Myslíš teda kazetu akože s parfumom alebo to môže byť aj len že kozmetika? Nemáš ani predstavu o tej vôni??
Ja teda tiež nefandím fejkovým parfémom, pretože podľa mňa nikdy nevoňajú úplne rovnako ako originál. Chápem, že je to hlavne asi o cene a niektoré značky sú skutočne drahé ale kvalitný parfum vydrží naozaj dlho a nie je potrebné ho nastriekať veľa. Aspoň ja mám také skúsenosti s originálnymi parfumami.
V kamenných predajniach ale nerada nakupujem, osobne si radšej vyberám sama a nechcem mať neustále v pätách predavačku, aj keď chápem, že je to jej práca. V eshopoch sú parfémy jednak lacnejšie a jednak si viete objednať aj odstrek (2 ml) na vyskúšanie. Za seba môžem odporučiť Notino. Keď už chcem niečo ušetriť tak sa dá na doprave alebo cez cashback.
SabiS ale tak ja napríklad si myslím, že radšej sa oplatí raz za čas viac peniažkov dať za kvalitný parfum ako si každú chvíľku kupovať nejaký lacnejší a fejkový.
Aspoň ja radšej si za kvalitu priplatím
Ja to mám podobne, ako zľave sa samozrejme nebránim a keď sa dá online kúpiť lacnejšie tak to využijem, ale určite nie na úkor kvality
…na ukor kvality sa to nikdy neoplati…ale pri tom eshope o ktorom si aj ty pisala, tak takychto veci sa nebojim…tam napriklad ja staviam na istotu, ze mi pride super parfum…ze kvalitny, co vydrzi…ze mi bude stacit raz si ho na seba streknut a bude ho citit cely den…
taak by to predsa aj malo byt, ze bdue ten parfum citit cely den
mne akurat vcera prisiel balicek z Notina, co som si objednala parfum a so segrou sme si este aj nejaku tu kozmetiku vybrali, makeup a tiez aj taku paletku, nech sa mozeme trosku skraslit, ked mame pred sebou zanedlho kamoskinu svadbu
co take si si objednala?? nejaku fotecku nemas?
jasneee posielam ti
toto je balicek, ktory mne momentalne urobil velku radost a najma prislo vsetko starostlivo zabalene
Túto voňavku máš rada? Podľa obalu by som povedala, že to bude nejaká sladká.
Čo to k nej je? Aký krémik? To je veľmi podstatné, že to bolo dobre zabalené, lebo pri parfumoch a kozmetike je to nebezpečné, aby sa niečo nepoškodilo
Neda sa kupit bez toho kremu? Myslim, ze len samostatny parfum? A na kolko ta vysla?
Viem, ze svagrina tento parfum pouziva a by som jej ho mozno kupila, kedze bude mat meninky za nedlho a aspon by som si nemusela nejako lamat hlavu nad tym, ze co by sme jej mali kupit, ale by som to mala vsetko vyriesene
Ved si to skus pozriet podla nazvu parfumu rovno na tom eshope. Tam ti to hodi moznosti, ze ako si vies kupit ten parfum, ci aj nejako samostatne alebo len jak darcekove balenie.
Aj ked si myslim, ze niekomu ako darcek k sviatku aj taketo balenie by nebolo na skodu
jeeejo, tak to si si urobila radost, to je super
baby nasla som tu darcekovu sadu, co posielala fotku https://www.notino.sk/escada/celebrate-now-darcekova-sada-i/ je to tato ak sa nemylim a neverim vlastnym ociam ked vidim tu cenu, vyzera to dobre a cena je vyhodna
lebo sak za taku cenu, vlastne aj o trosku vyssiu bezne ide len ten samotny parfum a dosla som na to, ze to, ten kremik je vlastne telove mlieko
Toto je ako mozne, ze taka cena? To co? Nejake vyhodne akcie su akurat? No idem si za to sadnut a prelustrovat
myslela som, ze je este skoro na objednavanie darcekov pod stromcek, ale ked vidim tie akcie a tie ceny, tak asi si zaobstaram zopar darcekov uz teraz, ved tym nepokazim nic a aspon si usetrim predvianocny stres, budem aspon v klude a neosediviem za tych par tyzdnov
AKCIE - su kazdu chvilu. Ja furt sledujem a kazdu chvilu aj kupujem, co neviem vydrzat. Niekedy ma taka mania chyti, ale tak ked su niekde dobre ceny, tak myslim, ze by som bola trosken blazon keby som to nevyuzila
To jo, len zase netreba zbytočne kupovať keď ešte niečo máš alebo tak, vieš, že by ti mal nejaký parfum doma dlho zbytočne stáť, to je podľa mňa nezmysel
…to jasne, ze nie…ale radosti si mozeme urobit…ja napriklad si viem zakazdym najst nieco co potrebujem…ked to neni parfum, tak nieco z kozmetiky najdem bezpochyb…nejaky ruz…nejaky kremik to nikdy nie je na skodu…to mne vycari usmev na tvari…a tiez vlastne to robim preto aby som sa stale aj po tych rokoch drahemu pacila…
Ano jak pises, musime sa proste o seba starat Predsa robime to aj pre seba aj pre nasich chlapov
ako mne moja mamina zvykla hovorit a aj sem tam este zvykne, ze toto by sme mali robit najskor pre seba, pre svoju potrebu a pre svoju spokojnost a az potom nasledne pre muzovu
my sa musime hlavne pacit same sebe a potom vie z nas vyzarovat aj sarm, aj pozitivna energia
Asi tak, ja sa citim velmi dobre a pritazlivo, ked si na seba dam nejaky parfum, vonu, co sa mi paci
Akoze je pravda, ze ked som bola mladsia tak som to tak neriesila, velakrat sa mi stalo, ze som z domu odisla bez toho aby som si dala nejaky parfum na seba. Dnes by som uz tak ani smeti nesla vyhodit