To až tak?
Tiež to mám rada, to hej, lenže takto až to nehrotím, síce je pravdou, že keď mi má prísť balíček s niečím takýmto tak hneď sa teším, neviem sa dočkať, ale zase radosti odtiaľ potiaľ
Som na tom podobne, mne napriklad ani az tak nezalezi na tom ci som namalovana, ale skor na tej voni. Lebo viac cloveka oslovi vona, tu si viac zapamata ako obraz.
Aspon podla mojej skusenosti je to tak
Toto máš pravdu, ja si napríklad pamätám aj to, jak voňal môj drahý keď sme sa prvýkrát stretli. To sú také nezabudnuteľné zážitky
A myslím presne, že toto je tá cesta jak človeka nejkaého iného zaujať
Patzinka ano, ale moze to aj vztahu mnohokrat pomoct. Ja napriklad som zmenila parfum, co som pouzivala na zaciatku, ked sme zacali spolu chodit. A teraz nedavno som sa opat k nemu dostala som si ho na nete nasla a tak si hovorim, ze vyskusam, objednam si ho a muz ked ho na mne citil, tak hned si neodpustil iste poznamky
To musel byť teda trochu aj prekvapený nie? Ale toto je taká príjemná obmena by som povedala, že neni na tom nič nejako zlé alebo neviem aké, je to proste také spestrenie, oživenie
Vôňa dokáže fakt divy, aj ja som sa o tom presvedčila a to už neraz, že to dokáže v chlapovi akoby prebudiť niečo viac, je to ale dobré, že stačí v podstate taký akoby malý podnet
Acidumka ktorá vôňa to je?
Radost vas citat kocky, az som sa zasmiat musela. Ja nejako k parfumom vztah nemam, ale moja mamka a svokra hej a chcela by som im urobit na Vianoce radost, preto som si ted prisla sem po radu a dufam, ze mi budete vediet poradit, ked ste tu tiez take maniacky
Nechcem nejake nekvalitne vone, chcela by som nieco pekne, trvacne, aby to vydrzalo, ze staci napriklad jeden strek a je tu vonu citit este dlho
vies aj priblizne co maju radi? co pouzivaju?
Tak trosku asi nejaky prehlad mat musi, aspon moj nazor je taky
Ja by som napriklad pred rokom cez net neobjednavala nieco taketo ani sebe nieto este niekomu v nasej rodine, tak dako som mala pred tym prirodzeny respekt, aby sa nieco nestalo, aby som nejako neprisla o peniaze
ani ja som zo začiatku nebola pre to naklonená…bola som nesvoja, keď som prvýkrát objednávala voňavku…ale už som si na to zvykla…a už nakupujem parfumy a kozmetiku cez Notino…lebo takú ponuku a také ceny, to teda nezoženiem inde…ešte prvé nákupy som si ceny pozerala…porovnávala…ale to sa neoplatí porovnávať, lebo tento eshop zakaždým mi vyšiel jak najlepšia možnosť…
Hlavne to nie je len o tých cenách, ale je to aj o tom, že máš istotu kvality
hej a to nemas barskde, ta kombinacia toho je naj
dobre ceny, znackove parfumy a este aj kvalita, to je kombinacia jak vinko aspon moj nazor je taky, ja som o tom presvedcena, sak uz nejaky ten piatok kupujem cez net
- vieš čo ja som zásadne kedysi bola proti tomu, nechapala som nejako to, ze jak moze byt taketo nakupovanie bezpecne. Ze ako to funguje a jedno s druhym, ale sak dnes mam pocit, ze uz len pecivo chodim normalne kupovat, inak sa snazim riesit veci online, nech mam klud a nemusim sa niekde medzi ludi prepchavat. -
ved je to dobre, lebo to setri aj cas, aj nervy, ja napriklad pred sviatkami velmi rada takymto sposobom nakupujem, lebo nemam rada dlhe rady a ked je vsade vela ludi, ja aj ked chodim napriklad do nakupneho centra, ze nieco potrebujem, tak to chodim v krajnych pripadoch a v takom case, ze tesne pred zaverecnou
…skor sa opytam, ze kto to ma rad??..ja som ted chcela jednu novu vonavku ovonat aj som zvazovala, ze najskor si objednam vzorku a uvidim, ale nechcelo sa mi cakat, tak som skocila do parfumerky, ze ju ovoniam aby som vedela ci ju kupit…a uz ted tam bolo ludi a este aj strasne “mila” predavacka…som normalne vytocena isla z tade…
Tak to mas teraz zase na cas pokoj, co na nejaku predajnu takuto nepojdes, co??
dorinka po takej skusenosti ja by som sa tam uz nikdy neobjavila
aj preto nakupujem uz isty cas len cez net, aby som taketo veci proste nemusela zazivat, lebo to potom cloveka tak vytoci, ze ja by som bola nervna dalsie dva dni
matrischa tak to daj na to, ja tiez nie keby aj nebola ina moznost, tak radsej by som bola bez parfumu, ja sice nekupujem tieto veci nejako casto, pretoze ja pouzivam parfum minimalne, teda nie, ze minimalne, ale proste moj nazor je taky, ze kvalitneho parfumu, vone staci fakt malo, takze vonavka mi vydrzi ozaj dlho
ale teraz by som chcela YSL Black Opium, taky pekny flakonik to je a na Notino je 50ml za necelych 65€, co sa mi zda ako super cena a este aj doprava zadarmo, takze zvazujem, ze by som do tej ted isla, sak uz davno som si nic nejako nekupila
Musime si aj my zlepsit den, sak to neni kazdy tyzden No nie??
Takato zmena padne fajn castokrat nielen nam, ale aj ludom ktori su dennodenne s nami, ze to taky novy vanok priveje
Tuto vonu co pises som dostala nedavno od mojho muza. Sestra mu ju odporucila, ze budem mat z toho radost a teda mala som a velku. Najskor som myslela, ze ozaj ten parfum vybral sam, ale mi to furt nejako neslo do hlavy, ze nikdy nic take som predtym od neho nedostala, tak som zacala patrat az som bola otravna a potom sa mi priznal, ze sestra mu poradila