Priznal sa ti sám? To také niečo by som ja od môjho drahého nedostala ani za svet, akože myslím, že by sa mi nepriznal. Ten by zatĺkal a furt by si tvrdil svoje, že to on vybral, ešte by mi aj košato rozprával o tom ako parfum kupoval, koľko síl ho to stálo a kopu bájok okolo toho
Napodobne, ale tak ja celkovo, ked uz mam ist do parfumerie tak tam skocim len ze chcem skusit nejaku vonu, ale proste ide len o to, ze vyskusat a dovidenia, nic viac by som z tade nechcela a duplom by som si tam nic nekupovala, tolko penazi navyse nemam
dorinka necítiš sa niekedy tak divne, keď ideš s takouto myšlienkou do predajne? nemáš také výčitky, že možno tá predavačka sa tešila, že niečo predá a napokon nič??
romcitika a ona sa vie vcitit do nas podla teba?
pri niektorych veciach sa proste treba odosobnit a neriesit ich, ides tam s tym co potrebujes, to si zistis a dovidenia, ja som taka stastna ked nemusim chodit po obchodoch a mozem si veci pokupovat cez internet, podla mna je to velka pomoc pre takych ludi ako som ja, co nemaju radi nejako masove nakupovanie
Priznal, moc na vyber nemal, lebo potom mi to bolo divne, ze uz tolko sme spolu a este nikdy som takyto darcek nedostala. Nemal doposial nejako odvahu taketo veci kupovat, tak som si zacala davat dokopy dve a dve
to ano, to ked si chlapa uz poznas, ze co zvykne kupovat a tak, tak to vies odhadnut, ze za tym nieco je, ale tak myslim, ze by si zasluzil pochvalu aspon za snahu
Ja keby som dostala nieco taketo od mojho draheho tak by som nepatrala, ze preco mi to kupil, jak ze sa trafil, len proste by som sa tesila z toho, ze som dostala darcek podla gusta
Predsa len sa to nedeje casto
to si ty, ale mne by to tiez nedalo, ja by som tiez chcela vediet, ze jak na to dosiel
aj ked je pravda, ze ja sa niekedy snazim aj take nenapadko tipy mu nechavat, ze listocek na stole, kde mam zakruzkovane, co by som chcela, co by sa mi lubilo keby som dostala, ale malokedy to padne na urodnu podu ale tak verim, ze casom nejako sa to spravi
ze zacne si viac vsimat tie naznaky odo mna
…prosim ta…nechcem ti napisat, ze si naivna…aby to nevyznelo zle…ale aj ja som takto cakala a dosli sme do stadia, ze objednavam si darceky z Notina a len drahemu poviem, ze kedy to pride nech to prevezme zaplati a nech mi to potom da…je to tak ale napokon asi aj lepsie…lebo ja dostanem to co chcem, co mi akurat padne vhod a drahy si nemusi trapit hlavicku, co mi kupit…
len nechyba ti potom tak nejako ten moment prekvapenia? vies take to napatie, ze nevies co dostanes?
Podla mna radsej vediet co dostanem ako byt sklamana z niecoho co by sa mi nepacilo, co by mi nesedelo.
Aspon ja som takeho nazoru, predsa len darceky by nemali byt take, ze z nudze cnost, ale by mali vycarit usmev nie??
Ake darceky si si poobjednavala?
Poposielaj nech viem, co si mam zelat
to si mala si taky zoznam spisat uz pocas roka, aby bolo z coho vyberat, aby mal chlap aj cas to pozhanat, lebo chlapi sa vacsinou nevedia orientovat v takychto veciach aspon co som sa sama presvedcila o tom, ze napriklad tomu mojmu musim presne povedat co chcem a kde to kupi, este aj v ktorom regali ak je to niekde na predajni potrebuje co najpresnejsie informacie
Machiava skus pozriet napriklad na Notino aj bytove parfemy, tento rok som ja stavila aj na takyto typ darcekov, tento rok u nas ficia aj parfumy normalne, aj taketo do bytov a aj kozmetika, ale tu som objednavala len sestre lebo pri nej mam istotu, ze viem, co pouziva, co jej sedi.
Co sa tyka este tej bytovej vone - vybrala som pre svagrovcov Ashleigh & Burwood London Wild Things Born With Cattitude uz som ju u kamosky citila a velmi sa mi pacila, tak utulne to posobilo aj cely byt aj ta vona
To tam maju aj taketo vone?? Myslela som, ze len klasika take damske, panske parfumy a kozmetiku, tymto si ma teraz celkom zaskocila, ta vona to je akoze tekuta nejako alebo co je to??
maju, si si neprezrela celu ponuku ci ako?
ja ked objednavam z tade tak prelustrujem cely ten web, takze mne taketo veci nemaju sancu ujst
Mam kamosku, co je na tieto veci nesmierne zatazena. U nich to vzdy tak nadherne vonia, ze ja by som si tam vedela predstavit aj byvat a ona tiez si tie vone objednava, sice hovori, ze niekedy da za takuto bytovu vonu aj viacej penazi ako za parfum pre seba, ale povedala, ze tie vone stoja za to, ze oplati sa za ne priplatit si
To ja na takéto veci som nikdy nejako nebolo, na parfumy takto normálne to áno, to rada kupujem, aj voniam, ale do bytu domov, že kúpiť niečo takéto a aj drahšie to mi teda ešte nezišlo na um
Do isteho casu ani mna. Ale ked chodim k tej kamoske, ked tam dojdem a ovanie ma taka prijemna vona. To je super
Mozno by si to mohla skusit, aspon raz a uvidis sama dalej, ze ci sa ti bude pacit. Za seba mozem povedat, ze to da domu taky este vacsi smrnc alebo akoby som to pomenovala, len treba si vybrat vonu podla toho, co mas rada
taketo vone vydrzia viac ako tie co sa bezne daju kupit niekde v drogerii alebo tak??