Opatrovateľky v Rakúsku

prosím Vás chcela by som zistiť aká je to agentpra vo Viedni, čo neberie žiadny registreačný poplatok a platia 50 eur. ak viete napíšte…

Tinka daj mi email, ja Ti ho prepošlem, mám ho.Pa.Marika email : nigut@extel.sk

No ja som cez Katarínu Turčanovú - Connect B.B.Ivetu nepoznám

Děkuji Ti Evo. Už jsem něco málo zjistila. Díky a i já Tobě přeji všechno dobré

Mila Adriana,dovol ,aby som sa ti predstavila.Ja nie som,ziadna agentura ,ani pracu nesprostredkuvavam,chcela som ti len pomoct bez naroku na odmenu!Teraz uz verim na jedno slov.porekadlo:Za dobrotu na zobrotu!Miesto toho,aby si si hladala pracu,vypisujes hluposti a zivis sa klebetami.S pozdravom Iveta Turcanova

Ahoj neviete ako by som cez internet mohla si pozriet ci mam zivnost niekto to spominal ze je taka stranka tam zada adresu svoju a tam ukaze potom adresu kde je v AT . Ak niekto vie poradte s tym

Zeitbetreut

das si www.wko a potom firmy od a-z a napises svoje meno bez dlznov a makcenov

ahoj, napíš viac info. na môj email, mám skúsenosti, poznám iné dobré zdravotné sestry, aj diplomované, ktoré Ti rady pomôžu, napíš, ako pokračuješ?
s pozdravom

este raz www.wko.at

POZOR…na agenturu VAV slovakia presov mala som ist cez nich do anglicka za pracou zaplatila som im dopredu za sprostredkovanie a ine formality dosla som do anglicka a praca a ubytovanie ziadne…Hrozila som im sudom a vratili mi vsetky peniaze naspet

A tento piatok ich dava do sudu moj kamarat ktory isiel cez nich do rakuska ako oper a nevyplatili mu peniaze.Ak mu do zajtra nevyplatia su na sude davajte si pozor…vlastna skusenost

Pozor na nich, na zlodejov.

Jarka, pozerala som na kľúči ale nemám ho so sebou- opatrovateľské veci mám v kancelárii, na budúci týždeň v sobotu alebo nedeľu budem doma a pošlem to stanovisko na uvedenú adresu, inak to čo som napísala, platí. Pekný deň

Dobrý ďeň prajem chcela by som pracovať ako opatrovaťeľka v rakúsku pomôžte mi prosím neviem ako si vybrať agentúru a ako vypísť po nemecký formulár ak by sa našla dobrá dušička a pomohla mi s tým velmi pekne ďakujem

na tvojom mieste, ak by som nevedela vyplnit formular,cize absolutna zanalost jazyka, by som sa ani len neodvazila vycestovat.Neviem, ako ti poradit, ci je nejaka agentura, ktora nevyzaduje ani minimalnu znalosa jazyka, no neviem…Danka nebojis sa?

ak mas problem posli dotaznik nam mail

jadore@cenrtum.sk

ahoj som rada že sa niekto ozval viem zaklady z nemčiny a učím sa ďalej ale akosi mi nejde do hlavy a ja si myslim že ak tam budem ma to prinúti a skôr sa naučim ja neviem ako si mám poradiť

Dakujem pekne za link GITA