Originálne parfémy vs alternatívne typu FM Group

Veď toto, lebo všade o polovicu menej košíkov, viacej sa ľudia po obchodoch motajú, že nejdú rýchlo že len toto potrebujem a idem ďalej, ale človek sa už viacej rozhliadne, keď tam ide, tak sa to všetko zbytočne predlžuje :confused:

Z kade si mam kocky objednat parfum, ked chcem original? :slight_smile:
Ked chcem aby som si ho na seba rano dala a este vecer ho budem citit?? Ci chcem moc?

vobec nechces vela, toto ti splni kazdy originalny znackovy parfum - aspon ja co som mala take doposial tak kazdy mi tak vydrzal, nemusela som ho vobec so sebou nosit v kabelke :wink:

Nieee je to len o tom, že nekúpiš si nejakú lacnú napodobeninu, nejaký parfum, čo sa na originál len snaží hrať. Lebo je už veľa “značiek” ktoré sa snažia napodobniť originálne vône, kvalitné značky, ktoré už majú nejaké to svoje meno vybudované, ktoré majú intenzívne a dlhotrvajúce vône, takže treba byť opatrný pri kúpe, keď budeš cez internet kupovať, tak len cez spoľahlivé internetové obchody

Je to veľká úľava, najmä ak si zvyknutá nosiť malé kabelky, ako som si ja zvykla. Kedysi som nosila veľké kabelky, tie shopper či ako sa volajú, len aby som bola schopná všetko do nej dať. Ale časom som to úplne prehodnotila, šak nemusím furt so sebou vláčiť kvantum vecí a zbytočne.

nekupuj hlavne v kamennych predajniach, sice maju original parfumy, ale zbytocne tu vonavku preplatis a tvoja penazenka potom trpko zaplace :frowning:

toto ti mne teda nenapadlo uz hoooodne dlhu dobu :smiley: a teraz sa uplne obchodov vystriham, takze cosi taketo u mna vobec nehrozi :smiley:
niekto moze sice povedat, ze parfum treba citit ja nehovorim, ze nie, ale da sa to riesit aj formou vzoriek :wink:

ani nehovor… mám kamošku ktorá hneď letela do obchodu keď zistila, že sa centrá otvárajú… akože nechápem niektoré jej počiny ale tak to je jej vec… ale ja pokiaľ ešte toto celé nejako neprejde, že nebudem mať istotu, tak nikam nepôjdem… dá sa cez internet kopa vecí nakúpiť a momentálne si to užívam… :wink:

Kazdy podla seba, ja som v obchode nebola ani nepamatam a vobec mi to nechyba, chodim akurat tak do potravin a do lekarne ked nieco treba, ale inak sa snazim vsetkemu vyhybat. Radsej si takto ako dnes pozriem co nam treba a poobjednavam. Pre mna je to rychlejsie a bez starosti a ja si mozem riesit svoje veci co mam rozrobene a nemusim nikam chodit, riesit kedy su pre koho otvaracie hodiny a podobne srandy.

1 lajk

Machiava kamoska sa tak rozculovala minuly tyzden, ze zase nic nestihla lebo boli hodiny, ze musela potom ist zase poobede opat do obchodu. To sa neda vsetko, ale tak toto co je momentalne hadam nebude trvat vecne a cochvila to skonci.
@miranda ano napodobenin je vela, velakrat to clovek zbada uz len tym, ze su casto oznacovane cislami a nie nazvami :confused:

ale nielen to, že sú označené číslami, ale aj to, že tie ceny sú výrazne nižšie ako originály, že ani ten obal by za tú cenu pomaly nekúpili chápeš :confused:

Ako spoznam spolahlivy eshop? Alebo radsej konkretny tip? :slight_smile:
@anet46 to viem, o tom som uz neraz pocula aj od kamosiek, ze parfum bez problemov aj dve stovky, ze potom si ho ozaj davali len sem tam alebo vo fakt malom mnozstve a to mi je ptoom akoze naco? :smiley:

Dve stovky? Za taku cenu som ja este nemala, zakazdym tak do stovky, viac nie. A vacsinou som si cez kamosku objednavala ale aj to som vyberala podla vone nie podla znacky a mnohe boli cislami oznacene a teraz podla toho, co citam co @bekka pisala tak to asi boli len nejake napodobeniny. Len mna to nikdy ani nenapadlo riesit, lebo nebolo to nejake drahe tak ked ma vona prestala bavit som ju vymenila. Kamoska objednavala kazdu chvilu tak mi to prislo take normalne. Ale teraz som normalne seknuta ostala :confused:

To nemyslíš vážne. Veď to si si potom možno len nejaké zafarbené vody kupovala, že nič nejako kvalitné. Uf. A nejdem sa ani pýtať koľko peňazí si za to dávala. Lebo asi by mi blbie bolo, teda neviem či skôr mne alebo tebe. Ja si kupujem originály cez Notino, tam mám istotu, že dostanem kvalitu, ktorá stojí za to ešte aj za dobrú cenu. A to nie je zanedbateľné :wink:

spoľahlivý obchod je podľa mňa taký, ktorý ti vie garantovať kvalitu… kde dodanie trvá pár dní, nie týždeň… lebo už aj s takým som sa stretla… a super je ak obchod má dobré ceny… lebo tie nevidieť bárskde… :stuck_out_tongue:

Aj do stovky sa da dobry parfum kupit zalezi velmi od toho, co sa ti paci ake vone mas radsej ci nejake intenzivne, koreniste alebo prave naopak nieco svieze, ovocne, kvetinove, ale proste chcem tym povedat, ze dobra vonavka nemusi stat majland.
Ale dnes uz aj za nejake napodobeniny pytaju dost penazi, co ja osobne nechapem, ze to niekomu vobec svedomie dovoli.

To dodanie par dni je velmi podstatne najma ked si nieco zmysli ako si ja zvyknem, ze na poslednu chvilu a potom rychlo objednavam a trpnem ci mi to stihne prist. To pred kamoskinou svadbou som si tak ruz a vonavku objednavala :smiley: :smiley:

to si si prečo tak rozmyslela?? keby si sa takto rýchlo rozhodla pred svojou svadbou, že niečo chceš to pochopím, lebo ten deň je len jeden v živote, teda by mal byť, lenže pred kamarátkinou svadbou? to mi je trošku zvláštne :smiley:
ale dobré, šak každá sme iná, tak aspoň mi pošli aký rúž a akú voňavku :stuck_out_tongue:

Romcitika aj ja mávam takéto fázy a väčšinou to je pred akciami kam sa veľmi teším. Že chcem byť tip top, takže na poslednú chvíľu tiež takto nakupujem. Ale zase nie často, častejšie darčeky nakupujem na poslednú chvíľu :smiley: O tom by môj drahý vedel rozprávať, že som ho až do poslednej chvíle držím v napätí :smiley: A často aj seba keď neviem či mi vôbec balík stihne prísť :smiley: :smiley:

Ja takto zase otáľam dosť pred Vianocami, dlho neviem čo kúpiť a potom nakupujem na poslednú chvíľu, ale zase musím povedať, že to nakupovanie na rýchlo má aj svoje benefity :smiley: