala riadne vyplnenú kartičku,lebo často cestujem a mám istotu,že v každom štáte EÚ budem ošetrená.
pardon zabudla som napisat som z Humenneho.Dik
Prácu nesprostredkoval, 350 eur nevrátil :
Sťažnosť na Anjeli starších, s.r.o.
SME.sk | Najčítanejšie správy na Slovensku
Prácu nesprostredkoval, 350 eur nevrátil Pozor!
Sťažnosť na Anjeli starších, s.r.o.
SME.sk | Najčítanejšie správy na Slovensku
Iba magor da dopredu tolko penazi.
Mohli by ste prosím napísať o akú agentúru sa jedná? Ďakujem