mila Andrea,
surne potrebujem prebrat nejake organizacne veci ohladom zivnosti, tu citam zopar prispevkov od teba,pochopila som, ze mas aj webstranku,ale neviem sa k nej dopracovat.Chcem preto poprosit aby si sa mi ozvala na mail,alebo telefon (o902/133133),aby som sa s tebou mohla poradit. moc ta prosim,daj mi na seba kontakt, potom vysvelim blizsie o co ide.Vopred dakujem.
Dobry den chcela by som sa opítat kde sa dá urobyt kurz opatrovatelsky v Komárne alebo N. ZáMKY . DAKUJEM.
A teraz z inej strany milé panie opatrovateľky. Moja suseda, žena bez chlapa nechala v dome svoju 15 ročnú dcéru samú po celé dva týždne a odišla robiť opatrovateľku do Rakúska, aby si prilepšili. Dievča v puberte, a verte mi riadne číslo, ostala slečna samá doma. Ešte prvý týždeň vydržala akosi chodiť do školy a na druhý sa hodila maród. Veď mam zarába. Myslite, ako to dopadne?
…a ta julia uz nezije??? Naco taky zaciatok diskusie teda??? Treba to asi zrusit nie??
…nuz ako sme si ich vychovali, tak to dopadne,myslim
Ahoj. Mám otázku. Chtěla bych pracovat v Rakousku jako ošetřovatelka. Jsem momentálně naSlovensku u svokrovcou. Našly jsme tu se svokrou agenturu, ktera vypadala fajne, ale po týdnu jsem se tak nějak dopátrala, že je to podvod na entou. Jak bych si mohla zajistit všechna povolení, kolik to vlastně všechno stojí. Děkuji Vám za info. Když tak na muj mail.
Ahoj. Mám otázku. Chtěla bych pracovat v Rakousku jako ošetřovatelka. Jsem momentálně naSlovensku u svokrovcou. Našly jsme tu se svokrou agenturu, ktera vypadala fajne, ale po týdnu jsem se tak nějak dopátrala, že je to podvod na entou. Jak bych si mohla zajistit všechna povolení, kolik to vlastně všechno stojí. Děkuji Vám za info. Když tak na muj mail.
od vlani prešiel jeden rok, nie 10. Ty sa zas nauč lepšie počítať - pani “skúsená”
Dievča je v puberte. Nedopadne to najlepšie. Kocúr nieje doma myši majú voľno. Ale ak iná možnosť nieje a žiť treba. Všetko je na dôvere a vzťahu matky s dcérou. Dievča si ešte neuvedomuje, že škodí sama sebe a mame robí zbytočné problémy. Ona to možno pochopí, keď bude musieť dobehávať učivo…
aj ty mas problem s chapanim, bolo to myslene ako priklad…a je to ganz egal,ci rok, ci 10,alebo nie?
v prispevkoch.Najdes odpoved na vsetky otazky.
rusit, iba pozorne citat.Sluzi to ako nazov temy.
Ahoj.Ja som si robila kurz cez Červený Kríž v Komárne.Treba sa informovať na tel.č.: 035/7704608.Sú tam každý deň do 16.00 hod.
Alebo sa informuj na Akadémii vzdelávania v Komárne,žial tam číslo nemám.
Moja jedná známa teraz išla prvýkrát. Je vo Viedni, má príma paní, neviem cez akú agentúru, ale volala, že má plat 50 eur a agentúre nemusí platiť nič, a že prišla a ten pán s ňou pochodil vybavil jej AT-živnosť, rodinné prídavky no skrátka všetko, je nad mieru spokojná, pani je len ľahký prípad, no že vraj super, že nevie ani ako k tomu prišla, takže dá sa …ak sa posnažíte a máte záujem ako tú čítam tie horekovania na tých Vaších stránkach, pýtam sa jej, ako sa volá agentúra a nechcela mi povedať!
Tak nech Ta vezie ten co Ta vozi cely rok.Tomu hovorim myslenie do predu HAHA
sem pises, nikto nie je jasnovidec a ty tiez never vsetkemu, co kto povie, ako ja neverim vsetkemu, co kto napise.
Tak tomu určite verím, že nič neplatí agentúre a nevie ako k tomu prišla.Nech neoblbuje ludí.
ahoj.volam sa jana,mam25rokov,a chcela by som sa stat opatrovatelkou v rakusku.som z michaloviec.nevies mi poradit cez ktoru agenturu mamvycestovat?a vobec,cimas s tym dobre skusenosti
no to je hláška pre blbých, že nevie ako k tomu prišla, no určite prišla do Viedne a tam už na ňu dotyčný pán čakal- je to podľa mňa niekto, kto robí na vlastnú päsť-veď k vybaveniu živnosti a prídavkov nemusíš byť agentúra…a takým čo idú prvý raz môže všeličo nakukať - ten pán má z nej isto minimálne 1O denne, to je 14O za turnus-ešte niečo od rodiny -za rok pekné - je to Viedeň, a ak k tomu dostane poistné - o tom nepíšeš - a prídavky - na začiatok dobré - hlavne pre toho jej “pána”
a aj tie prídavky nejako expresne a aj VŠETKO - hneď z voleja pri prvom turnuse,to mala všetky podklady so sebou, to nie je predsa možné -len aby ju nedoviezol do Bratislavy pred Tesco v Petržalke , nevysadil bez peňazí a neufujazdil, aj tak sa to robí, keď sa tak meno zatajuje-teda ako vravíš “agentúra”